Daiva ne prieš K nusiteikusi. Yra objektyvių priežasčių, kodėl geriau IVF darytis pas vieną gydytoją + patyrusį gydytoją, kuris yra padaręs daug IVF nuo pradžių iki galo. O šiuo atveju K. neįtelpa nė į vieną iš šių taisyklių.
QUOTE(Miglužė @ 2006 06 19, 18:55)
Daiva ne prieš K nusiteikusi. Yra objektyvių priežasčių, kodėl geriau IVF darytis pas vieną gydytoją + patyrusį gydytoją, kuris yra padaręs daug IVF nuo pradžių iki galo. O šiuo atveju K. neįtelpa nė į vieną iš šių taisyklių.
Būtent taip ir yra Kitais atvejais (ne IVF) kaip tik labai dažnai rekomenduoju gyd. Klimą.
QUOTE(Miglužė @ 2006 06 19, 18:55)
Mes klaipedietes neturim kito pasirinkimo, gydytojai ruosia Klaipedoje, o punkcija, isodinimas Vilniuje..
Kartais gerai kad nera pasirinkimo, nerviukams ramiau
Sveikos,
aš pas K. lankausi jau metus, rezultatų kol kas nėra Nekaltinu gydytojo, nors jis ir yra išsiblaškęs, bet pas mane nėra didelių problemų dėl to jau pati gaudausi ir jei ką jis pamiršta aš perklausiu antrą kartą. O lankausi dėl paprastos priežasties, nes nelabai turiu už ką eiti į privačią kliniką, o K. tikrai nelaikau blogu gyd.
Beje, ketinu eiti į VK išklausyti antros nuomonės ir rudenį gal bandysiu darytis pirmą IUI. Gal galėtumėte patarti kada geriausia pirmą kartą eiti į VK. Mano folikulai patys normaliai subręsta, tik ne visada įvyksta pati ovuliacija. Manau eiti 12c.d., nes ciklas apie 27-28dienas.
Ar aš teisingai galvoju?
aš pas K. lankausi jau metus, rezultatų kol kas nėra Nekaltinu gydytojo, nors jis ir yra išsiblaškęs, bet pas mane nėra didelių problemų dėl to jau pati gaudausi ir jei ką jis pamiršta aš perklausiu antrą kartą. O lankausi dėl paprastos priežasties, nes nelabai turiu už ką eiti į privačią kliniką, o K. tikrai nelaikau blogu gyd.
Beje, ketinu eiti į VK išklausyti antros nuomonės ir rudenį gal bandysiu darytis pirmą IUI. Gal galėtumėte patarti kada geriausia pirmą kartą eiti į VK. Mano folikulai patys normaliai subręsta, tik ne visada įvyksta pati ovuliacija. Manau eiti 12c.d., nes ciklas apie 27-28dienas.
Ar aš teisingai galvoju?
QUOTE(Babulka @ 2006 06 20, 09:34)
Mes klaipedietes neturim kito pasirinkimo, gydytojai ruosia Klaipedoje, o punkcija, isodinimas Vilniuje..
Matai, pas jus gal vėl šiek tiek kitokia situacija (ir Kaune praktiškai tas pats) - VK gydytojos kituose miestuose bent jau turi didesnį ruošiamų IVF-ui pacienčių srautą. Aš manau, kad tai yra labai svarbu - nes didelė dalis gerų sprendimų stimuliuojant, deja, remiasi patirtimi ir mokymųsi "ant didelio skaičiaus pacienčių". Juk neužtenka pagal vadovėlį paskirti dozes ir viskas, reikia lanksčiai jas koreguoti atsižvelgiant į kiekvieną individualų atvejį.
P.S. Tikrai nenoriu nuvertinti gyd. Klimo sugebėjimų. Ir dar mažiau noriu, kad Paidukė dabar pradėtų parintis
QUOTE(Babulka @ 2006 06 20, 09:34)
O kaip kaunietėms-punkcijai ir įsodinimui irgi reikia važiuoti į Vilnių?
QUOTE(Veronika @ 2006 06 20, 09:49)
O kaip kaunietėms-punkcijai ir įsodinimui irgi reikia važiuoti į Vilnių?
Jei lankaisi VK, tai taip. Prižiūrintis gydytojas važiuoja kartu (bent mano tai važiavo)
QUOTE(Darla @ 2006 06 20, 15:13)
Jei lankaisi VK, tai taip. Prižiūrintis gydytojas važiuoja kartu (bent mano tai važiavo)
O gal žinote, kaip yra "Motinos ir vaiko" klinikoje Kaune, ar ten daro punkcijas ir įsodinimus? Šiaip įdomu pasidarė.
QUOTE(garnelis @ 2006 06 16, 13:19)
turbut taip, gal tau pasiseks, bet as pati galvoju keisti K.
Del vienos labai paprastos priezasties - ten tokie konvejeriai moteru eina, kad jis pacientei vienai po 10 min skiria, nu max 15... Tai ka ten isigilinti galima, neisivaizduoju. Man pora kartu tokios keistenybes buvo, kad as galvoju viskas del to, kad mna neskyre demesio pakankamai ir teisingai neapsiskaiciavo,
Del vienos labai paprastos priezasties - ten tokie konvejeriai moteru eina, kad jis pacientei vienai po 10 min skiria, nu max 15... Tai ka ten isigilinti galima, neisivaizduoju. Man pora kartu tokios keistenybes buvo, kad as galvoju viskas del to, kad mna neskyre demesio pakankamai ir teisingai neapsiskaiciavo,
Na taip, man čia irgi bus antras gydytojas, bet aš nelabai turiu iš ko rinktis, į VK vaikščioti nuolatiniam stebėjimui man per brangu Suprantu, kad pas gyd.K turbūt pačiai reikia atidžiai skaičiuoti c.d., kad ko nors nepražiopsotų, bet juk nemokamai... Iš tikrųjų reikia džiagtis, kad iš viso turime tokią galimybę nemokamai konsultuotis ir mokėti tik už vaistus Ką gi, rytoj pirmą kartą einu pas K, pažiūrėsiu, ar jo nuomonė dėl mano gydymo sutaps su Visockienės
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 06 19, 18:58)
Būtent taip ir yra Kitais atvejais (ne IVF) kaip tik labai dažnai rekomenduoju gyd. Klimą.
O ar gyd.Klimas pats daro IUI? Ir kur, Eugenijos klinikoje? Ar galima lankantis pas jį eiti IUI daryti VK? Ar jis neprieštarauja?
QUOTE(Veronika @ 2006 06 20, 15:54)
O gal žinote, kaip yra "Motinos ir vaiko" klinikoje Kaune, ar ten daro punkcijas ir įsodinimus? Šiaip įdomu pasidarė.
Motinos ir vaiko klinikoje atliekamos visos procedūros
QUOTE(mazylis7 @ 2006 06 20, 16:21)
O ar gyd.Klimas pats daro IUI? Ir kur, Eugenijos klinikoje?
Taip, Klimas pats daro IUI, o jas daro Eugenijos klinikoj
QUOTE(paiduke @ 2006 06 20, 16:29)
Taip, Klimas pats daro IUI, o jas daro Eugenijos klinikoj
Paiduke, o ar tu pati esi pas jį dariusi IUI? Kur patartum darytis - pas K ar VK?