http://www.poliklini...e...256&Lang=LT
Paskaitos pacientams Šeškinės poliklinikoje.
QUOTE(natina @ 2012 09 11, 22:19)
kai kas tik apie 14h eina miegucio
bet sunku susiderint,visoms vis tiek netiks.
apie kuria zaidimu aikstele kalbat ?
bet sunku susiderint,visoms vis tiek netiks.
apie kuria zaidimu aikstele kalbat ?
Tai gal tada reiktų suplanuot ne vaikų susitikimą, o mamyčių? Tada susiderinsime kokį vakarą tikrai Pvz:. Jeruzales RIMI kavinėje
Sveikos, jeruzalietes
as tokiu prasymu rasau.
jau kuri laika ieskome su MB buto nuomai siame rajone, bet visiskai nieko nera (kainos ir kokybes prasme)... gal galite Jus papasakoti, kaip radote gyvenamaja vieta cia? nes mane jau neviltis ima, pasakem, kad issipraustom iki lapkricio 1 d., jau geras 2 savaites ziurineju, ir net nera ko vaziuot apziureti...
pasidalinkite savo patirtimi apie atrastus namus
as tokiu prasymu rasau.
jau kuri laika ieskome su MB buto nuomai siame rajone, bet visiskai nieko nera (kainos ir kokybes prasme)... gal galite Jus papasakoti, kaip radote gyvenamaja vieta cia? nes mane jau neviltis ima, pasakem, kad issipraustom iki lapkricio 1 d., jau geras 2 savaites ziurineju, ir net nera ko vaziuot apziureti...
pasidalinkite savo patirtimi apie atrastus namus
Jopš... rogės, tema mirusi, ei kur visos senės
neber nei senbuviu, nei naujokiu
Nu va, o aš kaimynėms turėjau pasiūlymą, ypač auginančioms mažiukus iki trejų , keturių metukų
Gal sakau jas domintų žurnaliukai Kutis, Kartu su mama, Nykštukas, Tadas - mokomieji, su lipdukais ir t.t. nu jei ką į až
Gal sakau jas domintų žurnaliukai Kutis, Kartu su mama, Nykštukas, Tadas - mokomieji, su lipdukais ir t.t. nu jei ką į až
QUOTE(ENIGMA @ 2012 10 11, 17:07)
Nu va, o aš kaimynėms turėjau pasiūlymą, ypač auginančioms mažiukus iki trejų , keturių metukų
tikrai tema apmirus
mes Kuti labai mylim
atsidarau puslapi kaimynai galvoju gal ir as ka rasiu, opa ziuriu iskart Jeruzale bet matau mamytes cia nelabai bendrauja jau o butu visai smagu
QUOTE(REFI @ 2012 10 20, 16:38)
atsidarau puslapi kaimynai galvoju gal ir as ka rasiu, opa ziuriu iskart Jeruzale bet matau mamytes cia nelabai bendrauja jau o butu visai smagu
Sveika, va jau dviese esam
jauciu ir plepesim cia abidvi musu vaikiukai panasaus amziaus kaip sekasi auginimas?
As tai is sono paziuresiu i pleputes