Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(Zuma @ 2013 02 27, 22:22)
Man patiktu, atvaziuociau is Santariskiu, nes cia nieko nera smile.gif Bet kazkada buvo sporto klubas pastate salia Rimi antram aukste, tik jau senokai jo nebera. Zinau, kad arciausiai kazkokia aerobikos studija yra Visoriu g.

Apie Santariskes nepagalvojau,naujas ir labai jaukus rajonas...
Bet tikriausiai jau bus sunku rasti laisvas patalpas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brenda mama: 28 vasario 2013 - 16:12
Aš sportuočiau, man trūksta Jeruzalėj kokios salytės kalanetikai ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovacka @ 2013 03 07, 16:59)
Aš sportuočiau, man trūksta Jeruzalėj kokios salytės kalanetikai ar pan. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O i skygym'a nieks nevaikstot ateities g. 10? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2013 02 27, 15:10)
Sveikos,

noriu paklausti visu,ar cia gyvendamos Jeruzeleje sportuojate?

noriu suzinoti jusu nuomone jeigu butu Jeruzaleje atidaryta sporto studija moterims,ar butu norinciu sportuoti pvz aerobija,kalanetika ir t.t?

Mane labai domintu, gyvenu santariškėse, bet 5min kelio ne problema 4u.gif
Atsakyti
Labai malonu,kad atsirastu norinciu sportuoti,tik siuo metu Jeruzales bei Santariskiu rajonuose nepavyksta rasti tam teikalui tiknkanciu patalpu.
Atsakyti
Sveikos Jeruzalės mamytės smile.gif Planuojam už kokio mėnesiuko atsikraustyt į Baltupio g. šalia Maumedžių g. Auginu metukų ir 7 mėn. dukrytę. Jau pradedu žiūrinėtis ir valandinės ar pusei etato auklės? Gal galite ką rekomenduoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2013 02 27, 14:10)
Sveikos,

noriu paklausti visu,ar cia gyvendamos Jeruzeleje sportuojate?

noriu suzinoti jusu nuomone jeigu butu Jeruzaleje atidaryta sporto studija moterims,ar butu norinciu sportuoti pvz aerobija,kalanetika ir t.t?

Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2013 04 15, 22:41)
Prisijungčiau ax.gif

Sveikos Jeruzalietės 4u.gif

kadangi visai neseniai persikrausčiau darbuotis i savo rajoną - ir ateities g. 10 atidariau sveikos gyvensenos klubą smile.gif jau daugiau mažiau įsikūriau - atidarymą darysiu spalio 21 dieną, tad visoms norinčioms keisti mitybos įpročius padėsiu ne tik sulieknėti bet ir turėti daugiau energijos ir geresnę savijautą visos dienos begyje smile.gif

nuo šiandien vakaro t.y. spalio 9 dienos pradeda veikti nauja Palaikymo grupė (12 savaiciu ciklas, paskaitos, kuno kompozicijos analize)- tai pasisekęs projektas - kuri vedu ne tik vilniaus bet ir kituose miestuose ne vienerius metus, bei nuo spalio 21 dienos veiks rytinis sveikos gyvensenos klubas su uziemimais bei paskaitomis - kurį galėsite lankyti ir su savo mazyliais smile.gif (anksciau dirbau miesto centre)

Rezultatai kalba patys uz save - per pirmaji 2013 metu pusmeti klientai sulieknejo daugiau nei 750 kg smile.gif

o viskas uzsisuko tik del to, kad pries keleta metu pati sulieknejau 16 kg - ir sveikai, nebadaudama ir svarbiausia kad visa tai padeda man issaugoti rezultatus jau ne viena menesi.

Visoms dovanosiu spalio menesi - kuno kompozicijos tyrima (ribotas kiekis) - nemokamai - nustatomas svoris, kūno masės indeksas, kiek organizme yra vandens, riebalų, raumenų, vidinių riebalų indeksas, fizinis tipas, kalorijų paros norma esant ramybės būsenos ir individuali konsultacija.

jeigu reik daugiau info - prasom rasyti asmeniskai arba susisiekti 8 657 77035

Linkejimai,

Vaida

P.S. mano sunus kitamet lankys paruosiamaja - gal galit ka rekomenduoti? nes mes lankome darzeli zveryne - jau reiktu persikelti arciau - ir kokios nuomones apie pradines klases jeruzales mokykloje?
Aciu!

Atsakyti
Sveikos,

Gal žinote gera kirpeja,aš nesurandu geros ir ,kad tikrai patartu.
labai lauksiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2013 10 25, 15:56)
Sveikos,

Gal žinote gera kirpeja,aš nesurandu geros ir ,kad tikrai patartu.
labai lauksiu atsakymu smile.gif

Rekomenduoju Teresa, dirba Rugiu g. Pataria ir atsizvelgia i norus. Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2013 10 25, 15:59)
Rekomenduoju Teresa, dirba Rugiu g. Pataria ir atsizvelgia i norus. Esu labai patenkinta  thumbup.gif

tai daugiabucio namo pirmaame aukste?
Atsakyti