Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(Sypsenele1974 @ 2011 11 26, 21:26)
Na manau skemadieni pasitikslinsime viska ir del oro bus matyti...
tai sekmadieni galutinai ir nuspresime, kas kaip ir kada... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikos mielos kaimynes 4u.gif
kadangi orus pranesa ne kokius, o mes, kaip rupestingos mamos, labai saugosime savo leliukus nuo persalimo ir kitu negandu, tai - susitikima keliam i ketvirtadieni, 11 val. picerijoje "Submarinas" kuris randasi PC "Rimi".
Vvisas norincias prasom junktis susipazinimui prie kavytes puodelio. Iki malonaus merginos. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele1974 @ 2011 11 27, 20:56)
Sveikos mielos kaimynes  4u.gif
kadangi orus pranesa ne kokius, o mes, kaip rupestingos mamos, labai saugosime savo leliukus nuo persalimo ir kitu negandu, tai - susitikima keliam i ketvirtadieni, 11 val. picerijoje "Submarinas" kuris randasi PC "Rimi".
Vvisas norincias prasom junktis susipazinimui prie kavytes puodelio. Iki malonaus merginos.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

man preliminariai tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos:)
prisijungsiu ir aš ketvirtadienįsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Visai netikėtai radau tokią temelę ir žiūriu, kad net susitikimai organizuojami.
Mes su sūneliu taip pat norėtume draugauti, tik gaila šis ketvirtadienis jau suplanuotas, taigi prisijungti negalėsime :/ Gal parašysite kokie įspūdžiai iš susitikimo ir paplanuosime kitą laiką? smile.gif
Atsakyti
Kuri turit, nepamirskit submarino korteles, as jau pamirsau is vyro paimt biggrin.gif blush2.gif

Spyglelis- jei ne darbe, gal ir tu prisijungsi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 01 gruodžio 2011 - 09:50
Meetas buvo labiau panasus i pasimatyma, bet geros nuotaikos doze gavau visai dienai didis.gif
aciu uz kompanija, pakartosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 12 01, 11:32)
Kuri turit, nepamirskit submarino korteles, as jau pamirsau is vyro paimt biggrin.gif  blush2.gif

Spyglelis- jei ne darbe, gal ir tu prisijungsi? bigsmile.gif

darbe darbe blush2.gif smagu Jums meet'ai thumbup.gif tik va kažin kodėl labiau pasimatymas nei meet'as g.gif nu svarbiausia, kad smagu buvo drinks_cheers.gif
aš tai nuo birželio darbe, mažius šuoliuoja į darželį, tik kad sunkūs mums rytai būna... nenorim keltis, nenorim rengtis, o darželį paskui jau labai smagu wink.gif žodžiu... o aš dirbu ir tiek smile.gif
Beje, su pirmąją ŽIEMOS diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2011 12 01, 14:39)
darbe darbe  blush2.gif  smagu Jums meet'ai  thumbup.gif  tik va kažin kodėl labiau pasimatymas nei meet'as  g.gif  nu svarbiausia, kad smagu buvo drinks_cheers.gif
aš tai nuo birželio darbe, mažius šuoliuoja į darželį, tik kad sunkūs mums rytai būna... nenorim keltis, nenorim rengtis, o darželį paskui jau labai smagu wink.gif žodžiu... o aš dirbu ir tiek smile.gif
Beje, su pirmąją ŽIEMOS diena  4u.gif

Todel, kad tik dviese buvom lotuliukas.gif Vienas meskutis atejus ziemai ziemos miegu uzmigo, tai mama nezadino biggrin.gif
Maniskis irgi i darziuka eina- keltis gal ir nelengva, bet pasisokinedamas pas vaikus eina thumbup.gif
Tai gal reiktu kokio meeto vakare, gal ir be vaiku bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 12 01, 15:00)
Todel, kad tik dviese buvom lotuliukas.gif Vienas meskutis atejus ziemai ziemos miegu uzmigo, tai mama nezadino biggrin.gif
Maniskis irgi i darziuka eina- keltis gal ir nelengva, bet pasisokinedamas pas vaikus eina thumbup.gif
Tai gal reiktu kokio meeto vakare, gal ir be vaiku bigsmile.gif ?

Sveikos mergaites, susitikimas pavyko, buvo smagu, gaila aisku, jog kai kurioms, labai norejusioms, prisijungti nepavyko, bet juk ne paskutini karta renkames smile.gif
pritariu Natinai, galima kada vakare, kai visos po darbu, susitikti ir be maziuku, arba kaip kam pavyks, kam su maziais, o kam ir be ju thumbup.gif
Atsakyti
Labas panelės t.y. mamytės,

Siūlau visoms ateiti apsikirpti pasidažyti, susišukuoti pačioms ar su vaikiukais galima ir su vyrais į mokymo centrą žirmūnų 143 smile.gif prie eniunyjos.
Kirpimo kaina 3lt.

Temos neseku, tai geriau per AŽ tartis
Atsakyti
Sveikos,
As irgi mielai pabendrauciau kada. Gaila per velai pastebejau organizuojama susitikima. Siaip mes stengiames beveik kiekviena diena eiti pasivaikscioti, kai geras oras.
Atsakyti
QUOTE(sese_M @ 2011 12 08, 22:03)
Sveikos,
As irgi mielai pabendrauciau kada. Gaila per velai pastebejau organizuojama susitikima. Siaip mes stengiames beveik kiekviena diena eiti pasivaikscioti, kai geras oras.

Galima kita organizuot blush2.gif Maniske po ano siek tiek apsirgus buvo, dantukai lenda... Is kurios jus puses? rolleyes.gif
Atsakyti