Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

Mano zuikiui 38 temperatura, pabertas- reakcija i skiepa(turekit omeny, kad taip gali buti po 15 men skiepuko praejus savaitei) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 22, 14:10)
Mano zuikiui 38 temperatura, pabertas- reakcija i skiepa(turekit omeny, kad taip gali buti po 15 men skiepuko praejus savaitei)  verysad.gif

Jetau... 4u.gif mums po 6 mėn skiepo buvo 38 pakilę unsure.gif
Tikėkimės, kad greit praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,
QUOTE(natina @ 2010 01 22, 14:10)
Mano zuikiui 38 temperatura, pabertas- reakcija i skiepa(turekit omeny, kad taip gali buti po 15 men skiepuko praejus savaitei)  verysad.gif

svarbu ne liga smile.gif

maniskis po skiepo ramus buvo, galvojau gal nakciai reiks zvakutes, jau issikrapsciau is vaistineles, bet neprireike, pavalge 21.30 ir parpe iki 8h, ir as labai pailsejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Labai norime draugauti su kaimynais lotuliukas.gif Pasimatyme "gyvam" su dar keturiom mamytem buvom, bet cia dar neplepejom smile.gif Aciu Natinai, kad pakviete 4u.gif Saunuole thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(natina @ 2010 01 22, 12:10)

Laikykites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2010 01 18, 12:12)
nu aš per atstumą nors tada su jumis kavos pagersiu  doh.gif
nesibaigia man vargai, domui neišnaikinam kampilo bakterijos niekaip  doh.gif

doh.gif žarnyne?

QUOTE(matukoniene @ 2010 01 20, 13:23)
priminimas: rytoj t.y. ketvirtadieni 12h jeruzalieciu meetas "submarine"!tai kirsim picas  lotuliukas.gif

iš pradžių pasipiktinau, o paskui supratau kodėl jumi taip anksti meetinatės blush2.gif ech, kad man tuos laikus bent mėnesiui... biggrin.gif jei meetinsitės vakare, parašykit ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2010 01 23, 07:14)
doh.gif žarnyne?
iš pradžių pasipiktinau, o paskui supratau kodėl jumi taip anksti meetinatės  blush2.gif ech, kad man tuos laikus bent mėnesiui... biggrin.gif jei meetinsitės vakare, parašykit ir man  bigsmile.gif

jo žarnyne doh.gif nu poryt kartojam tyrimą, tikiuos anos neliko doh.gif

nu va kaip šaunu, pasimeetino mamukai thumbup.gif a fotkių nebus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2010 01 23, 09:14)
doh.gif žarnyne?
iš pradžių pasipiktinau, o paskui supratau kodėl jumi taip anksti meetinatės  blush2.gif ech, kad man tuos laikus bent mėnesiui... biggrin.gif jei meetinsitės vakare, parašykit ir man  bigsmile.gif

tu dirbi ane?

QUOTE(doma_ @ 2010 01 25, 14:25)
jo žarnyne  doh.gif nu poryt kartojam tyrimą, tikiuos anos neliko  doh.gif

nu va kaip šaunu, pasimeetino mamukai  thumbup.gif a fotkių nebus?  biggrin.gif

vaje, linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif
turejau fotika, ale pamirsau istraukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 26, 18:20)
tu dirbi ane?
vaje, linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif
turejau fotika, ale pamirsau istraukt blush2.gif

nebutum ir spejus su tokiom musu apsukom biggrin.gif
atlekem kaip viesulas ir islekem biggrin.gif
bet nieko, kada pakartosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos MAMYTES
Jungiuosi ir as prie Jeruzales mamyciu 4u.gif
Turiu dvi dukrytes Vienai 7 metai, kitai 3 men gyv rugiuose biggrin.gif Malonu su visomis suspazinti!!!!
Tuo paciu ir klausimelis. Manau, kad tarp Jusu yra gyd D. Dastikienes pacientu, ir kaip? Mes leliuka uzraseme, nes arti ir patogu, bet kalbu girdejau visokiu, "papliotkinkim" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyCk @ 2010 01 30, 17:06)
Sveikos MAMYTES
Jungiuosi ir as prie Jeruzales mamyciu  4u.gif
Turiu dvi dukrytes Vienai 7 metai, kitai 3 men gyv rugiuose  biggrin.gif Malonu su visomis suspazinti!!!!
Tuo paciu ir klausimelis. Manau, kad tarp Jusu yra gyd D. Dastikienes pacientu, ir kaip? Mes leliuka uzraseme, nes arti ir patogu, bet kalbu girdejau visokiu, "papliotkinkim"  smile.gif

sveika, is kurio Rugiu esi?
nezinau apie tokia gyd nieko...

ei visos, kada meetinames? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos:) Meetinames kai per sniegynus prabrist galesim manau thumbup.gif Bet reikia butinai, nes cia tai jau ziauriai ramu smile.gifO ir ka cia prirasysi, gyvai visada geriau bigsmile.gif
butterflyCk, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyCk @ 2010 01 30, 15:06)
Jungiuosi ir as prie Jeruzales mamyciu  4u.gif
Turiu dvi dukrytes Vienai 7 metai, kitai 3 men gyv rugiuose  biggrin.gif Malonu su visomis suspazinti!!!!
Tuo paciu ir klausimelis. Manau, kad tarp Jusu yra gyd D. Dastikienes pacientu, ir kaip? Mes leliuka uzraseme, nes arti ir patogu, bet kalbu girdejau visokiu, "papliotkinkim"  smile.gif

Malonu malonu user posted image

Mes kažkada buvom jos pacientai, bet pabėgau pirmai progai pasitaikius 4u.gif Patogu buvo tik dėlto, kad arti namų, bet daugiau tai nieko schmoll.gif Galma sakyt jos dėka išmokau gydyt savo vaiką savarankiškai biggrin.gif

labas balta jeruzale, oras gražumėlis..gaila, kad su vežimu tik nepravažiuojam niekur doh.gif
Atsakyti