Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas kraujo spaudimas, aukštas pulsas

Oi, ir as turiu tokia beda. Na, tiksliau tai jokia beda. Spaudimas nuo 84-110/45-60 o pulsas maziausias buna virs 70. Blogai jauciuosi tik tada, jei pulsas sokteli iki 100. Tomis dienomis buna net sunku kalbeti, greitai pavargstu, truksta oro, ypac ramybes busenoi. Bet gal nuo nuovargio taip buna, greit praeina. Siaip tik viena karta kreipiausi i gydytoja, nes skaitydama lovoje savo uzrsus pradejo trukti oro, ji kazkaip gaudydavau, atsisesdavau, pageredavo, vel astilosdavau ir tai tesesi gal savaite (ne istisai). gydytojas pamatavo spaudima, pas ji kaip man paciai keista rode 110/60. Sako normalus, sako gal pamirsti kvepuoti, nusijuoke ir viskas. Net kariogramos nepasiunte. Teip ir liko viskas. Nesiskundziu daugiau, zemas spaudimas pas mane jau kokie 10 metu, todel esu ipratusi smile.gif). Jokio nuovargio del jo nejauciu, jokio mieguistumo, anaiptol, nemegstu miegoti smile.gif)).
Atsakyti
Sveiki,gal galit pakomentuoti,trecia diena svaigsta galva,nuvariau i vaistine pasimatavau spaudima,ogi domus skaiciai sistolinis 142,diastolinis 45,o pulsas 89...Nesueina man tie skaiciai ;o
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ir aš gyvenu su žemu kraujospūdžiu.. doh.gif
Šiaip jaučiuosi neblogai, kai yra 110/70, pats tas, nu bet pas mane jis toks tik švenčių dienomis biggrin.gif biggrin.gif Beveik visada man 90/60, dabar pasimatavusi pamačiau 100/61.. pulsas 80 berods.. bet labai nesidraskau, nes jaučiu pati, kad labai stresuoju, nervinuos, dabar įtemptas laikas, esam užsieny, važiuoju rytoj namo, kitą savaitę pas gydytojus reikia bėgt, nes žirniuko laukiam, o dar nesugalvojau kur doh.gif ir vyrą palikti nesmagu .. ir šiaip galva prikimšta visko, pilvą suskausta, baisu, kad viskas būtų gerai ir tie pykinimai.. doh.gif unsure.gif Galėtų labai ir nepakilti per visą nėštumą, nes kiek pasiskaičiau, tai supratau, kad mamytėm labai kyla spaudimas laukiantis, ypač pabaigoj.. o taip norisi, kad viskas būtų gerai.. unsure.gif heart.gif
Sveikatėlės visoms!
Atsakyti
man taip yra, bet jokiu ligu nerado.
Atsakyti
Sveikos, neperskaiciau visu puslapiu, bet gal kartais kuri nors issiaiskino kas yra, kaip man pavyzdziui kraujospudis normalus 120/80 kazkur, bet va pulsas dazniausiai virs 100, nei as panikoj bunu, nei depresuota esu, miegot ilgai galiu ir pastoviai, kazi nuo ko toks pulsas galetu buti, buvo dare kardiograma kazkada, bet nieko blogo nemato :/
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 07 09, 01:28)
Sveikos, neperskaiciau visu puslapiu, bet gal kartais kuri nors issiaiskino kas yra, kaip man pavyzdziui kraujospudis normalus 120/80 kazkur, bet va pulsas dazniausiai virs 100, nei as panikoj bunu, nei depresuota esu, miegot ilgai galiu ir pastoviai, kazi nuo ko toks pulsas galetu buti, buvo dare kardiograma kazkada, bet nieko blogo nemato :/

reikia issitirti skydliauke pirmiausiai
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 07 09, 13:49)
reikia issitirti skydliauke pirmiausiai

Tai, kad buvau tikrinusis, jokiu pakitimu nerasta ax.gif
Atsakyti
pas mane taip pat zemokas spaudimas ir aukstas pulsas, diena pulsas apie 90 buna, vakare krenta apie 70 ax.gif

QUOTE(Deimiliux @ 2012 07 09, 01:28)

o pas kardiologa lanketes?

daznas pulsas gali buti del sirdies ligos, jei zemas hemoglobinas, ar siaip sedint kokiai nors infekcijai organizme, del vegetacines sistemos sutrikimu ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 07 27, 21:42)
pas mane taip pat zemokas spaudimas ir aukstas pulsas, diena pulsas apie 90 buna, vakare krenta apie 70  ax.gif
o pas kardiologa lanketes?

daznas pulsas gali buti del sirdies ligos,  jei zemas hemoglobinas, ar siaip sedint kokiai nors infekcijai organizme, del vegetacines sistemos sutrikimu ir pan.  4u.gif

Teko lankytis, parašo, kad kvėpuojamoji aritmija lyg kažkas panašaus, o hemoglobinas mažokas pas mane dažnai...
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 07 27, 22:46)
Teko lankytis, parašo, kad kvėpuojamoji aritmija lyg kažkas panašaus, o hemoglobinas mažokas pas mane dažnai...

o ar kalio kieki kraujyje tyreisi?

pas mane paskutinem dienom pulsas kazkoks uzkiles ir sirduke tabaluojasi tai pasidariau kalio tyrima nu ir ant ribos jau.... geriu kalio chlorida
Atsakyti
bet ir siaip kiek man gydytojai aiskina, kad yra normalu aukstesnis pulsas prie zemo spaudimo, uztai kad sparciau reikia krauja isvarinet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 08 23, 10:26)
o ar kalio kieki kraujyje tyreisi?

pas mane paskutinem dienom pulsas kazkoks uzkiles ir sirduke tabaluojasi tai pasidariau kalio tyrima nu ir ant ribos jau.... geriu kalio chlorida

Nea nesityriau g.gif

Bet aš profilaktiškai kalio savaitę gėriau, ar kiek jo reik pagert?
Atsakyti