QUOTE(Heart @ 2009 05 10, 16:38)
Tai yra vaiko luošinimas ir tai daro tik visiškai buki tėvai. Mane mušdavo ir darė nemažai kitų auklėjimo klaidų. Dėl to dabar turiu daugybę problemų, su kuriomis jau daug metų bandau susitvarkyti ir negaliu. Ir nė už ką nelinkėčiau viso to nei savo, nei kokiam kitam vaikui.
Vaikus muša tik tie tėvai, kurie neturi nė žalio supratimo apie vaiko raidos psichologiją. Gaila man ir jų pačių, ir ypač jų vaikų.
Jei neidemei skaitei,tai dar karta pasikartosiu,KAD KIEKVIENA MAMA TURI SAVO NUOMONE APIE SAVO VAIKELIO AUKLEJIMA. Sudavimas,per uzpakali dirzu ar rykstele,nereiskia vaiko lupimo.
Jei butu,taip,kaip sakai tai cia daugelis turetu buti suluosinti.Reikia skirti, smurta pries vaika,nuo auklejimo.Jei tavo atveju buvo pirmasis variantas suprantu tave kodel esi taip pries,bet tai nesuteikia teises,pulti kitu primygtinai aiskinant,kad mes buki...
Beje as esu dekinga,savo mamai,kad isauklejo mane tokia,kokia esu dabar,( ir rykste namuose kabojo ir su dirzu esu gavusi ir tikrai neturiu jokiu kompleksu ar bedu,del to,viskas buvo daroma proto ribose) tikiuosi ir savo mazyle sugebesiu isaukleti neprasciau.
Sekmes mamytems varant tuos nelabuosius oziukus