QUOTE(biti atskrend @ 2009 11 19, 11:28)
Nenustebciau, jei taip aukledama ir suneli, veliau jau nuo jo paauglio pati i makuferi gausit per koki barni

Palaukit, kada nors dar ir is dukros isgirsit, ka ji apie tai is tikro mano, ypac, kai pati tures savo vaiku. Turbut jums keista pasirodys, bet zinokit, is nemusamu vaiku isauga nuostabus zmones
Ruta1992 negaliu nieko patart, per mazai dar patirties mano. Pirmiausiai perskaicius man sauna i galva, kad sese konkuruoja su broliu ir jaucia, kad jis va mazesnis, geras visada, meilus (netgi ja eina supykusia guosti) ir jai del to siutas ima. Ir kad mama gali su broliu ziasti, kai ji pyksta, ir nekreipti demesio i ja. Uztai tas pyktis broliui ir atsiranda. Na man taip atrodo, nes pati budama panasaus amziaus, kazka panasaus jutau broliui. Pamenu, turejau saldainiu-zirniuku nemaza dezute, tai vien del to, kad nereiktu ju su broliu dalintis, ismeciau juos pro langa lauk

Logikos jokios, bet va tada taip susisviete.
O beje, cia apie savo vaikucius kalbat? Nesusiskaiciuoja man metai biski
Aš vaikų valandinė auklė,jų tėvų draugė.Kadangi nemažai laiko su jais praleidžiu,tai vis mąstau kaip čia su ta maže susitarus.Nes nesusitvarko su ja nei tėvai,nei seneliai-niekas.Ją bandom į tą veikla su broliuku įtraukti,bet ji pradeda kvailot,cypaut ir taip pati pradeda nejučiom judėti link to įsiučio,tada broliukas pradeda kvailiot su sese ir rezultate jie abu stovi ir cypia vidury kiemo

Nes mažius VISKĄ kartoja.Jis net kalbėjimo manieras perėmė iš dičkės pvz.: ką nors labai aiškindamas jis rankas judina taip pat kaip jas judina kai sesė aiškina ką nors

Ir tt.
Ir šiaip,kuo daugiau jos pykčio metu į ją kreipi dėmesio,tuo ji labiau klykia,rėkia,nes mato,kad tokiais būdais išsireikšdama ji sulaukia dar daugiau dėmesio nei gauna šiaip. (Dėmesio jai tikrai nestinga,su ja visuomet yra užsiimama įdomia ir naudinga veikla)
Šiaip nieko nesakau-geras ji vaikas,tik tie ožiai labai iš vėžių išmuša.Galbūt labiausiai dėl to pyktis ima,kad brolį primuša,o po kokių 10 min. lyg niekur nieko jį jau myluoja ir mažėlis negali suprast ar čia sesė jo nemyli,kad muša ar myli,kad tuoj pat myluoja jau

Tai ir lieka vaikas toks sesei abejingas