Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(juilet @ 2009 12 08, 00:18)
Labutis  4u.gif
Man labai patinka ZOOM iš Amway.Ten yra koncentratas,jį reikia skiesti,taip kad dar ir ilgam užtenka  mirksiukas.gif



Kokia kaina orentacine? ax.gif
Atsakyti
Mergytes, kas turit vizualizaciniu sugebejimu (as, pasirodo, neturiu laugh.gif) , pasidalinkit, prasau, savo mintimis 4u.gif .
Pasidariau projekta - nenorejau daug pakabinamu spinteliu, bet kad ne taip tuscia butu, tai galvojau ant galo pastatysiu indauja. O isivaizdavau viska is priekio doh.gif ... dabar ziuriu is sono - baisumelis. Indaujos sonas/galas - tiesiai i akis.

Projekte yra klaida, spintele mikrobangei t.b. 60 cm plocio, kaip ir pastatoma - iki pat pat lango.
Durys desineje - is koridoriaus, o apcioje (toje sienoje kurios nesimato) - bus stumdomos durys is svetaines. Galvoju dar apie stala su minkstasuoliu (ne kampa) ir kokia pora kedziu :

user posted image

cia virtuves planas - tik su pastatomomis spintelemis ir saldytuvu. Is abieju orkaites pusiu gaunasi labai neekonomiska erdve (po 13 cm tarpeli), nieko ten bebeikisi. Masciau orkaite deti i spinta prie saldytuvo, bet tada labai giliai liktu langas ir sudarkytu visa vaizda tos dvi griozdiskos spintos. Ir siaip man orkaite graziau (bent jau klasikineje virtuveje) po virykle ir gartraukiu.
Del pakabinamu spinteliu i desine nuo lango - tai jau nebezinau, ar visai ju atsisakyti (bet bijau, kad gali buti pomaziai vietos pasidejimui), ar bandyti derinti pakabinamas nuo lango iki gartraukio, ir nuo gartraukio iki duru - labai keblus tas kampas g.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 gruodžio 2009 - 00:52
QUOTE(-Domiani @ 2009 12 07, 11:24)
Sveiki,kazkada cia lankiausi,rodziau projekta,dabar bandysiu parodyt virtuve,tik dar daug ko truksta,gartraukio,rozeciu,orkaites ir aplamai bute.. biggrin.gif


4u.gif
Labai simpatiška virtuvė. Sėkmės šeimininkaujant.
Bet mane ypač sužavėjo vaizdas tarp spintelių. rolleyes.gif Noriu paklausti - o Jums tą lipduką ant stiklo užklijavo baldininkai ar įmonė iš kurios ėmėte stiklą. Gal tada galite pasakyti kokia tai įmonė. Nes vaizdas tarp spintelių taip pat yra viena iš mano svajonių būsimojoje virtuvėje.
Iš anksto dėkui už atsakymą.

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 12 07, 22:47)
pasidalinkit, prasau, savo mintimis  4u.gif .



man viskas cia normaliai, tik negaliu pakest tu visokiu mazu, siauru spinteliu ale ranksluostines doh.gif bet cia juk kiekvienam savaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 12 08, 13:12)
man viskas cia normaliai, tik negaliu pakest tu visokiu mazu, siauru spinteliu ale ranksluostines  doh.gif bet cia juk kiekvienam savaip  4u.gif


as ir nemegstu tu ranksluostiniu, nu bet tada patarkit, kur tuos ranksluostukus kisti? Duokit patarima, nes reiks jau ir mums pradet projektuoti savo virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 12 08, 12:12)
man viskas cia normaliai, tik negaliu pakest tu visokiu mazu, siauru spinteliu ale ranksluostines  doh.gif bet cia juk kiekvienam savaip  4u.gif

siauru, pvz. 15 cm plocio (o ypac atviru) ir as negaliu pakesti, nes ten tai is viso viduje lieka tik 10 cm siauras ilgas plyselis wink.gif . Ranksluosciams kaip bebuve, vietos pasikabinti reikia... taigi tos dvi 30 cm spinteles butu, vienoje - virsuje stalciukas prieskoniams, apacioje kargas aliejams, ketciupams, uzpilams, actui ir kitokiems buteliams, kitoje - virsus sepeteliams, kempinelems, virykles gremztukui ir kt. smulkmenoms, apacioje - kargas ranksluosciams.
Platesnes spinteles vizualiai gal ir graziau atrodo, bet gerai pagalvojus - man jos yra neefektyvios, nes jei mano puodai telpa i 60 plocio spintele, tai ka deti i likusius 30 - salia puodu sukrauti lekstes?
Virtuveje pas mane ant darbastalio turi buti tuscia, o spintelese - kaip vaistineje - viskas tiksliai isrikiuota be jokiu nukrypimu blush2.gif .

