O kaip būtu, jei aš gydausi pas gyd.K, visi tyrimai padaryti. Ir jei dabar nueičiau į VK darytis IUI ar nesiųstų jie vėl iš naujo visų tyrimų darytis?
QUOTE(Kozete @ 2006 01 16, 16:18)
O kaip būtu, jei aš gydausi pas gyd.K, visi tyrimai padaryti. Ir jei dabar nueičiau į VK darytis IUI ar nesiųstų jie vėl iš naujo visų tyrimų darytis?
Jei nori pereiti iš K, į VK, tai turėtum atsišviesti tyrimų lapelius, tai gal kai kurių ir nereikės kartoti, bet daugumą, tai manau reiks kartoti, o jei tu tik IUI nori VK daryti, o gydytis ir toliau pas K, tai kokia prasmė, juk ir Klimas IUI daro, Eugenijos ginekologijos klinikoje
QUOTE(Daiva @ 2006 01 16, 15:33)
Tiek Vilniaus, tiek Kauno VK vienareikšmiškai IUI kainuoja
I kartą - 390 Lt
II kartą - 270 Lt
Nėra jokių papildomų mokėjimų nei už konsultaciją, nei už echoskopiją.
I kartą - 390 Lt
II kartą - 270 Lt
Nėra jokių papildomų mokėjimų nei už konsultaciją, nei už echoskopiją.
O cia tos kainos visiems ar tik asociacijos nariams ????
VK netaiko jokių nuolaidų IUI. O čia tokios kainos, kai atliekama dviguba IUI vieno ciklo metu.
QUOTE(paiduke @ 2006 01 16, 16:32)
Jei nori pereiti iš K, į VK, tai turėtum atsišviesti tyrimų lapelius, tai gal kai kurių ir nereikės kartoti, bet daugumą, tai manau reiks kartoti, o jei tu tik IUI nori VK daryti, o gydytis ir toliau pas K, tai kokia prasmė, juk ir Klimas IUI daro, Eugenijos ginekologijos klinikoje
O kažin ar jis lengvai duoda atsišviesti?
QUOTE(nireglina @ 2005 08 17, 23:41)
Paskaitinėjau ir susidariau nuomonę, kad dauguma už VK. Aš taip pat ten gydžiausi. Klaipėdoje. Buvau labai patenkinta. Kai kuriems tyrimams(gimdos nuotraukai) gavau siuntimą į Jūrininkų ligoninę. Tai man tekainavo kelis Lt.
Nireglina
sveika,gal zinai ,kiek mazdaug kainuotu vyro ir zmonos tyrimas ir gydymas klaipedos VK???
QUOTE(editatk @ 2006 01 18, 15:55)
Nireglina
sveika,gal zinai ,kiek mazdaug kainuotu vyro ir zmonos tyrimas ir gydymas klaipedos VK???
Parašiau į AŽ.
QUOTE(Kozete @ 2006 01 17, 08:57)
O kažin ar jis lengvai duoda atsišviesti?
Manau, kad taip ypac, jeigu valdiskoje istaigoje. As su juo esu apie tai kalbejus (pasakiau, kad mamai viena gydymo istaiga neduoda nuotrauku paimti pasikonsultavimui su kitais speceliastais. na, tokia kalba isejo). Jis man sake, kad privalo duoti, o jei ne, reikia liepti pasiskaityti paciento teisiu istatyma O kai uzsiminiau apie med.korteles, tai sake, kad situ atiduoti negali, nes tai kaip ir finansiniai dokumentai, bet privalo duoti pasidaryti kopijas. Taip, kad manau problemu neturetu buti
Merginos Sveikutės
Buvau Šiandien pas Klimą , priskyrė nemažai tyrimų , o juos darytis nusiuntė į Narmedą , ėjau pagal siuntimą , labai būtų įdomu sužinoti , gal galima tuos tyrimus kitur pasidaryti , pvz poliklinikoje . Ar tie tyrimai daromi tik privačiai.Ar valstybinėse įstaigose tokių dalykų nedaro . Iš anksto dėkoju .
Buvau Šiandien pas Klimą , priskyrė nemažai tyrimų , o juos darytis nusiuntė į Narmedą , ėjau pagal siuntimą , labai būtų įdomu sužinoti , gal galima tuos tyrimus kitur pasidaryti , pvz poliklinikoje . Ar tie tyrimai daromi tik privačiai.Ar valstybinėse įstaigose tokių dalykų nedaro . Iš anksto dėkoju .
