Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas kraujo spaudimas, aukštas pulsas

na nemanau kad pulsas aukstas turi buti, neskaitant nestumo busenos. pas mano mamyte zemas spaudimas visa gyvenima bet ir pulsas normalus. 60 k/min.
o kali kaip vaista savarankiskai gert nera labai gerai, jei jo norma kad neuzkiltu per daug. maisto papildai gal ir nieko, bet pasiulyciaupirma nueit kad ir mokamai ( nebrangiai kainuoja) issitirk kalio kieki ir zinosi. as beveik savaite jau geriu tai vel viskas susitvarke thumbup.gif daznai taip buna kad sveikam zmogui sirduke baladajosi tiesiog nuo siu elemebtu trukumo
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 08 27, 13:26)
na nemanau kad pulsas aukstas turi buti, neskaitant nestumo busenos. pas mano mamyte zemas spaudimas visa gyvenima bet ir pulsas normalus. 60 k/min.
o kali kaip vaista savarankiskai gert nera labai gerai, jei jo norma kad neuzkiltu per daug. maisto papildai gal ir nieko, bet pasiulyciaupirma nueit kad ir mokamai ( nebrangiai kainuoja) issitirk kalio kieki ir zinosi. as beveik savaite jau geriu tai vel viskas susitvarke thumbup.gif  daznai taip buna kad sveikam zmogui sirduke baladajosi tiesiog nuo siu elemebtu trukumo

Na reiks eiti pasitikrinti tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 08 27, 12:26)
o kali kaip vaista savarankiskai gert nera labai gerai, jei jo norma kad neuzkiltu per daug. maisto papildai gal ir nieko, bet pasiulyciaupirma nueit kad ir mokamai ( nebrangiai kainuoja) issitirk kalio kieki ir zinosi. as beveik savaite jau geriu tai vel viskas susitvarke thumbup.gif  daznai taip buna kad sveikam zmogui sirduke baladajosi tiesiog nuo siu elemebtu trukumo

Prie kalio būtinai ir magnio kiekį išsitirk. Man, pvz., kalis visada norma, o magnio mažai, kas panašius simptomus iššaukia.
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2012 08 30, 12:05)
Prie kalio būtinai ir magnio kiekį išsitirk. Man, pvz., kalis visada norma, o magnio mažai, kas panašius simptomus iššaukia.

Turėsiu omeny wink.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o su pulso sutrikimais,pas kokius kardiologus reiketu kreiptis kauno klynikose? blush2.gif butu malonu gauti atsakymus ax.gif nesenai buvo pulsas virs 120 nakties metu galvojau numirsiu kaip blogai jauciausi isveze su greitaja,o dabar reiktu pas kardiologus pakeliaut,nes jau siuntima turiu.tik nezinau pas kuri kreitis tokiu atveju.as taip pat skaiciau apie panikos sutrikimus.simptomai panasus unsure.gif labai nenoreciau kad taip butu
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 07 09, 13:49)
reikia issitirti skydliauke pirmiausiai

sveiki, mano sunui 16 metu, ramaus budo, neruko, aktyviai nesportuoja, bet nuo vasaros zemas kraujospudis-80-60, kai kada 85-50, net buna, nuo spalio paroksizmine tachikardija, ta parode ir kardiograma, kalis ir magnis normos ribose, skydlaiukes tyrimai irgi, intensyvaus augimo irgi nera, na auga, bet normos ribose,
buvome pas kardiologus, echoskopija neparode nieko, paskyre riboksina, kontrole -po 2 men,
sunkiausia yra tai, kad jam mokykloje buna silpnumo priepuoliai, slagytoja tiesiog ji paleidzia namo, buna dienu, kai neina i mokykla, na nera normalus toks gyvenimas,
beje, ar Kento pluostai gali buti paveldimi?
aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Kento pluostas gali buti paveldimas.
Del zemo AKS - duokit druskos daugiau ir skysciu reikia daug gerti.
Atsakyti
O, kokia temikė smile.gif Kažkada spaudimas buvo 70/50 biggrin.gif Labai smagi savijauta buvo, kaip apsirūkius. Bet paskutiniu metu kažkaip praeina tie kritimai ir nebejaučiu. O normaliai man skaitosi 110/90 kažkur. Tada savijauta normali.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 12 06, 23:30)
Kento pluostas gali buti paveldimas.
Del zemo AKS - duokit druskos daugiau ir skysciu reikia daug gerti.

sveiki, aciu uz atsakyma,
skysciu jis tikrai geria daug, tyre ir cukru, norma,
druska as vartodavau ant peilio galo, kaip liaudis sako smile.gif , kai budavo kosulys, paskystina gleives, o va del spaudimo-nezinojau, bandysim,
idomu ar atlieka tokio amziaus jaunuoliui radiodaznine abliacija?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 12 07, 12:09)
idomu ar atlieka tokio amziaus jaunuoliui radiodaznine abliacija?
atlieka
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 12 07, 16:25)

dar karta labai aciu
geros kloties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Antra diena svaigsta galva. Spaudimas mano į žemą pusę visada 100/60 buvo.
Šiandien 108/70 pulsas 83
Ar galiu dėl didelio pulso taip jaustis?

Dar pastebėjau akies vyzdžiai kiek susitraukę g.gif
Atsakyti