Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(ddaivute @ 2010 08 18, 14:37)
Esu is rugiu 9. 
O del susitikimo tai visai sutikciau sudalyvauti. jau su natina kaip ir vakar spejome susitikti, o vat kitu ir nepazistu g.gif

oi kaip smagu, mes irgi is rugiu 9 smile.gif ir vaikiukams tiek pat laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 08 18, 16:35)
oi kaip smagu, mes irgi is rugiu 9 smile.gif ir vaikiukams tiek pat laiko smile.gif

labas rytas.

tiksliau 9e blush2.gif gal mes kartais kieme ir susitinkam? bigsmile.gif koks vaiko vardas?
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2010 08 19, 08:56)
labas rytas.

tiksliau 9e blush2.gif  gal mes kartais kieme ir susitinkam?  bigsmile.gif  koks vaiko vardas?

mes tai 9 be raidziu smile.gif pas mane dvynukai. Gal ir esat mate smile.gif Dabar tai tevelis su jais, as dirbu.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 08 19, 07:23)
mes tai 9 be raidziu smile.gif pas mane dvynukai. Gal ir esat mate smile.gif Dabar tai tevelis su jais, as dirbu.

maciau maciau. du vienodi berniukai laksto biggrin.gif labai retai, bet kartais ta gatve praeinam ir karta Jus ruosetes kazkur isvykti, o mano vaikas norejo dar pazaisti su jusiskiu, bet.. isejo dar vienas toks pats berniukas ir jus isvaziavot smile.gif vat toks tas trumpas susitikimas buvo. rolleyes.gif
As irgi dabar dirbu. Mama vaika priziuri, bet jau nuo spalio eisiu i dekreta ir padesiu mamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2010 08 19, 11:27)
maciau maciau. du vienodi berniukai laksto biggrin.gif  labai retai, bet kartais ta gatve praeinam ir karta Jus ruosetes kazkur isvykti, o mano vaikas norejo dar pazaisti su jusiskiu, bet.. isejo dar vienas toks pats berniukas ir jus isvaziavot  smile.gif  vat toks tas trumpas susitikimas buvo. rolleyes.gif
As irgi dabar dirbu. Mama vaika priziuri, bet jau nuo spalio eisiu i dekreta ir  padesiu mamai thumbup.gif

nu va matai smile.gif pasirodo buvom susitike smile.gif siaip tai nevienodi tie mano vaikai, bet svetimiems tai gal panasu atrodo, ypac jei vienodai aprengiam. Nors vienodai rengiam retai. Gi asmenybes smile.gif
As tai i dekreta eisiu nuo sausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 08 19, 12:08)
nu va matai smile.gif pasirodo buvom susitike smile.gif siaip tai nevienodi tie mano vaikai, bet svetimiems tai gal panasu atrodo, ypac jei vienodai aprengiam. Nors vienodai rengiam retai. Gi asmenybes smile.gif
As tai i dekreta eisiu nuo sausio smile.gif

tik nelabai atsimenu kaip Jus atrodot blush2.gif tai dar ir vezimelius kartu galesim stumdyt. As jau sausi tureciau pagimdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2010 08 19, 15:38)
tik nelabai atsimenu kaip Jus atrodot  blush2.gif  tai dar ir vezimelius kartu galesim stumdyt. As jau sausi tureciau pagimdyti  biggrin.gif

as kova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2010 08 19, 14:38)
tik nelabai atsimenu kaip Jus atrodot  blush2.gif  tai dar ir vezimelius kartu galesim stumdyt. As jau sausi tureciau pagimdyti  biggrin.gif

Man atrodo tu ne nauju nesulauksi su tokiu pilviuku wub.gif

As jauciu AusraR nebepazinciau, nebent abu vaikai salia butu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 08 19, 19:40)
Man atrodo tu ne nauju nesulauksi su tokiu pilviuku  wub.gif

Sulauksiu sulauksiu, dar ir po nauju pagimdysiu biggrin.gif biggrin.gif gal gi sustos taip greitai augti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2010 08 18, 14:37)
Esu is rugiu 9. 
O del susitikimo tai visai sutikciau sudalyvauti. jau su natina kaip ir vakar spejome susitikti, o vat kitu ir nepazistu g.gif

sveika,as salia gyvenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2010 08 24, 10:28)
sveika,as salia gyvenu  4u.gif

o tu is kurio namo?
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2010 08 24, 13:10)
o tu is kurio namo?

atrodo,priesais,8a ax.gif
Atsakyti