Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(natina @ 2010 03 18, 15:51)
na va- kiek kvieciau mamyciu, visu vaikai arba serga, arba pacios negali verysad.gif

tai vadinasi busim 4 mamos ir penki vaikai, taip? smile.gif manau ner blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 18, 19:54)
tai vadinasi busim 4 mamos ir penki vaikai, taip? smile.gif manau ner blogai smile.gif

zinoma thumbup.gif
Atsakyti
na tia iki pasimatymo. mane tai pazinsit pagal vaikus smile.gif Jie bus du ir beveik vienodi tongue.gif
o kaip jus pazint g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 18, 22:30)
na tia iki pasimatymo. mane tai pazinsit pagal vaikus smile.gif Jie bus du ir beveik vienodi tongue.gif
o kaip jus pazint  g.gif

pamatysi kruva vezimu vienoj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kuri valanda?11h?mano mazius uzmigo, galiu veluot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 03 19, 10:39)
tai kuri valanda?11h?mano mazius uzmigo, galiu veluot ax.gif

11 kaip supratau smile.gif mes tai be vezimo....tai jau po biski pradedam eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 19, 09:54)
11 kaip supratau smile.gif mes tai be vezimo....tai jau po biski pradedam eit smile.gif

na ir mes gal anksciau ateisim.
ieskosim 2 vienodu thumbup.gif
o gal dar neinam, atrodo teks sauskelnes keist blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 19 kovo 2010 - 10:20
nespejau as verysad.gif
Atsakyti
maniškis jau gerą pusvalandį miega. Nusikalė submarine... Net supavydėjau mamoms- pasėdėjo, pašnekėjo, o aš krosą bėgau paskui vaiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 03 19, 12:31)
nespejau as  verysad.gif

tai svarbu kad mus suorganizavai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2010 03 19, 14:00)
maniškis jau gerą pusvalandį miega. Nusikalė submarine... Net supavydėjau mamoms- pasėdėjo, pašnekėjo, o aš krosą bėgau paskui vaiką lotuliukas.gif

nu va matai, tavo vienas kaip mano du doh.gif o gal ir dar daugiau smile.gif
nieko, gal kitakart bus ramesnis smile.gif arba begsim laukan visi kur i parkeli ir tegu sau laksto.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 19, 13:06)
nu va matai, tavo vienas kaip mano du  doh.gif o gal ir dar daugiau smile.gif
nieko, gal kitakart bus ramesnis smile.gif arba begsim laukan visi kur i parkeli ir tegu sau laksto.

aha, tavo gerieciai, aplink mama spietes wub.gif

lauke visiskas pavasaris. gal pagaliau tas sniegas nutirps, tada jau bus galima kazkur palakstyt, kai nebebus pliurze.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pavydziu pasimeet'inot pavasariu pakvepavot rolleyes.gif
as ligoninej tupiu bet jau ryt gal paleis, labai viliuosi unsure.gif

QUOTE(AusraR @ 2010 03 09, 13:08)
tu kalbi apie ta "namu darzelis " ? Tas man kazkaip nepatiko....tiksliau zinau kodel konkreciai nepatiko. O yra koks kitas arti?

o kodel tau jis nepatiko ax.gif mes ten lankem kazkada, idomu butu suzinoti ax.gif
Atsakyti