Ziuriu smagiai jus cia bendraujat Jungiuosi prie sio saunaus burelio
Sveikos
o kurioj vietoj gyvenat?
QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 18, 18:18)
Ziuriu smagiai jus cia bendraujat Jungiuosi prie sio saunaus burelio
o kurioj vietoj gyvenat?
QUOTE(angeloangel @ 2010 06 18, 23:06)
Baltupio g.
QUOTE(natina @ 2010 06 19, 10:42)
Ir as Baltupio (kampu su Rugiu)
Ir musu namas salia Rugiu Tai gal jau busim susitikusios zaidimu aikstelej
QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 19, 13:22)
Ir musu namas salia Rugiu Tai gal jau busim susitikusios zaidimu aikstelej
Tikrai imanoma- mano berniukas toks smulkutis smulkutis
O Tavo dukriukas per mano vyro gimtadieni gime
QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 19, 07:53)
Baltupio g.
ziuriu kad tarp musu leliu pora men skirtumas
QUOTE(blondi09 @ 2010 07 20, 15:06)
Sveikutes,
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu .
As gyvenu Maumedziu gatves pradzioje , mazyliui tik siek tiek daugiau nei menuo
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu .
sveika prisijungus
Sveikutes,
Aš mielai palaikyčiau kompaniją, bet su saviškiu retokai dabar beišeinam vieni į lauką, nes jis vežimėlio nekenčia ir kaukia ant viso rajono.
Kokį vežimuką stumdai? gal kada užmatysiu
QUOTE(angeloangel @ 2010 06 20, 21:18)
ziuriu kad tarp musu leliu pora men skirtumas
Aga, tikrai
Sveikutes,
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu
Smagu, kad musu vis daugiau
Mes tai per karscius dienos metu isvis nelendam i lauka Gerai, kad namuose nera taip karsta, tik popiet, kai saule atsisuka, jau prasciau.
QUOTE(Duti @ 2010 07 20, 18:51)
Aš mielai palaikyčiau kompaniją, bet su saviškiu retokai dabar beišeinam vieni į lauką, nes jis vežimėlio nekenčia ir kaukia ant viso rajono.
Sveikute,
Mano vezimas tamsiai melynas, su zydru ir pilku . As auksta, sviesi . O kaip Jus pazinti? Beja, per karscius ir as nelabai planuoju lysti i lauka, kam rizikuoti...