QUOTE(Kolibriukė @ 2005 12 13, 13:12)
Stimuliavo neištyręs mano vyro spermos ir man nebuvi atlikta gimdos nuotrauka. Po pirmos nepavykusios stimuliacijos išsireikalavau siuntimo spermogramai. Gimdos nuotrauka taip ir nebuvo atlikta, nors antra stimuliaicja buvo užplanuota Clostilbegytas + Gonalis.
Pirmos stimuliacijos metu painiojo vizitų laikus, skyrė per anksti - kuomet dar folikulų augimo būti negalėjo.
Man atrodo tai klaidos ir gana grubios.
nu aš ne medikė ir rizikuoju būti apvadinta visaip
, bet pasakysiu savo nuomonę.
Nemanau kad visos turi pirmu numeriu pasidaryti gimdos nuotrauką - jei nėra rizikos, kad dėl kažkokių priežasčių kiaušintakiai yra nepraeinami, juolab jei aiški nepastojimo priežastis (pvz. policistinės k.) tai galima pasistimuliuoti kelis ciklus, aišku po to jei rezultatų nėra, nuotrauka būtina... tau gi taip ir atsitiko - išvengei nuotraukos ir džiaugiesi greit į pasaulį ateisiančiu Kolibriuku
Dėl vizitų laiko - geriau ankščiau, nei per vėlai
O priklausomai nuo organizmo ypatumų folikulai gali bręsti ir labai anksti - juk neskyrė tau pirmo vizito 5 c.d.? O jei pasirodė per anksti, tai negi sunku ateiti dar kartą po kelių dienų? Manau tai tik gydytojo rūpestingumas, siekiant per pirmą stimuliaciją nepražiopsoti atitinkamų momentų....
O dėl "išsireikalavimo spermogramos" tai aišku gydytojo aplaidumas, bet ir tavo - eini pas gydytoją dėl nepastojimo ir nepagalvoji, kad reikia vyrą ištirti
Gal K. čia buvo taip savaime aišku, kad net užmiršo priminti.... Ir kam tas siuntimas - eini į bet kurią kliniką ir daraisi....
Nu va pavariau
laukiu patrankų salvės