Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

As vel griztu prie to paties klausimo del darzeliu... Panasu, kad i valstybini nepakliusim niekada schmoll.gif
Kur jus paliekat vaikus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 07 21, 15:23)
As vel griztu prie to paties klausimo del darzeliu... Panasu, kad i valstybini nepakliusim niekada  schmoll.gif
Kur jus paliekat vaikus?  doh.gif

mums su valstybiniu irgi problemos, toks vaizdas, kad eile ateis, kai jau i mokykla reiks eiti. todel mazaja leidziam i "mano darzelis", jau trecias menuo issisiepus zingsniuoja. mazei ten patinka, o ir as dziaugiuosi, kiek ji patobulejo per ta laika.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 07 21, 14:23)
As vel griztu prie to paties klausimo del darzeliu... Panasu, kad i valstybini nepakliusim niekada  schmoll.gif
Kur jus paliekat vaikus?  doh.gif

kur vesi savo pupa?
Prazilsiu del to darzelio gun_bandana.gif

Kur vedat savo vaikucius, kur yra realiu laisvu vietu?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 08 11, 16:07)
kur vesi savo pupa?
Prazilsiu del to darzelio gun_bandana.gif

Kur vedat savo vaikucius, kur yra realiu laisvu vietu?

Valstybiniuose niekur nera vietu... Na gal kur Naujininkuose ar pan. imanoma surasti, bet man tai visiskai netinka. Puse metu dukra buvo su aukle, daugiau jau nebeisgalim jos samdyti.
Nuo rugsejo vesiu i Trinapolio darzeli. Privatus, bet dar palyginus kaina nera tokia auksta. Daug minusu, bet... pasirinkimo neturim.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 08 12, 10:03)
Valstybiniuose niekur nera vietu... Na gal kur Naujininkuose ar pan. imanoma surasti, bet man tai visiskai netinka. Puse metu dukra buvo su aukle, daugiau jau nebeisgalim jos samdyti.
Nuo rugsejo vesiu i Trinapolio darzeli. Privatus, bet dar palyginus kaina nera tokia auksta. Daug minusu, bet... pasirinkimo neturim.

kokia kaina ten?
kur tavo darbas?
mastau, gal su kuo butu imanoma kooperuotis del vaiku veziojimo blush2.gif
Atsakyti
O gal kuri užmatėt Jeruzalėj ar kur artimiausias notaro biuras?
Kažkaip kiek vaikštau po rajonėlį, niekur neužmačiau g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2011 08 16, 09:43)
O gal kuri užmatėt Jeruzalėj ar kur artimiausias notaro biuras?
Kažkaip kiek vaikštau po rajonėlį, niekur neužmačiau g.gif ...

gal ir nera, nemacius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 08 12, 10:16)
kokia kaina ten?
kur tavo darbas?
mastau, gal su kuo butu imanoma kooperuotis del vaiku veziojimo blush2.gif

450 Lt/men. Man pakeliui i darba. Ziuresim kaip cia mums seksis.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 08 16, 13:25)
450 Lt/men. Man pakeliui i darba. Ziuresim kaip cia mums seksis.

turi koki intern.psl? ar pusei dienos priima?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 08 16, 14:43)
turi koki intern.psl? ar pusei dienos priima?

Internetinio nera. Kai as lankiausi, tai ten dar nebuvo baldu, daze sienas. Zadejo, kad nuo rugsejo bus viskas paruosta. Kaip ir minejau, daug minusu yra.
Paskambink direktorei, parasiau nr i az smile.gif Tiesa, dar stojamasis mokestis yra.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 08 16, 15:30)
Internetinio nera. Kai as lankiausi, tai ten dar nebuvo baldu, daze sienas. Zadejo, kad nuo rugsejo bus viskas paruosta. Kaip ir minejau, daug minusu yra.
Paskambink direktorei, parasiau nr i az  smile.gif  Tiesa, dar stojamasis mokestis yra.

Skaičiau keliose temose apie tą darželį - bet gal gali pavardinti savo pastebėtus minusus?

beje, kai pradėjau skaityti temą, tai kažkaip mačiau ir susitikimus organizuojamus ir kažką panašaus, o dabar kažkaip aptilę viskas - ar nebesusitinkat? smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, help.gif gal galite man pasakyte jeruzaleje kuri ten gera kirpeja yra, noreciau apsikirpti..ir nusidarysi,jau tiek laiko nebuvau....
kad plaukai greitai ataugtu ir kad lengva ranka kirptu?

o apie koki darzeli kalbate uz 450 Lt...labai aktuali ir mums tema.....smile.gif
aciu
Atsakyti