Sveikos jeruzales mamytes.
Ieskom auklytes savo trims viakuciams. Jei kas galetumet rekomenduoti - labai laukciau i az.
Labas rytas, Jeruzalės mamytės,
gal žinot ir/ar galėtumėte rekomenduoti valandinę auklytę, kuri pabūtų su vaikučiu jo sveikimo metu arba kai kada vakarais, arba šiaip itin šaltomis žiemos dienomis?
būčiau dėkinga už žinutes į až
gal žinot ir/ar galėtumėte rekomenduoti valandinę auklytę, kuri pabūtų su vaikučiu jo sveikimo metu arba kai kada vakarais, arba šiaip itin šaltomis žiemos dienomis?
būčiau dėkinga už žinutes į až
Jei rasit, ir mums pasiulykit
Sveikos labai sunku rasti auklytę, pati labai ilgai ieškojau
sėkmės beieškant
sėkmės beieškant
Sveikos, gal kas lankosi Jeruzalės klinikoj Bitininkų gatvėj? Kokie atsiliepimai?
Jei turit omeny tuos kabinetus, kur is abeju namo pusiu yra, tai vienam ju, Kurcevic kabinete buvau maziu prirasius. Aciu dievui rimtu nusiskundimu neturejom, tai ejom tik profilaktiskai kelis kart. Labiausiai nepatiko tai, kad patalpa labai maza, kaip 2 k butukas, o atejus eile visada budavo, salia vien sergantys ir kosintys, nepasitrauksi i sali niekur. Tiesa, kol mazesnis kudikis budavo, tai i procedurini kabineta ileisdavo atskirai pabut, bet jis vistiek ten pat su atvirom durim, nors aisku, kazkiek saugiau. Sesute- registratore nemaloni, bet nepiktybine, tiesiog tokia zmogaus natura, matyt. Gydytoja tokia jaunute sviesiais plaukais musu buvo (nepamenu pavardes) tai nieko tokia, atidi atrodo, maloni, jei tik menkiausias nusiskindimas ar itarimas (raumenu tonuso ir pan) duoda siuntimus i Santariskes.
Trims vaikams auklę rasti, misija neįmanoma bandžiau, tada viską paskaičiavau, pasvėriau ir nusprendžiau, kad man ir namie veiklos užtenką
Papildyta:
Mes Baltupių šeimos centre, pilnai tenkina.
Papildyta:
QUOTE(plonyte_linija @ 2013 01 31, 09:33)
Sveikos, gal kas lankosi Jeruzalės klinikoj Bitininkų gatvėj? Kokie atsiliepimai?
Mes lankomes "sveika pradzia" klinikoj Balcikonio gatvej. Ne Jeruzale aisku, ebt esam labai patenkinti.
Tik cia jau skonio reikalas. Antibiotiku ten negausit kas megstat Nebent po rimtu tyrimu ir tikrai jau reikes.
Papildyta:
tikrai imanoma. Uz 1500 labai realu. Tik dabar nelabai tinkamas laikas. Reiktu palaukti rugsejo. Tada daug aukliu atsilaisvins.
Tik cia jau skonio reikalas. Antibiotiku ten negausit kas megstat Nebent po rimtu tyrimu ir tikrai jau reikes.
Papildyta:
QUOTE(ENIGMA @ 2013 01 31, 12:09)
Trims vaikams auklę rasti, misija neįmanoma bandžiau, tada viską paskaičiavau, pasvėriau ir nusprendžiau, kad man ir namie veiklos užtenką
Papildyta:
Papildyta:
tikrai imanoma. Uz 1500 labai realu. Tik dabar nelabai tinkamas laikas. Reiktu palaukti rugsejo. Tada daug aukliu atsilaisvins.
Sveikos,
noriu paklausti visu,ar cia gyvendamos Jeruzeleje sportuojate?
noriu suzinoti jusu nuomone jeigu butu Jeruzaleje atidaryta sporto studija moterims,ar butu norinciu sportuoti pvz aerobija,kalanetika ir t.t?
noriu suzinoti jusu nuomone jeigu butu Jeruzaleje atidaryta sporto studija moterims,ar butu norinciu sportuoti pvz aerobija,kalanetika ir t.t?
asmeniskai manes visiskai nedomintu
QUOTE(brenda mama @ 2013 02 27, 15:10)
Sveikos,
man visai patiktu
Man patiktu, atvaziuociau is Santariskiu, nes cia nieko nera Bet kazkada buvo sporto klubas pastate salia Rimi antram aukste, tik jau senokai jo nebera. Zinau, kad arciausiai kazkokia aerobikos studija yra Visoriu g.