Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(natina @ 2010 11 09, 20:36)
maciau matukoniene nosi buvo ikisus lens.gif
tai kaip su nevaiksciojanciu vaiku i lauka ejot? nesyne? g.gif

Eidavom su vyru. Kai jau pakeldavo skandala, tai vyras nesdavo. O as vezimeli stumdavau. Iki siol man keista matyti ramiai vezime bunancius vaikus smile.gif Gerai, kad 10 men vaiksciot pradejo.
O jums su pilvuku nesunku? Dar maziukas daug demesio nori, ant ranku turbut irgi. Gal jau zinot, ko dabar laukiates? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 11 09, 21:53)
Eidavom su vyru. Kai jau pakeldavo skandala, tai vyras nesdavo. O as vezimeli stumdavau. Iki siol man keista matyti ramiai vezime bunancius vaikus smile.gif Gerai, kad 10 men vaiksciot pradejo.
O jums su pilvuku nesunku? Dar maziukas daug demesio nori, ant ranku turbut irgi. Gal jau zinot, ko dabar laukiates?  wub.gif

Labukas 4u.gif

būt smagu susitikti, bet maniškis eit tingi, biški paeina ir tiesia rankas doh.gif tai mes keliaujam su vežimu, jam kažkaip įdomu, tai sėdi ir dairosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 11 09, 19:53)
O jums su pilvuku nesunku? Dar maziukas daug demesio nori, ant ranku turbut irgi. Gal jau zinot, ko dabar laukiates?  wub.gif

mums buvo ilgas periodas, kai ne uz ka nesedejo vezime, o man kaip tik tada buvo bedu su nestuke.gif , negalejau jo kelt doh.gif Gerai tik, kad jis pas mane pukelis, turbut vis dar ner 11kg hihihi.gif O ir pilvinukas turbut bus prie kuduju, nes vis dar kai ka sugebu nustebint, kai pasakau, kad jau dekrete lotuliukas.gif
Tuka ir nesioju, ir myluoju- tikrai reikia demesio padauzai mirksiukas.gif O dar kai vaikas hiperaktyvus, tai ziurek, kad ko nepasidarytu doh.gif
Kad kol kas labiau spejimas buvo, kad laukiam dukrytes, nes tik karta dar spejo, o su Tuku sake gal 5 kartus, kad greiciau mergyte nei berniukas bus irnesakyk.gif Tai kazkaip praradus pasitikejima blush2.gif

Spyglelis 4u.gif

As jau be vaiku turbut noreciau kur istrukt ("kur- "turbut submarinas g.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos Jeruzalės mamytės,
Noriu jūsų paklausti - jei labai nesutrugdysiu 4u.gif
Kokiai poliklinikai priklauso jūsų vaikučiai ? Ar patenkintos ir ar gydytoja važiuoja į namus ? Nes kapi jokios nėra arti , kaip esate išsispręndę šia problemą ? Gal galite ką nors rekomenduoti iš savo patirties ?
Labai ačiū. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2010 11 11, 12:28)
Sveikos Jeruzalės mamytės,
Noriu jūsų paklausti - jei labai nesutrugdysiu  4u.gif
Kokiai poliklinikai priklauso jūsų vaikučiai ? Ar patenkintos ir ar gydytoja važiuoja į namus ? Nes kapi jokios nėra arti , kaip esate išsispręndę šia problemą ? Gal galite ką nors rekomenduoti iš savo patirties ?
Labai ačiū.  unsure.gif

lankomes pas gydytoja Kurcevic, Bitininku 12 berods. Siuntimus duoda, kur tik reikia 4u.gif Tiesa, jau nuo pavasario nesirgom, 3k. nusispjaunu biggrin.gif Yra dar keletas gydytoju tam kabinete, bet neturiu jokios info apie juos, nes seniai bebuvom.

Tiesa, gydytoja i namus nevaziuoja schmoll.gif Tik naujagimio buvo karta aplankyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 11 lapkričio 2010 - 12:32
QUOTE(rositta @ 2010 11 11, 13:28)

Labai ačiū.  unsure.gif

As dukra esu uzrasiusi pas gyd. D.Dastikiene (Bitininku 10). Kol ligos nepuola - viskas gerai. I namus nevaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 11 09, 21:36)
maciau matukoniene nosi buvo ikisus lens.gif

tai kaip su nevaiksciojanciu vaiku i lauka ejot? nesyne? g.gif

buvau buvau biggrin.gif
isvaziuoju porai sav, kai grisiu mielai susibegciau 4u.gif

labas visoms smile.gif
Atsakyti
Oi ačiū už greitus atsakymus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(natina @ 2010 11 11, 13:31)
lankomes pas gydytoja Kurcevic, Bitininku 12 berods. Siuntimus duoda, kur tik reikia 4u.gif Tiesa, jau nuo pavasario nesirgom, 3k. nusispjaunu biggrin.gif Yra dar keletas gydytoju tam kabinete, bet neturiu jokios info apie juos, nes seniai bebuvom.

