QUOTE(garnelis @ 2006 05 31, 15:00)
oi, pas mane irgi zaizdele yra. Bet man sake, kad jos negalima prideginti negimdziusioms.
As irgi lankausi pas K, bet jis, dabar galvoju, tikrai niekada nera manes apziurejes ir visu kakleliu ziurejes... Tik su echoskopu.
Velnias, reikes jam pasakyti, kad ir as turiu zaizdele, gal jis kitos nuomones laikosi del prideginimo.
O tai vistiek gi gal kokius tepinėlius darė, gal būtų matęs tą žaizdelę. Šiaip tai iš tiesų nežinau kiek racijos dėl tos žaizdelės, tiesiog kai kažkada Klimas mane ruošė IVF, tai tiesiog preciziškai gydė visas infekcijas ir būtent tada sakė, kad reikia eliminuoti net menkiausias priežastis dėl ko gali IVF nepasisekti. Vat tada ir sakė, kad net žaizdelė gali turėti įtakos.
Tačiau dabar jau aš tiesą sakant taip nebesureikšminu nei jokių infekcijų, nei kokių uždegimų. Prieš šitą ivf sąmoningai neprašiau gydytojos, kad tirtų visas infekcijas (jos gi bjaurybės pastoviai jei ne viena, tai kita, tai koks leukocitų skaičius padidintas išlenda). Aš kažkaip manau, kad jei jau kimba tai kimba. Ir VK apskritai tokia praktika (bent jau pas U.) nesureikšminti infekcijų.