Sveikos mamos, kaimynes, norejau pasiteirauti gal zinote kur nors kaimynysteje organizuojamus uzsiemimus vaikuciams nuo 1 m? Sporto, muzikos ar kt.
Norisi isnaudoti ne tik svaru jeruzales ora, bet dar kur nors ir papramogauti/pasilavinti netoli namu.
Busiu dekinga uz info
QUOTE(kupolele @ 2012 03 22, 17:30)
Sveikos mamos, kaimynes, norejau pasiteirauti gal zinote kur nors kaimynysteje organizuojamus uzsiemimus vaikuciams nuo 1 m? Sporto, muzikos ar kt.
Norisi isnaudoti ne tik svaru jeruzales ora, bet dar kur nors ir papramogauti/pasilavinti netoli namu.
Busiu dekinga uz info
Busiu dekinga uz info
Yra juk Strazdanėlės, Yamaha netoli
Sveikos,mamytes kokius darzelius lankote?
QUOTE(krr @ 2012 05 18, 16:00)
Sveikos,mamytes kokius darzelius lankote?
mes i Eglute zveryne pradejom. Nevertas jis kad tiek vezt bet jau ner ka daryt...o kitamet gal i gintareli kaip nors...
Mes kitais metais Gintarely 4 nr buvom, bet jau nelankysim ten
Kuo uziima mamytes? Paskutiniu metu cia visiska tyla? Mes kaip tycia sedim namie, visi su savo bedom ligom Man kelio meniska isoperavo, sunus pirma rugsejo savaite sloga parsinese, nors nuo Velyku nesirges. O kaip nepasidalinsi su sese Bent jau nekarsciuoja....Lazaretas, ne kitaip
Kuo uziima mamytes? Paskutiniu metu cia visiska tyla? Mes kaip tycia sedim namie, visi su savo bedom ligom Man kelio meniska isoperavo, sunus pirma rugsejo savaite sloga parsinese, nors nuo Velyku nesirges. O kaip nepasidalinsi su sese Bent jau nekarsciuoja....Lazaretas, ne kitaip
QUOTE(natina @ 2012 09 08, 09:36)
Mes kitais metais Gintarely 4 nr buvom, bet jau nelankysim ten
o kodel neisit i Gintareli?
Mano jau irgi serga. Dar su sese nepasidalino, bet turbut tik laiko klausimas.
QUOTE(AusraR @ 2012 09 08, 09:58)
o kodel neisit i Gintareli?
Kai sunus i Gintareli nepateko seniau, tai kita pradejo lankyt. tai i kita ir uzrasem.
Laba diena!
atsikraustem ir mes i Jeruzale prie IKI
turiu 5 men dukryte, gal patarsit kur cia kokie parkeliai netoli? nes nieko cia nezinau isskyrus Verkiu parka. Bet gal kas arciau yra?
atsikraustem ir mes i Jeruzale prie IKI
turiu 5 men dukryte, gal patarsit kur cia kokie parkeliai netoli? nes nieko cia nezinau isskyrus Verkiu parka. Bet gal kas arciau yra?
kai kas tik apie 14h eina miegucio
bet sunku susiderint,visoms vis tiek netiks.
apie kuria zaidimu aikstele kalbat ?
bet sunku susiderint,visoms vis tiek netiks.
apie kuria zaidimu aikstele kalbat ?