Spyglelis- sveika prisijungus Pasakok, kur jus gyvenat, va, jau ir bendraamzi turit
QUOTE(angeloangel @ 2009 11 24, 14:33)
sveika prisijungus tai mes bendraamziai
Tavo jau antras leliukas kaip augate?
Gyvenam maumedžių g pasivaikščiot tokiais orais sunkiai einasi... su vežimu vieni irgi labai sunkiai, tai nebent su kengūra dar turim šuniuką labai gerą Matuko draugą
kažkaip baigiam išaugti turimus šliaužtinukus- va ir dabar aprengiau- žiūriu, kad vos vos
Labas rytas
Su sesiais menesiais jus
o kuriam name maumedziu gyvenat? mes irgi is maumedziu
mes aygam gerai kol kas tfu tfu tfu nesergam i lauka irgi retai islendam nes su dviem tai
QUOTE(Spyglelis @ 2009 11 24, 22:22)
Tavo jau antras leliukas kaip augate?
Gyvenam maumedžių g pasivaikščiot tokiais orais sunkiai einasi... su vežimu vieni irgi labai sunkiai, tai nebent su kengūra dar turim šuniuką labai gerą Matuko draugą
kažkaip baigiam išaugti turimus šliaužtinukus- va ir dabar aprengiau- žiūriu, kad vos vos
Su sesiais menesiais jus
mes aygam gerai kol kas tfu tfu tfu nesergam i lauka irgi retai islendam nes su dviem tai
QUOTE(angeloangel @ 2009 11 25, 13:21)
Labas rytas
Su sesiais menesiais jus
Su sesiais menesiais jus
ačiū
mes 11 name
o jūs
Visos mamytes prie PC na, mes uz valandziukes irgi trumpam i lauka nosytes iskisim
QUOTE(Spyglelis @ 2009 11 25, 11:26)
mes priesais jus 6 ten drauge tavo name gyvena, turi mergyte kaip mano vyrenesnelis
QUOTE(natina @ 2009 11 25, 11:29)
Visos mamytes prie PC na, mes uz valandziukes irgi trumpam i lauka nosytes iskisim
mano mazius miega tai leidziu sau pasedet
Sveikutės,
kaip suprantu Jonytės bendraamžių ir bendradienių yra. Mes kiek tolėliau, šalia ežerėlio gyvename. Gal galėtumėm taip pat prisijungti...
kaip suprantu Jonytės bendraamžių ir bendradienių yra. Mes kiek tolėliau, šalia ežerėlio gyvename. Gal galėtumėm taip pat prisijungti...
QUOTE(ausra.rasa@centras.lt @ 2009 11 25, 22:02)
Sveikutės,
Sveika prisijungus Musu vaikai ta pacia diena gime
QUOTE(angeloangel @ 2009 11 25, 23:09)
Sveika prisijungus Musu vaikai ta pacia diena gime
Super. O kur gimdėt? Aš VGN.
QUOTE(ausra.rasa@centras.lt @ 2009 11 25, 22:49)
Super. O kur gimdėt? Aš VGN.
As AK
ausra.rasa@centras.lt- prasom jungtis drasiau
Laba diena mergaites!
Atsiprasau, kad taip isiterpiu i Jusu saunu buri...
Jei nesunku, pabalsuokite uz mano dukryte http://www.pushkupus...t/konkursas.php
Foto, dalyvaujanti konkurse, atrodo taip...
Didelis ACIU!
Geros visoms dienos!
Atsiprasau, kad taip isiterpiu i Jusu saunu buri...
Jei nesunku, pabalsuokite uz mano dukryte http://www.pushkupus...t/konkursas.php
Foto, dalyvaujanti konkurse, atrodo taip...
Didelis ACIU!
Geros visoms dienos!