Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

Sveikos,
noriu ir as prisijungti prie Jeruzales mamyciu plepuciu. Tikiuosi priimsit i savo buri. Esam is rugiu gatves. Kadangi lauke labai pasigendam vaikuciu tai butu idomu pasiorganizuoti isejimus i lauka su kitais smile.gif o ir orai jau silteja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 24, 21:01)
Sveikos,
noriu ir as prisijungti prie Jeruzales mamyciu plepuciu. Tikiuosi priimsit i savo buri. Esam is rugiu gatves. Kadangi lauke labai pasigendam vaikuciu tai butu idomu pasiorganizuoti isejimus i lauka su kitais smile.gif o ir orai jau silteja  thumbup.gif

wow, dvynukai wub.gif siandien Baltupio gatvelej(toj mazojoj) sutikau mamyte su berniukais dvynukais(su vezimeliu), gal ten jus buvot rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 02 24, 22:40)
wow, dvynukai wub.gif siandien Baltupio gatvelej(toj mazojoj) sutikau mamyte su berniukais dvynukais(su vezimeliu), gal ten jus buvot rolleyes.gif ?

nea, mes vezimeli uzdarem ziemos sezonui smile.gif del to kad susala vaikai jame ir del to kad man per sunku stumt smile.gif bet itariu zinau ka matet smile.gif
beje, iskart as ir su klausimu - dilema ateinu....sutikau siandien mergyte su auklyte...mano manymu auklyte netinkamai elgesi su vaiku....ir vat klausimas iskilo....kiek gi reiketu kistis...kiek tai turetu buti mano reikalas o gal cia ne mano darzas ne mano pupos ir man neturetu rupeti? Paskui pradejau galvoti kad jeigu as isleisciau savo vaikus su aukle ir kazkam pasirodytu kad ji daro kazka ne taip - as noreciau kad man pasakytu. O paskui jau pati nuspresciau ka daryti....
tai vat noriu ir jusu paklausti nuomones, kaip tokiu atveju elgtis....
Atsakyti
sveikos mamytes ir ju vaikuciai smile.gif
Jungiames ir mes prie Jaruzalieciu. Nors randames anapus gelezinio vilko gatves, is Kazio Borutos rajonelio. Auginu mergele 1,5 men ax.gif
Linkejimai visoms
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 24, 21:51)
nea, mes vezimeli uzdarem ziemos sezonui smile.gif del to kad susala vaikai jame ir del to kad man per sunku stumt smile.gif bet itariu zinau ka matet smile.gif
beje, iskart as ir su klausimu - dilema ateinu....sutikau siandien mergyte su auklyte...mano manymu auklyte netinkamai elgesi su vaiku....ir vat klausimas iskilo....kiek gi reiketu kistis...kiek tai turetu buti mano reikalas o gal cia ne mano darzas ne mano pupos ir man neturetu rupeti? Paskui pradejau galvoti kad jeigu as isleisciau savo vaikus su aukle ir kazkam pasirodytu kad ji daro kazka ne taip - as noreciau kad man pasakytu. O paskui jau pati nuspresciau ka daryti....
tai vat noriu ir jusu paklausti nuomones, kaip tokiu atveju elgtis....

konkreti situacija?placiau g.gif

QUOTE(Dilke @ 2010 02 25, 15:42)
sveikos mamytes ir ju vaikuciai  smile.gif
Jungiames ir mes prie Jaruzalieciu. Nors randames anapus gelezinio vilko gatves, is Kazio Borutos rajonelio. Auginu mergele 1,5 men  ax.gif
Linkejimai visoms

matau jusu rajoneli per langa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 02 25, 20:15)
matau jusu rajoneli per langa ax.gif

Sveikutės 4u.gif
na, kaip laikotės? sakau sniegų mažėja, tai gal vėl kokiam Submarine susimatom g.gif pvz kitą savaitę kokį antradienį g.gif
mes turim jau keturis dantsi, šlaiužiojam, viską kišam į burną, bandom valgyt tėvelių maistą, nes savos makaliošės fui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2010 02 25, 22:33)
Sveikutės 4u.gif
na, kaip laikotės? sakau sniegų mažėja, tai gal vėl kokiam Submarine susimatom g.gif pvz kitą savaitę kokį antradienį g.gif
mes turim jau keturis dantsi, šlaiužiojam, viską kišam į burną, bandom valgyt tėvelių maistą, nes savos makaliošės fui lotuliukas.gif

