Aha, Patrija, supratom...
O jei dar isduotum paslapti, kas tas "KAIKAS"
Labas visoms,laukiančioms tų išsvajotų gandrų
Aš taip pat lankiausi pas E.Tv. ir galiu tik pritarti visų pasisakiusių nuomonei apie šią gydytoją. Mus jau gandrai aplankė . Norėčiau, kad ši gydytoja prižiūrėtų visą nėštumą. Ji pasiūlė lankytis pas savo ginekologę pagal gyvenamą vietą, bet kaip palyginau bendravimą, kvalifikuotumą ir pan., noriu grįžti pas šią gydytoją. Gal kuri lankėtės pas ją būdamos ir gimdėte?
Aš taip pat lankiausi pas E.Tv. ir galiu tik pritarti visų pasisakiusių nuomonei apie šią gydytoją. Mus jau gandrai aplankė . Norėčiau, kad ši gydytoja prižiūrėtų visą nėštumą. Ji pasiūlė lankytis pas savo ginekologę pagal gyvenamą vietą, bet kaip palyginau bendravimą, kvalifikuotumą ir pan., noriu grįžti pas šią gydytoją. Gal kuri lankėtės pas ją būdamos ir gimdėte?
QUOTE(agnilt @ 2006 07 19, 14:02)
Sveikos merginos,
As geriu vaistus stimuliacijai gerinti, o pastoto niekaip nesiseka
Galvoju reikes daryti inceminacija sutrumpintai IUI?
Noreciau paklausti, kuri gal darete Kaune? Pas kokia gyd? Kiek kainavo? Ar tai skausminga procedura, kiek laiko trunka?
Labai lauksiu jusu zinuciu.
As geriu vaistus stimuliacijai gerinti, o pastoto niekaip nesiseka
Galvoju reikes daryti inceminacija sutrumpintai IUI?
Noreciau paklausti, kuri gal darete Kaune? Pas kokia gyd? Kiek kainavo? Ar tai skausminga procedura, kiek laiko trunka?
Labai lauksiu jusu zinuciu.
Jo, sutrumpntai IUI vadinasi
Man pvz absoliuciai neskausminga, kaip eiline apziura, viskas trunka 1 min ir po to 15 min paguleti, kad neisbegtu atgal.
Taciau kitoms IUI buna skausminga, buna kraujo, naudoja sketiklius.
Viskas labai priklauso nuo kaklelio....
Uzsiregistravau pagaliau pas Z.Zeba, bet bijau dziaugtis, sake paskambins jei daktaras sugalvos atostogu eiti.. Nu nors nusisauk tada..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.