QUOTE(aurarud @ 2006 01 20, 12:48)
Merginos Sveikutės
Hormonų tyrimus aš darausi AIDS centre, nors buvo paskyręs Narmedoje. O visus kitus - tepinėlius ir pan. dariausi Narmedoje.
sveikutes...
is anksto nusiteikiau, kad gausiu barti nuo jusu na bet esu tokia, kad kol nepasakysiu ka galvoju, nenurimsiu... apsilankiau pas visu jusu gerbiama ir mylima gyd. K. man jis paliko gera ispudi ir t.t. tik va jo pareiskimas, kad mum dar ilgai teks matytis, tai mane tikrai is veziu ismuse... as suprantu, kad tai smulkmena, bet kai taip lauki vaikiuko ir bandai viska daryti, kad tik greiciau tai ivyktu, tai bandai uzsikabinti uz bet kokios vilteles... o cia tau tiesiai sviesiai rezia, kad bent jau greitu laiku tai nieko tikrai nebus... o dar pikta, kad pas ji buvau dar tik 2 kartus, o jis jau mane taip nuraso.... as dar tik tyrimus darausi, jokiu vaistu negeriu... na nustate man policistines kiausides (ovuliacija nevyksta), padidejusi prolaktino kieki, bet pas vyra viskas gerai, daugiau jokiu problemu kol kas irgi neturim... manau, kad mano padetis nera labai bloga... suprantu, kad jis mate begales tokiu, kaip as, kad jis geriau zino, kaip buna... bet juk visur yra akcentuojama, kad kiekvienas organizmas individualus... o gal man ims ir viskas po menesio vaistu vartojimo susitvarkys... kad jis butu taip pasakes po to, kai matytu, kad man nepadeda kazkokie vaistai ar panasiai, nebutu taip pikta....
tikriausiai atrodau kaip kokia kvaisa, kuri is tokios smulkmenos ispute burnula, bet tie jo zodziai man buvo labai skaudus... visi sako nusiramink, nesijaudink ir viskas bus gerai.. kaip cia nusiraminsi, kai paima ir atima vilti artimiausiu metu kazko tiketis...
na zodziu iki siol maniau, kad gydytojas turetu nuraminti, paaiskinti kas ir kaip, o ne pareiksti, kad dar ilgai nieko mum nesigaus...
nepykit, kad tokiom kvailystem kvarsinu jum galvas, bet kazkaip visko per daug manyje susikaupe....
is anksto nusiteikiau, kad gausiu barti nuo jusu na bet esu tokia, kad kol nepasakysiu ka galvoju, nenurimsiu... apsilankiau pas visu jusu gerbiama ir mylima gyd. K. man jis paliko gera ispudi ir t.t. tik va jo pareiskimas, kad mum dar ilgai teks matytis, tai mane tikrai is veziu ismuse... as suprantu, kad tai smulkmena, bet kai taip lauki vaikiuko ir bandai viska daryti, kad tik greiciau tai ivyktu, tai bandai uzsikabinti uz bet kokios vilteles... o cia tau tiesiai sviesiai rezia, kad bent jau greitu laiku tai nieko tikrai nebus... o dar pikta, kad pas ji buvau dar tik 2 kartus, o jis jau mane taip nuraso.... as dar tik tyrimus darausi, jokiu vaistu negeriu... na nustate man policistines kiausides (ovuliacija nevyksta), padidejusi prolaktino kieki, bet pas vyra viskas gerai, daugiau jokiu problemu kol kas irgi neturim... manau, kad mano padetis nera labai bloga... suprantu, kad jis mate begales tokiu, kaip as, kad jis geriau zino, kaip buna... bet juk visur yra akcentuojama, kad kiekvienas organizmas individualus... o gal man ims ir viskas po menesio vaistu vartojimo susitvarkys... kad jis butu taip pasakes po to, kai matytu, kad man nepadeda kazkokie vaistai ar panasiai, nebutu taip pikta....
tikriausiai atrodau kaip kokia kvaisa, kuri is tokios smulkmenos ispute burnula, bet tie jo zodziai man buvo labai skaudus... visi sako nusiramink, nesijaudink ir viskas bus gerai.. kaip cia nusiraminsi, kai paima ir atima vilti artimiausiu metu kazko tiketis...
na zodziu iki siol maniau, kad gydytojas turetu nuraminti, paaiskinti kas ir kaip, o ne pareiksti, kad dar ilgai nieko mum nesigaus...
nepykit, kad tokiom kvailystem kvarsinu jum galvas, bet kazkaip visko per daug manyje susikaupe....
QUOTE(Dizzy @ 2006 01 31, 10:04)
Na tu tiesiog nusiramink Visos mes esam labai jautrios, o ypač kalbant apie tokius skaudų dalyką, kaip negalėjimas susilaukti vaikelio....
Klimas yra gydytojas, kaip pati sakai - daug matęs ir t.t
Tikrai sutinku, kad jis tiesmukas ir nepuola guosti vien tam, kad paguostų - tačiau man jo tiesa svarbesnė už kokių nupezusių poliklinikos moterėlių sapaliojimus "palaukit, neskubėkit, dar jauni...." ir t.t.
Aš irgi buvau labai įskaudinta jo žodžių, kai paskambinau jam sužinojusi, kad laukiuosi, o jis pasakė "dar labai anksti, neaišku kaip čia baigsis, jei neateis mmm (ta prasme, jei nepersileisiu ) ateikite po savaitės"
Bet dabar jau atsileidau Man užteko jo paguodos po nelaimingai pasibaigusio nėštumo, nors atrodo labai jis nieko ir nepasakė, tik "gerai, kad galit pastoti natūraliai"
Klimas be reikalo negąsdina ir anksčiau laiko neguodžia - tikiu, kad geriau įvertinęs tavo situaciją, pamatęs vaistų veikimo rezultatus, jei jie bus geri, jis tikrai nelaikys "užspaudęs" padrąsinančio žodelio