Įkraunama...
Įkraunama...

*** Jeruzalės pleputės ***

QUOTE(matukoniene @ 2010 02 01, 04:59)
sveika, is kurio Rugiu esi?
nezinau apie tokia gyd nieko...

ei visos, kada meetinames? mirksiukas.gif

Aciu visos uz malonu sutikima thumbup.gif
As tai ir 12- o rugiu
Atsakyti
4u.gif
4u.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyCk @ 2010 02 08, 13:39)

labas, o kurioj cia vietoj tas 12? g.gif
as is 8 smile.gif
kada lendam merginos lauk?o gal koki meetuka vakare suorganizuojam?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Oi kaip sunkiai temele juda, reikia meeto tikrai smile.gif Siulau po svenciu is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naikute @ 2010 02 08, 23:00)
Sveikutes 4u.gif Oi kaip sunkiai temele juda, reikia meeto tikrai smile.gif Siulau po svenciu is karto smile.gif

Na ir tyla.... g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,
mes gyvename tarp Baltupiu ir Jeruzales (priesais Kunigu seminarija), ir ieskome valandines auklytes. Taip noretusi atrasti salimais gyvenancia moteri, kuri noretu retkarciais paziureti mano dvimeti (1-2k. per sav.). Gal zinote, gal girdejote, kas ieskotu darbelio? Dekui 4u.gif

Idomus ir jusu meetas cool.gif O kur jus juos organizuojate? Ar cia svarbus vaikuciu amzius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 11 vasario 2010 - 15:28
Nu tikrai čia tokia tyluma blush2.gif
tai gal po to ilgo savaitgalio ir reik meetintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2010 02 11, 17:25)
Sveikos, mamos,
mes gyvename tarp Baltupiu ir Jeruzales (priesais Kunigu seminarija), ir ieskome valandines auklytes. Taip noretusi atrasti salimais gyvenancia moteri, kuri noretu retkarciais paziureti mano dvimeti (1-2k. per sav.). Gal zinote, gal girdejote, kas ieskotu darbelio? Dekui 4u.gif

Idomus ir jusu meetas cool.gif O kur jus juos organizuojate? Ar cia svarbus vaikuciu amzius?

aukles nezinau schmoll.gif
nesvarbu vaiku metai.ir mamu nesvarbu, svarbu kad tik sirdy nesutema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2010 02 11, 07:25)
Sveikos, mamos,

sveika, turiu viena moteriskaite, kuri galetu ie gyvena netoliese, jei vis dar reikia parasysiu tel nr
Atsakyti
naikute, taigi zinai, kad iskrite- ir VA, V dar gali uzkrest, K tai vos pradejo sirgt- nebus kam susitikinet 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
wub.gif
wub.gif
Atsakyti
Mamytes, gal zinote Jeruzaleje gera anglu kalbos mokytoja mano 7 dukrytei? Reiketu keleta kartu per savaite intensiviu anglu kalbos pamekeliu.
Atsakyti