Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(doma_ @ 2010 01 18, 13:12)
nu aš per atstumą nors tada su jumis kavos pagersiu  doh.gif
nesibaigia man vargai, domui neišnaikinam kampilo bakterijos niekaip  doh.gif

Oho, kaip čia skamba bjauriai- zaraza kažkokia unsure.gif

Aš turbūt irgi prisijungčiau,jei priimtumėt blush2.gif , tik gali būti, kad 15val turėsiu jau būt namie...
Būčiau su mažium ax.gif o tinkamės lauke ar kažkur pasėdim? jei pasėdėt, tai gal Rimi Submarine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2010 01 18, 17:41)
Oho, kaip čia skamba bjauriai- zaraza kažkokia unsure.gif

Aš turbūt irgi prisijungčiau,jei priimtumėt blush2.gif ,  tik gali būti, kad 15val turėsiu jau būt namie...
Būčiau su mažium ax.gif o tinkamės lauke ar kažkur pasėdim? jei pasėdėt, tai gal Rimi Submarine g.gif

as irgi sita kavinuke siulau, ar 13h tinka?
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 18, 19:24)
as irgi sita kavinuke siulau, ar 13h tinka?

gal davai 12h?wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

na negi mes tik dviese norim susitikt g.gif man tikrai reikės prieš 15val būt namie, nes turėsiu papildomą pamokėlę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2010 01 19, 10:26)
Labas rytas 4u.gif

na negi mes tik dviese norim susitikt g.gif man tikrai reikės prieš 15val būt namie, nes turėsiu papildomą pamokėlę blush2.gif

As bijau ka ir pazadeti, nes maniskis priklausomai nuo to, kada kelias, eina miegoti apie 13h- jei po 9, tai po 12 miega, jei apie 10, tai po pirmos kazkiek.
O paskutiniu metu kelias siek tiek po 9.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kazkada cia pris gimdyma buvaiu ilindus, bet tema merdejo, smagu kad vyksta nauji poklabiai, butu smagu prie rajono mamyciu prisijungti ir rast kompanija pasivaiksciojimamas su vezimukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurrutte: 19 sausio 2010 - 13:00
QUOTE(Spyglelis @ 2010 01 19, 01:16)
gal davai 12h?wink.gif

tinka

QUOTE(laurrutte @ 2010 01 19, 14:58)
Sveikos  4u.gif

Kazkada cia pris gimdyma buvaiu ilindus, bet tema merdejo, smagu kad vyksta nauji poklabiai, butu smagu prie rajono mamyciu prisijungti ir rast kompanija pasivaiksciojimamas su vezimukais.

sveika 4u.gif
tai gerai, lisim kuria dienuke mirksiukas.gif
kur tu gyveni?
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 19, 14:19)
tinka
sveika  4u.gif
tai gerai, lisim kuria dienuke mirksiukas.gif
kur tu gyveni?

Priesais Svaros brolius, bet jau isnarsiau visa rajona su vezimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2010 01 19, 15:35)
Priesais Svaros brolius, bet jau isnarsiau visa rajona su vezimu  doh.gif

as prie rimi, o tu neini i tuos kryziaus kelius?
ale ziuriu gimdei vos ne per vestuviu metines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matukoniene: 19 sausio 2010 - 14:03
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 19, 15:02)
as prie rimi, o tu neini i tuos kryziaus kelius?
ale ziuriu gimdei vos ne per vestuviu metines  thumbup.gif

gimdyt turejau per pazinties metines blush2.gif ax.gif bet uzdelse musu kleckius. o nuo vestuviu dar tik 6 men praejo lotuliukas.gif mes greiti mirksiukas.gif

seip i tuos kelius nebandziau, nes man kartais kryziaus keliai rodesi musu paciu kiemas smile.gif nors manau vezimas atlaikytu,o ten yra takeliai pravalyti?
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2010 01 19, 16:17)
gimdyt turejau per pazinties metines  blush2.gif  ax.gif bet uzdelse musu kleckius. o nuo vestuviu dar tik 6 men praejo  lotuliukas.gif  mes greiti  mirksiukas.gif

seip i tuos kelius nebandziau, nes man kartais kryziaus keliai rodesi musu paciu kiemas smile.gif nors manau vezimas atlaikytu,o ten yra takeliai pravalyti?

nu as su savo traktorium visur pravaziuoju biggrin.gif tutis
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 19, 15:31)
nu as su savo traktorium visur pravaziuoju biggrin.gif tutis

Na maniskis ir atsparus viskam, tik mamos jegu trukumas biggrin.gif bet jau taisausi o ir treniruotes stumdant vezima paeda, pas mane bebe comfort senesnis keturratis, man ju lopsei preliude super thumbup.gif
Atsakyti