Tiesa, gydytoja i namus nevaziuoja schmoll.gif Tik naujagimio buvo karta aplankyt.

QUOTE(SuperMeska @ 2010 11 11, 13:56)
As dukra esu uzrasiusi pas gyd. D.Dastikiene (Bitininku 10). Kol ligos nepuola - viskas gerai. I namus nevaziuoja.

Čia tikriausiai Bitininkų 10 ar 12 tas pats ar wub.gif
Čia kokia klinika ? Mes kelsimės gyventi į Baltupio g , po naujųjų tai mums čia būtų labai arti , tik nieko ten dar nežinome kas ir kaip wub.gif wub.gif wub.gif

O ar esate savo gydytojomis patenkintos ? Čia ta klinika nemokama ? 4u.gif
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 11 lapkričio 2010 - 15:27
QUOTE(rositta @ 2010 11 11, 15:25)
Oi ačiū už greitus atsakymus  4u.gif  4u.gif
Čia tikriausiai Bitininkų 10 ar 12 tas pats ar  wub.gif
Čia kokia klinika ? Mes kelsimės gyventi į Baltupio g , po naujųjų tai mums čia būtų labai arti , tik nieko ten dar nežinome kas ir kaip  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O ar esate savo gydytojomis patenkintos ? Čia ta klinika nemokama ?  4u.gif
Ačiukas  4u.gif

pagal mane cia 2 skirtingos klinikos 4u.gif Man patinka ta kur nr 12-2(radau tikslu adresa 4u.gif ). Ten irengta taip, tarsi butas- kabinetas su priimamuoju, procedurine ir dar ten kazkokiu kab meginiams imti.
Man Bitininku 10 nepatinka vien del ivaziavimo blush2.gif ten yra laiptai, tai su vaikisku vezimeliu problematiska blush2.gif O pas Kursevic tiesiai i stikline terasele, palieki vezima ir i priimamaji ax.gif
Klinika nemokama 4u.gif Bent jau Kurcevic as patenkinta, su kitais gydytojais nelabai teko susidurti. Bet realiai jei beda, priima bet kuris is ju ir net nesiregistravus. Tik va kas nebepatinka- nauja sesele doh.gif Na, bet bent jau ne ji gydo biggrin.gif
O Baltupio koks nr? As irgi is Baltupio g bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 11 11, 16:41)
pagal mane cia 2 skirtingos klinikos 4u.gif Man patinka ta kur nr 12-2(radau tikslu adresa 4u.gif ). Ten irengta taip, tarsi butas- kabinetas su priimamuoju, procedurine ir dar ten kazkokiu kab meginiams imti.
Man Bitininku 10 nepatinka vien del ivaziavimo blush2.gif ten yra laiptai, tai su vaikisku vezimeliu problematiska blush2.gif O pas Kursevic tiesiai i stikline terasele, palieki vezima ir i priimamaji ax.gif
Klinika nemokama 4u.gif Bent jau Kurcevic as patenkinta, su kitais gydytojais nelabai teko susidurti. Bet realiai jei beda, priima bet kuris is ju ir net nesiregistravus. Tik va kas nebepatinka- nauja sesele doh.gif Na, bet bent jau ne ji gydo biggrin.gif
O Baltupio koks nr? As irgi is Baltupio g bigsmile.gif

Ačiū, mes į Baltupio 95, tik dar nestuke.gif , poliklinikos reikės pavasarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2010 11 11, 17:04)
Ačiū, mes į Baltupio 95, tik dar  nestuke.gif , poliklinikos reikės pavasarį  smile.gif

As is 93, natina is 97 biggrin.gif
natina tiesa sako, kad pas Dastikiene su vezimeliu nenuvaziuosi. Mes visada su masina vaziuojam, tai del to problemu nekyla. Ten irgi tik gydytojos kabinetas + proceduru kambarys . Stai ir visa "klinika".
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2010 11 11, 16:04)
Ačiū, mes į Baltupio 95, tik dar  nestuke.gif , poliklinikos reikės pavasarį  smile.gif

Va, kaip smagu thumbup.gif O kada planuojat susitikima su lelium wub.gif ? Nes as sausi laukiu ax.gif Tai liuks, visos kaimynkos busim biggrin.gif
Atsakyti