Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

Ziuriu smagiai jus cia bendraujat smile.gif Jungiuosi prie sio saunaus burelio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 18, 18:18)
Ziuriu smagiai jus cia bendraujat  smile.gif  Jungiuosi prie sio saunaus burelio  4u.gif

o kurioj vietoj gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 06 18, 23:06)
Sveikos 4u.gif
o kurioj vietoj gyvenat? ax.gif

Baltupio g. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 19, 06:53)
Baltupio g.  rolleyes.gif

Ir as Baltupio mirksiukas.gif (kampu su Rugiu)
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 06 19, 10:42)
Ir as Baltupio mirksiukas.gif (kampu su Rugiu)

Ir musu namas salia Rugiu biggrin.gif Tai gal jau busim susitikusios zaidimu aikstelej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 19, 13:22)
Ir musu namas salia Rugiu  biggrin.gif  Tai gal jau busim susitikusios zaidimu aikstelej smile.gif

Tikrai imanoma- mano berniukas toks smulkutis smulkutis wub.gif
O Tavo dukriukas per mano vyro gimtadieni gime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 06 19, 07:53)
Baltupio g.  rolleyes.gif

ziuriu kad tarp musu leliu pora men skirtumas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu ax.gif .
As gyvenu Maumedziu gatves pradzioje , mazyliui tik siek tiek daugiau nei menuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi09 @ 2010 07 20, 15:06)
Sveikutes,
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu  ax.gif .
As gyvenu  Maumedziu gatves pradzioje , mazyliui tik siek tiek daugiau nei menuo  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu  ax.gif .
As gyvenu  Maumedziu gatves pradzioje , mazyliui tik siek tiek daugiau nei menuo  smile.gif

Aš mielai palaikyčiau kompaniją, bet su saviškiu retokai dabar beišeinam vieni į lauką, nes jis vežimėlio nekenčia ir kaukia ant viso rajono.
Kokį vežimuką stumdai? gal kada užmatysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 06 20, 21:18)
ziuriu kad tarp musu leliu pora men skirtumas bigsmile.gif

Aga, tikrai bigsmile.gif

Sveikutes,
Gal priimtumete i kompanija vezimelius pastumdyti ar siaip pabendraut, nes neseniai atsikeliau i sita rajona ir nors daug mamu su vezimais matau, bet nieko nepazistu  ax.gif

Smagu, kad musu vis daugiau 4u.gif

Mes tai per karscius dienos metu isvis nelendam i lauka doh.gif Gerai, kad namuose nera taip karsta, tik popiet, kai saule atsisuka, jau prasciau.
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2010 07 20, 18:51)
Aš mielai palaikyčiau kompaniją, bet su saviškiu retokai dabar beišeinam vieni į lauką, nes jis vežimėlio nekenčia ir kaukia ant viso rajono.
Kokį vežimuką stumdai? gal kada užmatysiu  4u.gif

Sveikute,
Mano vezimas tamsiai melynas, su zydru ir pilku smile.gif . As auksta, sviesi biggrin.gif . O kaip Jus pazinti? Beja, per karscius ir as nelabai planuoju lysti i lauka, kam rizikuoti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondi09: 21 liepos 2010 - 09:14