Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(Sangulia @ 2010 04 16, 08:55)
jeruzalej, o vaikiukui 6men

O kurioj vietoj? Manau atsirastu mamyciu, kas salia panasaus amziaus lelius turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangulia @ 2010 04 16, 10:55)
jeruzalej, o vaikiukui 6men

maniskiui 9men,galim kada susibegt mirksiukas.gif bent man jokios reiksmes nera amziaus skirtumas, svarbu vezime sedi, nes jei labai skiriasi amzius, 1sedi/miega vezime, kitas(didesnis) tik supasi/ciuozineja tai siek tiek nepatogu...
merginos pirkau LR 2 sukeneles, man netinka, gal norit kuri?
user posted image

42dydis, 45lt

user posted image

42dydis, 25lt
Atsakyti
na maniskiai tai jau duodasi ir laksto....bet sedetu ir vezime, tik kad musiskis eme ir suluzo....
Atsakyti

QUOTE(matukoniene @ 2010 04 13, 14:08)
man reikia blush2.gif

Parasiau zinute, o kita diena kompas netiketai iskeliavo savaitei taisymui, tai ir neperskaiciau, bet juk buvom susitike, ko nesakei???

Dar turiu maximiniu lipduku, bet situ tai turbut niekam nereikia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2010 04 27, 00:40)
Parasiau zinute, o kita diena kompas netiketai iskeliavo savaitei taisymui, tai ir neperskaiciau, bet juk buvom susitike, ko nesakei???

Dar turiu maximiniu lipduku, bet situ tai turbut niekam nereikia lotuliukas.gif

kad gavau kitur smile.gif

kaip sekasi?kada lauk lysit?ziuriu oras bjaurus doh.gif ana savaite sirgau...mazius taip pat kosejo unsure.gif
Atsakyti
Njo, tokie orai apgaulingi, lyg saule sviecia, bet vejas labai saltas, lendam i lauka bet labai trumpam. Laukiam silumos ax.gif
O jus nesirkit. O kaip dickis tavo, eina darzelin?
Atsakyti
Ryt gerus orus zada ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 04 28, 21:11)
Ryt gerus orus zada ax.gif  rolleyes.gif

Labutės,

kažkaip visai neprieinu prie forumo... maniškis jau vaikštinėja įsikibęs, tai tik žiūrėk tongue.gif jo, orus jau gerus praneša, mes gal ryt apie kokią 12 lysim lauk..
Atsakyti
mes 12 jau ruosiames miegot...
as tai ruosiuosi "grizimui" i darba....nepriima manes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 04 28, 22:37)
as tai ruosiuosi "grizimui" i darba....nepriima manes  verysad.gif

As apie grizima i darba bijau net pagalvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 04 28, 21:37)
as tai ruosiuosi "grizimui" i darba....nepriima manes  verysad.gif

Ketina atleisti? Nepamenu kas man sake, bet iskart po motinystes atostogu negali atleisti, bent menesi turi dirbti unsure.gif Gal tai tiesa- pasidomek. aisku, jei firma nebankrutavo.

Spyglelis- parasyk savo tel. man a.z., jei busim lauke, atsiusiu sms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2010 04 27, 21:09)
Njo, tokie orai apgaulingi, lyg saule sviecia, bet vejas labai saltas, lendam i lauka bet labai trumpam. Laukiam silumos  ax.gif
O jus nesirkit. O kaip dickis tavo, eina darzelin?

oi, pas mus pasaka be galo, 2d dickis temp turejo, vakar miegojo visa diena (net 7h) tai siandien lyg sveikas.siaip eina i darza, tik nuo treciad ne. o taviskis eina?
pagaliau oras atsilo, bet mes lauku nepiknaudziaujam, ryt jau lysim.
Gero savaitgalio visiems 4u.gif
Atsakyti