Aciu uz visus ivertinimus
QUOTE(Lineta* @ 2009 12 14, 13:22)
o kodel tokios aukstos virsutines spinteles? man biski apsunkina visa vaizda kiek mokejote?
manau del vaizdo ir aukstu spinteliu jau ne viena forumiete issake savo nuomone
man cia viskas normaliai atrodo
QUOTE(vida777 @ 2009 12 14, 14:16)
atrodo labai tvarkingai padaryta, tik rozetes deciau rudas, o ne sviesias - mano nuomone cia ne tas
"dekoras", kuris turetu patraukti zvilgsni ir dar, tokioje mazoje virtuveje nebuciau dariusi plautuves su padeklu (jei, zinoma, yra indaplove).
tiesa pasakius ir nebuvo stengtasi pabrezti tu razeciu del ju dar vyksta sprendimas kadangi visam namuke "Vilma" firmos jungtukai ir rozetes tiesiog nebuvo pasirinkimo panasesnes spalvos ( ideta dramblio kaulo) yra dar ruda sokolado spalva bet velgi nelabai cia ji prie ko deres . radom dar kitos serijos ( pas mus suapvalintais dangteliais db esancios) truputi labiau panasia i plautuve nu zodziu dar paieskos vyksta pakeisti juk nesudetinga
Plautuve pasitarnauja man su padeklu pasideti tarkavimo masinka i dubeni isistatau inda liuks taip pat ne viska juk plaunam indaplovej buna ir lentute didesne ir koks dangtis ir puodai vieni kiti ne visada sulaukiu kol uzkursiu indaplove
o darbastalio pilnai pakanka kiek liko.
Beje esu be galo patenkinta plautuve koks didelis ir gilus dubuo
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 14, 14:22)
o man kaip tik patinka, tu virsutiniu baltu net nesimato kaip susilieja su siena ir lubom
as tokio pat efekto noriu, nes bus i nisa imontuotos virsutines spinteckos, butent kad susilietu ir "isnyktu"
Spalvas ir ideja siai virtuvei pasirinkau taip pat is sio forumo
ideja is cia
nes galvojau viena eile deti stiklu taciau radus sia virtuve atsisakiau ju...
o spalvu derinys patiko sios virtuves
taip ir gime mano virtuvyte tokia kokia yra
Po sukurto projekto, spalvu isdestymo ir pasirinkimo viena gera forumo dalyve visa tai perkele i realistiskesni vaizda
ACIU LILLITAI poto dar padejo bei patare daug apie techninius dalykus...
QUOTE(janna @ 2009 12 14, 14:23)
as manau, del to kad virtuve nera labai didele
ir buvo stengiamasi erdve isnaudoti maksimaliai, kiek tai galima. Jei paskaiciuoti pagal spinteles, tai man gaunasi kazkur 2,4x2 m. (plius/minus keli cm)
man tikrai labai patiko. super
o "sunkumas" issprestas balta virsutiniu spinteliu spalva.
plautuves siena 245 o anoji 225cm
QUOTE(elva @ 2009 12 14, 16:01)
lioliuke, tikrai simpatiska tavo virtuvyte
Man irgi virsutines spinteles nei kiek neapsunkina vaizdo - kaip tik sakyciau labai sumaniai ir talpiai viskas padaryta tokioje nedideleje edrveje
O is nuotrauku kampuciu matyti, kad ir kiti kambariai skoningai irengti
aciu uz pagyras.
Del kitu kambariu taip pat dauuuuuuug pasitarnavo mano mineta forumiete
aciu jei dar karta
QUOTE(giedre.v @ 2009 12 14, 19:21)
lioliuke, labai graziai atrodo tavo virtuve. ir super isspresta del aukstu spintu
Mergaites isvada tokia, norint susikurti kazka gero funkcionalaus ir mielo sirdziai kaip as sakau pakanka
tik triju metu.
paziurejau savo pirmuosius variantus el paste tai patikekit tikrai siaubas apima pirmieji baldziai net nepasivargino pasakyti jog cia taip neskoninga ir taip nefunkcionalu tiek uztruko mano virtuves kurybinis darbas. Taciau realiai uztektu gal kokiu poros men pasisemti patirties skaitant vertinant komentarus....
Mums uztruko tai todel kad MB remontus dare savom rankom, o tai uztrunka tikrai Ypac turint vyra pedanta
nes kaip as sakau niekas nepasidaro be to darbo o tas darbas be ano ir tada gaunasi visa amzinybe....
Niu ir prirasiau