Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(matukoniene @ 2010 03 25, 13:26)
nepasbejau klausimo doh.gif
dickis 4,5m, mazius 8men.

gal kas i lauka ruosiates?mes uz kokios val lysim cool.gif

mes miegosim dabar iki kokiu 3 val. Tada kol pavalgysim doh.gif
Atsakyti
Gal kuri buvot pas Kurcevic kolega-vyra? kokie atsiliepimai? kompetencija?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 03 25, 14:44)
Gal kuri buvot pas Kurcevic kolega-vyra? kokie atsiliepimai? kompetencija?

Sveikos, kaimynkos,

su praejusiom sventem! su pavasariu!

pas kurcevic kolega nebuvau - kazkodel primygtinai man siule bet kol kas susilaikiau nuo vizitu nes turejom rimtesniu bedu (operavom seklide ir t.t.) nesinorejo metytis i sonus ir pasakoti is naujo ilgas istorijas...

seniai berasiau jusu pasiplepejimuose, nors paskaitau karts nuo karto. o apie meetus net nebepasvajoju...
na bet reiks kada prisiruosti gal pavyks su darbais susiderinti jeigu per kokius pietus smile.gif

gal galit kuri rekomenduoti? skubiai reikia aukles - darbo grafikas nepastovus - vakarais ir savaitgaliais (diena turim) buciau labai dekinga.

linkejimai,

v.
Atsakyti
laba
atsiprašau, kad įlindau į Jūsu namukus, esu Jūsu kaimynė.
Norėčiau pasiūlyti Zepter produkciją, gal ką sudomintu?
Pas mane puodai atsirado kartu su vaikučio pradėjimu valgyti bendra, gaminta maistą, juk norisi kuo sveikiau maitinti vaikiukus, dabar ir patys valgom ir dziaugemes, suvartojam minimaliai aliejaus(salotom), maistas vertingesnis ir skanesnis, kokiu 50procentu sutaupom duju.
Yra ir nuostabi kosmetika.
Kreipkites per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kuriai reikia Rimi lipduku, turim apie 13, galim padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2010 04 11, 01:46)
Sveikutes,

gal kuriai reikia Rimi lipduku, turim apie 13, galim padovanoti smile.gif

man reikia blush2.gif
Atsakyti
Visas mamyte kviečiu susitikti balandžio 18d Vilniuje, Jeruzalėje. Čia yra nuostabus miškas, skirtas pasivaikščiojimui, kryžiaus kelias. Nebuvote, nematėte, negirdėjote, prašom prisijungti.

Mano siūlomas laikas yra pietūs, 12val.

Nežinote kaip atvykti, labai paprasta, kalvarijų gatve važiuojat link santariškių, po dešine kunigų seminarija, po kaire rimi, iškart sankryža, o už jos posūkis į dešinę, varom iki pat galo ir pamatysit pirmąją stotelę - koplyčią.

Taigi mamos vietinės ir nevietinės, rinkimės, bendraujam, pažindinamės ir pirmyn į kelionę.

Labai visų lauksiu!
Jei kils klausimų mano el pastas cesandraval@gmail.com arba laukiu asmeniniu zinuciu
Papildyta:
kaip atskirsime viena kita, gal atsineskime po baliona prie vezimo ar vaikiuko rankeleje:)
Atsakyti
QUOTE(Sangulia @ 2010 04 14, 00:08)
Visas mamyte kviečiu susitikti balandžio 18d Vilniuje, Jeruzalėje. Čia yra nuostabus miškas, skirtas pasivaikščiojimui, kryžiaus kelias. Nebuvote, nematėte, negirdėjote, prašom prisijungti.

Mano siūlomas laikas yra pietūs, 12val.

Nežinote kaip atvykti, labai paprasta, kalvarijų gatve važiuojat link santariškių, po dešine kunigų seminarija, po kaire rimi, iškart sankryža, o už jos posūkis į dešinę, varom iki pat galo ir pamatysit pirmąją stotelę - koplyčią.

Taigi mamos vietinės ir nevietinės, rinkimės, bendraujam, pažindinamės ir pirmyn į kelionę.

Labai visų lauksiu!
Jei kils klausimų mano el pastas cesandraval@gmail.com arba laukiu asmeniniu zinuciu
Papildyta:
kaip atskirsime viena kita, gal atsineskime po baliona prie vezimo ar vaikiuko rankeleje:)

cia kokia svente ar siaip?
kadangi sekmadienis tai mes niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 04 14, 17:59)
cia kokia svente ar siaip?
kadangi sekmadienis tai mes niekaip  verysad.gif

na va ir man neaisku, kas cia, nes nuskambejo, kaip kvietimas i sekta lotuliukas.gif man paranoja biggrin.gif
Atsakyti
cia jokia svente, tiesiog pavasaris ir taip liudna vienai vezima stumdyt, tai sugalvojau suburti kuo daugiau mamyciu, kad susipazintume kaiminkos:)
Atsakyti
QUOTE(Sangulia @ 2010 04 15, 07:27)
cia jokia svente, tiesiog pavasaris ir taip liudna vienai vezima stumdyt, tai sugalvojau suburti kuo daugiau mamyciu, kad susipazintume kaiminkos:)

O kur jus gyvenat? Kiek vaikuciui laiko?
Atsakyti
jeruzalej, o vaikiukui 6men
Atsakyti