Ir dar vienas nemalonus dalykas - stalciai/istraukiamos spinteles yra negincijamai patogiau nei lentynos, bet... jus pasiziurejot kada kiek del stalciu prarandama vietos? Nuo kiekvieno sono bent po 4cm, matuojant nuo spinteles sonines sienos. Kiek apziurejau virtuviu, visu stalciu (tiek paprastu, tiek giliu) vidine sienele eina ne statmenai, o nuozulnai arba dar kazkaip gaubtai i vidu. Jei pastatai buteli ar tarkim kokia kartonine pakuote, ji nestovi (nes negali) prisiglaudusi prie stalciaus sono - lieka min 2 cm oro tarpas. Ir dar darinejant stalciu tie buteliai tabaluojasi i sonus.
Gal jus turite kitokios patirties g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 gruodžio 2009 - 13:19
QUOTE(Noe @ 2009 12 08, 00:45)
Kokia kaina orentacine? ax.gif


pries kelis metus nesieke 40 lt. reiktu pas platintojus paklaust. yra amway`aus tema.

bet kadangi tai koncentras, kurio turis 1 ltr ir jis yra skiedziamas, o naudojant jis purskiamas (kaip kad gelem naudojamas toks purkstukas) tai jo tikrai ilgam pakanka. sakyciau tai veinas is tu daiktu kuri tikrai vertas tu pinigu ir superinis pagalbininkas palaikant svara virtuveje. (issiaiskinkit tik kokieks pavirsiams jo naudoti negalima, jei atmintis neslubuoja - medziui)
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 05, 19:46)
Įdedu keletą virtuvių
Modernios klasikos virtuvė dažytas mdf. Užduotis buvo sukurti tokią virtuvę, kad gražiai "draugautų" su svetaine ir valgomuoju. Foto buitinės, todėl neužsipulkite.

user posted image


mano stilius rolleyes.gif wub.gif

labai gražios kėdės, ir man tokių reik biggrin.gif gal galit pasufleruot iš kur jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2009 12 08, 12:11)
4u.gif
Labai simpatiška virtuvė. Sėkmės šeimininkaujant.
Bet mane ypač sužavėjo vaizdas tarp spintelių.  rolleyes.gif Noriu paklausti - o Jums tą  lipduką ant stiklo užklijavo baldininkai ar įmonė iš kurios ėmėte stiklą. Gal tada galite pasakyti kokia tai įmonė. Nes vaizdas tarp spintelių taip pat yra viena iš mano svajonių būsimojoje virtuvėje.
Iš anksto dėkui už atsakymą.

Stikla uzsakinejo baldininkai kazkokioj firmoi,mokejom atskirai,lipduka daremes dar kitoi firmoi,ir paskui kvetem is reklamos agenturos i namus meistra,kad uzklijuotu..Vaizda radau per google,ir man ji atspausdino..sita gali jum padaryti bet kokia reklamos agentura. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 12 08, 16:47)
mano stilius  rolleyes.gif  wub.gif

labai gražios kėdės, ir man tokių reik  biggrin.gif gal galit pasufleruot iš kur jos  rolleyes.gif


Ačiū už komplimentą, man labai malonu ir stiprina pasitikėjimą. Kėdes įsigijome iš "Baldų rojaus" (1a. lenkų gamybos), jų atkaltė ir sėdimoji dalis turėjo būti aptraukta tokiu pačiu gobelenu, kaip ir sofutės, tačiau pardavėjas "pasišiukšlino", atvežė tik sofas, audinio nedavė....žodžiu, ten buvo "karinė padėtis". Tada valgomojo zoną teko gelbėti užkabinant ant sienos žalios tapybos paveikslą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 08 gruodžio 2009 - 16:47
QUOTE(Lineta* @ 2009 12 08, 10:15)
as ir nemegstu tu ranksluostiniu, nu bet tada patarkit, kur tuos ranksluostukus kisti? Duokit patarima, nes reiks jau ir mums pradet projektuoti savo virtuve  bigsmile.gif


nzn as net nesusimasciau kur jie bus... pakabinsiu kur nors spintelej ir tiek, bet tik ne ranksluostine smile.gif
galima ir paplanuoti pries darant baldus, kad padarytu vidine kokia ranksluostine spintelej, jei jos labai reikia... arba prisiklijuot vidinej spinteles pusej kabliuku pora ir susikabinti ten.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 12 08, 11:11)
Virtuveje pas mane ant darbastalio turi buti tuscia, o spintelese - kaip vaistineje - viskas tiksliai isrikiuota be jokiu nukrypimu  blush2.gif  .

Ir dar vienas nemalonus dalykas - stalciai/istraukiamos spinteles yra negincijamai patogiau nei lentynos, bet... jus pasiziurejot kada kiek del stalciu prarandama vietos?
Gal jus turite kitokios patirties  g.gif ?


bigsmile.gif tvarka kaip vaistinej nera blogai. man taip pat nepatinka apkrauti darbastaliai.
del tokiu visokiu stalciu ir lentynu neturiu jokios patirties, nes dabar tik projektuojuos virtuve savo smile.gif jei atvirai, niekada net nebuvau susimascius smile.gif bet kokiu atveju bus prarandama kazkiek mm ar cm stalciuose, nes dedasi mechanizmas ar begeliai... na cia jau jums spresti ka pasirinkti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(-Domiani @ 2009 12 08, 16:31)
Stikla uzsakinejo baldininkai kazkokioj firmoi,mokejom atskirai,lipduka daremes dar kitoi firmoi,ir paskui kvetem is reklamos agenturos i namus meistra,kad uzklijuotu..Vaizda radau per google,ir man ji atspausdino..sita gali jum padaryti bet kokia reklamos agentura. 4u.gif

O kiek visas tas stiklas+lipdukas+uzklijavimas kainavo?
Atsakyti