Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(laurrutte @ 2010 01 19, 16:35)
Na maniskis ir atsparus viskam, tik mamos jegu trukumas biggrin.gif bet jau taisausi o ir treniruotes stumdant vezima paeda, pas mane bebe comfort senesnis keturratis, man ju lopsei preliude super  thumbup.gif

toks?user posted image
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 19, 17:04)

Aha butent toks, net spalva musu ferario tokia lotuliukas.gif kiba telepate busi?
Atsakyti
Tai poryt ar ryt planuojat 12h submarine? Gali buti, kad su kaimynka atleksim (apie vaiko miegus pries tai rasiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 19 sausio 2010 - 22:58
QUOTE(laurrutte @ 2010 01 19, 22:43)
Aha butent toks, net spalva musu ferario tokia  lotuliukas.gif  kiba telepate busi?

lotuliukas.gif nu ne, drauge toki turi, ar patogus tau jis?

priminimas: rytoj t.y. ketvirtadieni 12h jeruzalieciu meetas "submarine"!tai kirsim picas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 20, 12:23)
priminimas: rytoj t.y. ketvirtadieni 12h jeruzalieciu meetas "submarine"!tai kirsim picas  lotuliukas.gif

Prikalbinau dar 3 mamkas. Jos irgi priklausomos nuo vaiku miego, bet susitikt nori thumbup.gif
ar turit nuolaidu kortele? ar ji diena galioja? reik kaimynes klaust- jei taip, pasiskolinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 20, 14:59)
Prikalbinau dar 3 mamkas. Jos irgi priklausomos nuo vaiku miego, bet susitikt nori  thumbup.gif
ar turit nuolaidu kortele? ar ji diena galioja? reik kaimynes klaust- jei taip, pasiskolinciau ax.gif

Paskambinau į Submariną ir rezervavau staliuką 12val, prašiau didesnio. Eglės vardu ax.gif tai jei ką,sakykit ir eikit tiesiai prie jo- bus aišku, kas kur, nes pvz aš tai nė vienos mamytės nepažįstu blush2.gif bet labai noriu susipažinti smile.gif
Pasakiau, kad būsim mamytės su leliukais, tai sako: a, jūs būsit su karietom thumbup.gif mes gal bandysim su kengūra atliuoksėti smile.gif
Tai jei nieko nenutiks- iki ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2010 01 20, 16:52)
Paskambinau į Submariną ir rezervavau staliuką 12val, prašiau didesnio. Eglės vardu ax.gif tai jei ką,sakykit ir eikit tiesiai prie jo- bus aišku, kas kur, nes pvz aš tai nė vienos mamytės nepažįstu blush2.gif  bet labai noriu susipažinti smile.gif
Pasakiau, kad būsim mamytės su leliukais, tai sako: a, jūs būsit su karietom  thumbup.gif  mes gal bandysim su kengūra atliuoksėti  smile.gif
Tai jei nieko nenutiks- iki ryt mirksiukas.gif

thumbup.gif
as 11h pas gyd eisiu su vaiku tai atleksim su vezimu, tikiuosi neveluosiu smile.gif
Atsakyti
nu bet ir saltis siandien blink.gif
mes jau pakuojames pas gyd, po jos is karto pas jumi biggrin.gif
labai tikiuosiu nesimeetinsiu viena rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, skubu prisiregistruot smile.gif

gyvenam Jeruzalej, mano zuikiui metai ir menuo, tikiuosi ir toliau draugausim.
Atsakyti
QUOTE(goldynka @ 2010 01 21, 13:58)
Sveikos, skubu prisiregistruot smile.gif

gyvenam Jeruzalej, mano zuikiui metai ir menuo, tikiuosi ir toliau draugausim.

Laba ir cia, tu priimta i sitka klana lotuliukas.gif
Reiks dazniau isejimus organizuotis thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz meeta 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif
buvo tikrai smagu susimatyti thumbup.gif
Atsakyti