QUOTE(lina22 @ 2009 05 17, 16:04)
Ar JUS galite galu gale suprasti,kad nesmurtauju as, ir kitos, cia pasisakusios mamos pries,savo vaikus.kodel JUS puolate visas,kurios nepritaria jusu auklejimo metodui???
Mes darome,tai kas mums atrodo teisinga ir reikalinga.Ir nereikia nei musu uzjausti,nei musu vaiku tuo labiau.Viskas su mumis tvarkoje.
Pritariu Mamytei,kuri parase,kad esate per daug geros nuomones apie save....
ismokite gerbti ir kitu nuomone,net jei ji skiriasi nuo jusu....
Mes darome,tai kas mums atrodo teisinga ir reikalinga.Ir nereikia nei musu uzjausti,nei musu vaiku tuo labiau.Viskas su mumis tvarkoje.
Pritariu Mamytei,kuri parase,kad esate per daug geros nuomones apie save....
ismokite gerbti ir kitu nuomone,net jei ji skiriasi nuo jusu....
Visų pirma, aš nepuolu. Antra, tai net nėra auklėjimo metodas, tad nemanau, jog toks elgimasis su vaiku gali būti apskritai svarstytinas.
Aš gerbiu nuomonę, bet ne elgesį.
Kur, jūsų manymu, yra riba tarp auklėjimo ir smurto?
Papildyta:
QUOTE(lina22 @ 2009 05 17, 16:27)
Visu pirma su dirzu mano mazyle gavus nera,o kita SUPER,kad visada randate iseiti,dziaugiuosi uz jus,kad neteko dar per uzpakaliuka suduot,gal ir neteks.
Žinot, kur jūsų bėda (atleiskit, jeigu interpretacijos neteisingos)? Tame, kad jūs netikit savimi ir savo jėgomis, jog galite apsieiti be diržo. Nėra nėra tokių vaikų, kurių nebūtų įmanoma išauklėti, ar tai būtų "lengvas" vaikas, ar "sunkus".
Be to, nenorėkit, kad viskas pavyktų iš pirmo karto. Auginant vaiką labai svarbu kantrybė, nes turit kartoti viską po n kartų, kol vaikas supras, kol išmoks, kol padarys, kol pasakys. Tas pats ir su minėtais auklėjimo metodais. Man irgi ne viskas iš karto pavyksta. Ir mes pykstamės. Ir verkiu, kad nesusitvarkau. Mes nesam idealios kaip "iš paveikslėlio". Visai nenoriu pyktis, tik noriu, jog suprastumėt, kad mamos, kurios nemuša savo vaikų, nėra kažkokios iš kosmoso ar kad jų vaikai nenormalūs, o kad ir jūs pačios galit auklėti neimdamos diržo į rankas.