Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas kraujo spaudimas, aukštas pulsas

QUOTE(majux @ 2009 11 25, 15:34)
verapamil 80mg,po puse tabletes dukart dienoj,tiksliai nzn ar taip rasosi,nes kalbejau tel,dar ju nenusipirkau,nes geriu,cordisol po 2tab i diena.

Man siandien siu vaisktuku israse,tik baugoka pradet gerti,nes mano spaudimas ir taip zemokas,o anotacijoje raso,kad dar mazina spaudima unsure.gif Bet reikes isbandyti...nes tas uzgulimas ir didelis pulsas visas jegas ateme,net indus namie sunku susiplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 11 26, 18:57)
Man siandien siu vaisktuku israse,tik baugoka pradet gerti,nes mano spaudimas ir taip zemokas,o anotacijoje raso,kad dar mazina spaudima  unsure.gif Bet reikes isbandyti...nes tas uzgulimas ir didelis pulsas visas jegas ateme,net indus namie sunku susiplauti  doh.gif

Prašau parašykit kaip jausitės,kai pradėsite vartoti šiuos vaistus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 11 27, 00:18)
Prašau parašykit kaip jausitės,kai pradėsite vartoti šiuos vaistus rolleyes.gif

Gerai,parasysiu mirksiukas.gif Siandien ryte puse tabletytes jau isgeriau smile.gif
Atsakyti
Nu va ir man kazkas pasidare... Spaudimas 110/70 o pulsas 105. Sakykit ar tai jau pavojinga? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 29, 13:28)
Nu va ir man kazkas pasidare... Spaudimas 110/70 o pulsas 105. Sakykit ar tai jau pavojinga? verysad.gif

net nzn,bet as tai bent jau visai gerai jauciuos g.gif
Atsakyti
Nu man tai tokio nebuna , tik dvi paras jau toks , streso turejau na nejaugi taip gali padidet pulsas del to?issigandau dabar validolio ir gudobele isgeriau,o tau visad aukstas pulsas?man yra hipo man pulsas paprastai 60nesiekia o cia dabar eme ir pasoko iki simto..ar taip buna pries koki infarkta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 29 lapkričio 2009 - 16:12
QUOTE(lucero @ 2009 11 29, 16:52)
Nu man tai tokio nebuna , tik dvi paras jau toks , streso turejau na nejaugi taip gali padidet pulsas del to?issigandau dabar validolio ir gudobele isgeriau,o tau visad aukstas pulsas?man yra hipo man pulsas paprastai 60nesiekia o cia dabar eme ir pasoko iki simto..ar taip buna pries koki infarkta?

pries infarkta pulsas nesikeicia. Pulsas gali padideti del streso, jaudinantis, karsciuojant ir dar del daug daug priezasciu....
Yra daug zmoniu kurie gyvena su tokiu pulsu ir nieko nejaucia. Kitiems, kurie nepriprate prie tokio - tai gali buti dideliu stresu.
toks pulsas gyvybei nepavojingas, jei pastoviai toks buna daug metu - gali issivystyti pakitimai sirdyje.
Jei sirdis plaka ritmiskai ir anksciau neturejote priesirdziu virpejimo ar plazdejimo - nereikia nervintis ir praeis, jei turejote - rekomenduociau kreiptis pas seimos gydytoja.
Atsakyti
Ne niekad nieko neturejau,buvau visada zemu spaudimu pulsu,kardiograma daryta rugpjuti nieko blogo nerodo,tai nezinau nuo ko man dabar pasoko tas pulsas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 29 lapkričio 2009 - 17:52
QUOTE(Loram @ 2009 11 29, 19:03)
pries infarkta pulsas nesikeicia. Pulsas gali padideti del streso, jaudinantis, karsciuojant ir dar del daug daug priezasciu....
Yra daug zmoniu kurie gyvena su tokiu pulsu ir nieko nejaucia. Kitiems, kurie nepriprate prie tokio - tai gali buti dideliu stresu.
toks pulsas gyvybei nepavojingas, jei pastoviai toks buna daug metu - gali issivystyti pakitimai sirdyje.
Jei sirdis plaka ritmiskai ir anksciau neturejote priesirdziu virpejimo ar plazdejimo - nereikia nervintis ir praeis, jei turejote - rekomenduociau kreiptis pas seimos gydytoja.

O as blogai jauciuos nors sirdele sake kardiologe,kad visiskai sveika. Pradejau lankyti psichoterapijos kursus,bet va tik isejus po pirmo seanco pasijutai blogai. Sirdis is proto klaustytis pradejo,pradejo spausti ties ausimis,oro trukti,visas kunas kaip aptirpes ir drebulys baisus eme. Tiesiu taikiniu nuvaziavau i priimamaji suleido relanium raminamu ir pasidare geriau verysad.gif Bet pulsas buvo 130,sakes maniau paskutinioji jau unsure.gif Ir dabar man norisi gryno oro,toks jausmas,kad man jo vis truksta. Kodel? Zliumbiu pastoviai,kad staiga tokia invalide tapau,jauciuosi blogai labai blogai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Uzjauciu,suprantu kaip tau sunku,ypac kai pati sirdis sveika o pulsas net iki 130...man jau net 105 taip skaudziai plaka jauciu kad per daug,kaip nejausi kai visad su vos 60 bunu,tiesa pasakius pastaru metu masciau kaip pakelt ta pulsa nu ir ziurekit noras issipilde lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 27, 13:53)
Nepykit, kad įsiterpsiu  blush2.gif  N raidelė žymi dozuotę. Tai reiškia, jog N40 bus 40 tablečių ar kapsulių  ax.gif

Aciu uz paaiskinima,bet mano vaistukai yra isties 40 mg. blush2.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu pradeda žiauriai kalatotis širdis, darosi silpna, krečia šaltis, visa imu drebėti. Šiandien matauvaus spaudimą, tai normalus, bet tai pulsas buvo 101. Mama pradėjo šaukti, kad varyčiau pas gydytoją, nes pastoviai užeina per dieną porą kartų tokia banga, pulsas virš 90, virš 100. Nuo ko man pradėti, pas ką kreiptis? Pradedu nerimauti,gal kas rimta...
Atsakyti