Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(libaja @ 2009 11 17, 08:56)
Na o mano  rozes tik siandien SM prazysta smile.gif Tamsu, niuru, fotikas siaip sau, tai foto kokybe deja... sad.gif [img]

wub.gif gražiai irėminta ir sukabinta taip thumbup.gif efektas geras

QUOTE(pauksciukas @ 2009 11 17, 13:16)
bigsmile.gif Bendras projektelis su Im-bear, as siuvinejau ji remino  wub.gif

swoon.gif swoon.gif super, abieju darbai viename... Labai dailu ir gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif , dabar visas liaupses reiktų Im-bear skirti thumbup.gif

meškučių schemos čia
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-dmjm
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2009 11 16, 20:21)

galima man sita schemute 4u.gif labai grazu mirksiukas.gif beja kokio dydzio pats siuvinys g.gif
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2009 11 17, 16:54]
Ačiū merginos 4u.gif , dabar visas liaupses reiktų Im-bear skirti thumbup.gif

Jus abi saunuoles-darbeliu grozis tiesiog neapsakomas zodziais... wub.gif wub.gif wub.gif

O as ieskau va sitos peliukes spalvu kodo ir nezinau kur beieskot... g.gif
http://photofile.ru/...14076/52677692/
Negi teks is akies rinktis... doh.gif Gal taip kuri netycia turesit...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 11 17, 15:05)
galima man sita schemute 4u.gif  labai grazu mirksiukas.gif  beja kokio dydzio pats siuvinys g.gif

Kur siųsti ir aš turiu šią schemą. Dydis, bent jau toks parašytas 25,4x30,5 cm.
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 11 17, 15:06)

Negi teks is akies rinktis... doh.gif  Gal taip kuri netycia turesit...? g.gif

ačiū 4u.gif

juk ten tik kelios spalvos, drąsiau, atsirink pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 17, 17:11)
ačiū 4u.gif

juk ten tik kelios spalvos, drąsiau, atsirink pati  mirksiukas.gif

As matot tik pradedancioji, tai vis iskyla visokiu kvailu klausimu ir drasos zinoma truksta daznai, bet jei pdrasinot, tai bandysiu pati spalveles atsirinkti-aciu uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti
paukščiukas

o kur cia eiti kad pamatyti tu mielu meskuciu schemas?
nelabai suprantu rusiskai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Paukščiuk ir Im-bear - rezultatas nerealus!!! Labai labai labai patiko. Labai labai... Net nežinau ką pasakyti, tiesiog nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Im-bear @ 2009 11 17, 14:25)
Aha, toks kaip nerinukai - reljefinis  ax.gif

Va TAIP REIKIA DEKUPAŽINT! Va, taip thumbup.gif Merginos... nežinau ar nekopijuosiu, bent jau minties... blush2.gif Aš irgi esu dekupažinus rėmelius, bet dažniausiai taip paprastai, vis spalvų bijodavau, kad jos darbelio neužgožtų... o čia visiškai neužgožia, nuostabiai tinka ir gyvina!!! Ačiū Jums abiems 4u.gif Na, niekada nenukopijuosi taip kaip kažkas padaro, bet už idėją tai first.gif 4u.gif ploja.gif

Tik taip ir nemačiau parašyta kur puikuosis šie darbeliai? Ar Im-bear pasipildys savo meškiukų kolekciją? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 17 lapkričio 2009 - 15:46
QUOTE(Metija @ 2009 11 17, 16:45)
Paukščiuk ir Im-bear - rezultatas nerealus!!! Labai labai labai patiko. Labai labai... Net nežinau ką pasakyti, tiesiog nuostabu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Va TAIP REIKIA DEKUPAŽINT! Va, taip  thumbup.gif  Merginos... nežinau ar nekopijuosiu, bent jau minties...  blush2.gif  Aš irgi esu dekupažinus rėmelius, bet dažniausiai taip paprastai, vis spalvų bijodavau, kad jos darbelio neužgožtų... o čia visiškai neužgožia, nuostabiai tinka ir gyvina!!! Ačiū Jums abiems  4u.gif  Na, niekada nenukopijuosi taip kaip kažkas padaro, bet už idėją tai  first.gif  4u.gif  ploja.gif

Tik taip ir nemačiau parašyta kur puikuosis šie darbeliai? Ar Im-bear pasipildys savo meškiukų kolekciją?  ax.gif

Aciukas ))) Nesu as dekupazo profesionale, bet sitie darbeliai man irgi prie dusios wub.gif Planavau, kad sitie paveikslai dalyvaus meskiuku parodeleje pries Kaledas, bet terminas nusikele net i pavasari, tai kelis meskucius paliksiu savo princesei, o kitus pasiulysiu kitiems arba padovanosiu artimiesiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2009 11 17, 15:16)
paukščiukas

o kur cia eiti kad pamatyti tu mielu meskuciu schemas?
nelabai suprantu rusiskai  blush2.gif  blush2.gif

Spausk ant paveiksliuko, ten paskum rasi daugiau
user posted image

Metija, wub.gif ačiū 4u.gif

Atsakyti
Paukščiuk ir Im-bear nuostabu wub.gif wub.gif ypač kai sujungiamos menininkių pajėgos
Manau, kad čia daug kas idėjų semiasi viena iš kitos biggrin.gif . Tik kai ne tas pats žmogus daro, tai ir gaunasi kiekvienam skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 17 lapkričio 2009 - 15:59