Prašau, kas galit, prabalsuokit už mano sesės mokinių filmą http://www.zebra.lt/...geriausias.html Filmas "Žemaičiu mergeliu žlugta veliejima ypatuma" (Šilalė). Ačiū!
Kai kaip musu jeruzales ligoniukai? Pasveiko? As vis dar prisibijau vaika net i koki rimi nusivezt
Sveikos, kaimynkos
Žiūriu pokalbiai liejasi laisvai o daugumos aš net nepažįstu Vat ką reiškia retai užsukti
Doma, kaip laikotės? Kaip mažoji auga? Prasilenkia pastaruoju metu mūsų keliai, jau keli mėnesiai nemačiau
Žiūriu pokalbiai liejasi laisvai o daugumos aš net nepažįstu Vat ką reiškia retai užsukti
QUOTE(doma_ @ 2009 11 26, 20:31)
Sveikos mamūškos jetus kada baigsis tas lietus, vėjas ir šiltas oras...greičiau pašaltų, laikytųsi bent -5 tai aprimtų tos bacilos ir ramiau laukan išeitumėm.
Doma, kaip laikotės? Kaip mažoji auga? Prasilenkia pastaruoju metu mūsų keliai, jau keli mėnesiai nemačiau
QUOTE(Edutis @ 2009 12 08, 23:57)
Nu mes neblogai, augam stiebiamės Girdėjau, kad išsikraustot tai jau šventes naujuose namučiuose sutiksit nia?
Tiesa su praėjusiu tavo bernužėlį
Spyglelis koks fainuolis lelkinas
tai ką merginos pasiprekinot žaislų su nuolaidom?
QUOTE(doma_ @ 2009 12 10, 14:53)
Nu mes neblogai, augam stiebiamės Girdėjau, kad išsikraustot tai jau šventes naujuose namučiuose sutiksit nia?
prisiprekinom nupirkom mažyliui tą vaikštuką stumduką
rimtai pokalbiai tai liejasi
prisipirkom ir mes vakar dovanu visiem vaikam giminej
ramu cia
ramu cia
QUOTE(doma_ @ 2009 12 10, 12:53)
Smagu, kad stiebiatės
Dėkui už sveikinimus mano bernužėliui Oi, "gerai" pašventėm - visi vaikai po baliaus iškrito Jau manėm kiauliukų gripas užpuolė, bet pasirodo tik kažkoks virusas - atsipirkom slogom, temperatūrom ir kosuliais.
Aha, Kalėdas jau naujuos namuos planuojam sutikt Ir norisi greičiau į naują vietą, ir senos gaila kažkaip...
Nu susigundžiau ir aš nuolaidų viliotiniu, tik paprastą dieną ėjau, kad minia nesutryptų
QUOTE(Edutis @ 2009 12 14, 02:22)
Aha, Kalėdas jau naujuos namuos planuojam sutikt Ir norisi greičiau į naują vietą, ir senos gaila kažkaip...
kas kur kada??? o išleistuvių nebus?
QUOTE(Edutis @ 2009 12 14, 01:22)
Kaip džiaugiuos už jus erdvės daugiau, vaikams išvis lafa Lauksim įkurtuvių
QUOTE(ma @ 2009 12 20, 10:52)
kas kur kada??? o išleistuvių nebus?
a vo ka spabudo... laba diena tamstele, gal papasakosit kaip sekas a? Kaip Liepa gyvena? kaip šventės darže?
mano vilkas
Su šventėmis kaimynkos
ramaus kuciu vakaro
QUOTE(doma_ @ 2009 12 20, 15:06)
a vo ka spabudo... laba diena tamstele, gal papasakosit kaip sekas a? Kaip Liepa gyvena? kaip šventės darže?
niugi labai gerai... taip gerai, kad net nėr kadu prie kompo prisėst ačiū dievui atėjo šventės ir ta proga lėksma pailsėti į Egiptą a paskui tikiuosi pasimeetint ar bus su kuo?
Skanių Kūčių, smagių Kalėdų ir daaaaug dovanų...
Sveikos sulaukusios Šv. Kalėdų Lai būna jos džiugios, šiltos, jaukios ir stebuklingos!