o tai taip ir vadinasi gimdos nuotrauka?
o pasidarius ta nuotrauka ji duoda, kad pavyzdiui nusinesti i kita klinika?
QUOTE(LIUSINKA @ 2005 01 11, 21:38)
o tai taip ir vadinasi gimdos nuotrauka?
Histerosalpingografija ar kazkaip panasiai vadinasi,kiek pamenu
tai gerai nes paskaiciau kad VK kainuoja tas tyrimas 350lt, o pas B jauciu dar daugiau
Nu kainos tai nerealios.Pas mane miestas mazesnis bet privalumas tame kad pigiau.Nuotraukai darantis as ta kontrasta pati nusipirkau(man kainavo apie 20lt)gydytojas padare be jokiu papildomu mokesciu.Beje kiek Vilniuje spermograma kainuoja?
as dariau lygiai ta pati kaip ir viltis - 150 lt uz kontrasta
QUOTE(Algirda @ 2005 01 11, 21:50)
Nuotraukai darantis as ta kontrasta pati nusipirkau(man kainavo apie 20lt)gydytojas padare be jokiu papildomu mokesciu.Beje kiek Vilniuje spermograma kainuoja?
QUOTE(viltis @ 2005 01 11, 21:59)
B. nedaro nuotraukų, nes neturi rentgeno.
Kai aš pirmą kartą dariausi pas Miež. nuotrauką, tai pati vaistinėje pirkau jos rekomenduotą kontrastą už 150 Lt. ir jai nieko nedaviau.
Kai aš pirmą kartą dariausi pas Miež. nuotrauką, tai pati vaistinėje pirkau jos rekomenduotą kontrastą už 150 Lt. ir jai nieko nedaviau.
Miezeniene to kontrasto viso nesunaudoja,vienam zmogui,ten yra 50ml,o as kai pasakiau,kad atsinesiu pati is ligonines gausiu ir klausiau kiek atsinesti,tai ji sake 40ml.uzteks,netycia pati issidave kad maziau reikia.
Na bet ir jai gyventi reikia,nori uzsidirbti
Ir pas ja visvien pigiau ir kokybe nebloga sakyciau
Mano pazistama neseniai dare,tai sake is jos paeme 155Lt,pabrango
O Narmedoj spermograma 75Lt,Eugenijos klinikoj 100Lt
Sveikos,
eilinį kartą pasidalinsiu savo patirtimi VK, nes ir dabar ten lankausi.
Gydžiausi pas U. tikriausiai prisimenate, kad dažniausia ją ginu - gal dėlto, kad mano atveju gydymas pasisekė, iš kitos pusės, tikrai buvo tik vienas "bajeris", kai moters (t.y. mano) jauseną geriant bromkriptiną prilygino su savo šuns... bet jos paskirta dozė man jokių pašalinių poveikių nesukėlė, pasirodo kita gydytoja buvo persistengusi...
Kiek nepatiko tas, kad ji dažnai išvykdavo - atrodo atostogauti, tuo metu buvo vasara, tai mane vis perduodavo M.
Prisipažinsiu, kad U. kiek pagarbiai bijojau. Skambinau į mobilų, viskas buvo čiki, bet vistiek bijojau. Su bent jau man šiuo atveju M. paprasčiau.
Dabar nėštumo priežiūrai vaikštau pas M. Ji atrodo labai švelni, moteriška, jautri, dėmesinga, bet.... nepatikėsit - tokia grubi. U. daug švelniau viską darydavo, nepaisant jos gabaritų. O dabar net po echoskopijos dvi dienas pilvą skauda... Tą patį buvau pastebėjusi ir kai pas jas paraleliai vaikščiojau... (Tik neklauskit kodėl pas M vaikštau - man jau bloga nuo gydytojų pokyčių)
Beto pastebėjau, kad M. kažkaip nelabai patinka, kai kartu yra vyras, lyg kompleksuotų...
eilinį kartą pasidalinsiu savo patirtimi VK, nes ir dabar ten lankausi.
Gydžiausi pas U. tikriausiai prisimenate, kad dažniausia ją ginu - gal dėlto, kad mano atveju gydymas pasisekė, iš kitos pusės, tikrai buvo tik vienas "bajeris", kai moters (t.y. mano) jauseną geriant bromkriptiną prilygino su savo šuns... bet jos paskirta dozė man jokių pašalinių poveikių nesukėlė, pasirodo kita gydytoja buvo persistengusi...
Kiek nepatiko tas, kad ji dažnai išvykdavo - atrodo atostogauti, tuo metu buvo vasara, tai mane vis perduodavo M.
Prisipažinsiu, kad U. kiek pagarbiai bijojau. Skambinau į mobilų, viskas buvo čiki, bet vistiek bijojau. Su bent jau man šiuo atveju M. paprasčiau.
Dabar nėštumo priežiūrai vaikštau pas M. Ji atrodo labai švelni, moteriška, jautri, dėmesinga, bet.... nepatikėsit - tokia grubi. U. daug švelniau viską darydavo, nepaisant jos gabaritų. O dabar net po echoskopijos dvi dienas pilvą skauda... Tą patį buvau pastebėjusi ir kai pas jas paraleliai vaikščiojau... (Tik neklauskit kodėl pas M vaikštau - man jau bloga nuo gydytojų pokyčių)
Beto pastebėjau, kad M. kažkaip nelabai patinka, kai kartu yra vyras, lyg kompleksuotų...
manau pasirinkdama U neapsirikau. Dar senai senai, kai dar neitariau turinti problemu, kai pamaciau ja per tv kazka snekejo apie buten tuos gydymus, tai pagalvojau, kad jei man kada tokia beda butu labai noreciau pas ja pakliuti. Tik nzn kodel, bet galvojau, kad tai beveik neimanoma O dabar as jau ryt einu pas ja. Tikekimes , kad tviskas bus gerai. Ryt velai parasysiu ispudzius