Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

http://www.poliklini...e...256&Lang=LT
Paskaitos pacientams Šeškinės poliklinikoje.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 09 11, 22:19)
kai kas tik apie 14h eina miegucio smile.gif
bet sunku susiderint,visoms vis tiek netiks.
apie kuria zaidimu aikstele kalbat smile.gif?

Tai gal tada reiktų suplanuot ne vaikų susitikimą, o mamyčių? Tada susiderinsime kokį vakarą tikrai smile.gif Pvz:. Jeruzales RIMI kavinėje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, jeruzalietes smile.gif

as tokiu prasymu rasau.
jau kuri laika ieskome su MB buto nuomai siame rajone, bet visiskai nieko nera (kainos ir kokybes prasme)... gal galite Jus papasakoti, kaip radote gyvenamaja vieta cia? nes mane jau neviltis ima, pasakem, kad issipraustom iki lapkricio 1 d., jau geras 2 savaites ziurineju, ir net nera ko vaziuot apziureti...

pasidalinkite savo patirtimi apie atrastus namus smile.gif
Atsakyti
Jopš... rogės, tema mirusi, ei kur visos senės lotuliukas.gif
Atsakyti
neber nei senbuviu, nei naujokiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, o aš kaimynėms turėjau pasiūlymą, ypač auginančioms mažiukus iki trejų , keturių metukų g.gif

Gal sakau jas domintų žurnaliukai Kutis, Kartu su mama, Nykštukas, Tadas - mokomieji, su lipdukais ir t.t. nu jei ką į až g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 11 spalio 2012 - 16:07
QUOTE(ENIGMA @ 2012 10 11, 17:07)
Nu va, o aš kaimynėms turėjau pasiūlymą, ypač auginančioms mažiukus iki trejų , keturių metukų  g.gif

Gal sakau jas domintų žurnaliukai Kutis, Kartu su mama, Nykštukas, Tadas - mokomieji, su lipdukais ir t.t. nu jei ką į až    g.gif

tikrai tema apmirus smile.gif

mes Kuti labai mylim smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as cia naujoke, noreciau prisijungt prie jusu pabendraut smile.gif
Atsakyti
atsidarau puslapi kaimynai galvoju gal ir as ka rasiu, opa ziuriu iskart Jeruzale thumbup.gif bet matau mamytes cia nelabai bendrauja jau blush2.gif o butu visai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REFI @ 2012 10 20, 16:38)
atsidarau puslapi kaimynai galvoju gal ir as ka rasiu, opa ziuriu iskart Jeruzale thumbup.gif  bet matau mamytes cia nelabai bendrauja jau blush2.gif  o butu visai smagu 4u.gif

Sveika, va jau dviese esam thumbup.gif
Atsakyti
jauciu ir plepesim cia abidvi lotuliukas.gif musu vaikiukai panasaus amziaus thumbup.gif kaip sekasi auginimas?
Atsakyti
As tai is sono paziuresiu i pleputes irnesakyk.gif
Atsakyti