oho, kiek pasiekimu thumbup.gif
tikra tiesa- jau galima vezimu pravaziuoti saligatviais doh.gif
Del susimatymo, tai buciau kaip ir uz, tik mums 12 jau butu per velu, manau g.gif nes tik atbegi ir jau atgal verysad.gif
O mums ir savo, ir teveliu makaloses fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 02 25, 19:15)

na situacija tokia - einu su vaikais, matau priesais mergyte. Galvoju kokiu 9-10 menesiu, zingsniuoja prilaikoma, na taip kaip vaikas, kuris ka tik pradejo stotis ir bandyti zingsniuoti, svirdukuliuoja i sonus, griuna ir pakimba ant salikelio, nes uz jo laikoma. Prienu arciau, na galvoju labai jau didele...bet visko buna, gal neigali.
Kadangi moteriske uzkalbino mane, tai pastovejom pasnekejom. Pasirodo mergaitei jau beveik du metukai blink.gif Na dar kazka pasnekejom ir kazkaip nedrasiai bandau klaust - o tai sakau, nelabai vaiksto dar? (na galvoju, auklyte, tai neisizeis gal...)
Ne, sako, vaiksto ji gerai, tik as nenoriu kad pargriutu ir issiteptu doh.gif Man labai svarbu kad grazi namo griztu.
Tai va tokia va situacija....zinoma, jei aukle ant vaiko rekia ar tuo labiau musa, tai turbut net klausimu nekyla kad reik kazkaip bandyt mamai pasakyt, o cia...
ka as zinau....o gal mama nori kad vaikas svarutelis griztu is lauko...ne mano reikalas kaip ir...bet is kitos puses....o jei mama net nezino kad auklyte neleidzia vaikui judeti...na zodziu, va tokia va dilema...kazkaip pagailo vaiko, nes tikrai atrodo kaip neigali doh.gif o ir kompleksu manau taip galima ivaryt mazam zmoguciui....
Ka manot, kaip reiktu elgtis...?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(AusraR @ 2010 02 26, 22:31)
na situacija tokia - einu su vaikais, matau priesais mergyte. Galvoju kokiu 9-10 menesiu, zingsniuoja prilaikoma, na taip kaip vaikas, kuris ka tik pradejo stotis ir bandyti zingsniuoti, svirdukuliuoja i sonus, griuna ir pakimba ant salikelio, nes uz jo laikoma. Prienu arciau, na galvoju labai jau didele...bet visko buna, gal neigali.
Kadangi moteriske uzkalbino mane, tai pastovejom pasnekejom. Pasirodo mergaitei jau beveik du metukai  blink.gif Na dar kazka pasnekejom ir kazkaip nedrasiai bandau klaust - o tai sakau, nelabai vaiksto dar? (na galvoju, auklyte, tai neisizeis gal...)
Ne, sako, vaiksto ji gerai, tik as nenoriu kad pargriutu ir issiteptu  doh.gif Man labai svarbu kad grazi namo griztu.
Tai va tokia va situacija....zinoma, jei aukle ant vaiko rekia ar tuo labiau musa, tai turbut net klausimu nekyla kad reik kazkaip bandyt mamai pasakyt, o cia...
ka as zinau....o gal mama nori kad vaikas svarutelis griztu is lauko...ne mano reikalas kaip ir...bet is kitos puses....o jei mama net nezino kad auklyte neleidzia vaikui judeti...na zodziu, va tokia va dilema...kazkaip pagailo vaiko, nes tikrai atrodo kaip neigali  doh.gif o ir kompleksu manau taip galima ivaryt mazam zmoguciui....
Ka manot, kaip reiktu elgtis...?

net sunku ir pasakyt ka... Gal graziai pakalbeti, kad buna rubeliu, kurie neperslampa ir lengvai issivalo g.gif nes tikrai vaikas suvarzytas. Net as savo ziogo jau stengiuos nelaikyt lauke, o jis juk dar teletabis su kombinezonu biggrin.gif
QUOTE(belute222 @ 2010 02 27, 15:36)
Mielos mamytes ,siulau iklotus ir paketus ANION kuriuos pati naudoju ir labai dziaugiuosi.

O man jie nifiga nelipo blush2.gif atsiklijuoja, paranda forma. Bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
labas vakaras, senokai bebuvau, as UZ susimatyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 02 27, 23:13)
labas vakaras, senokai bebuvau, as UZ susimatyma  4u.gif

as irgi bigsmile.gif gal siandien vakarop? drinks_cheers.gif
Atsakyti
As siandien i kita meetuka traukiu rolleyes.gif
Atsakyti