QUOTE(giedre.v @ 2009 12 08, 12:12)
man viskas cia normaliai, tik negaliu pakest tu visokiu mazu, siauru spinteliu ale ranksluostines
bet cia juk kiekvienam savaip
siauru, pvz. 15 cm plocio (o ypac atviru) ir as negaliu pakesti, nes ten tai is viso viduje lieka tik 10 cm siauras ilgas plyselis
. Ranksluosciams kaip bebuve, vietos pasikabinti reikia... taigi tos dvi 30 cm spinteles butu, vienoje - virsuje stalciukas prieskoniams, apacioje kargas aliejams, ketciupams, uzpilams, actui ir kitokiems buteliams, kitoje - virsus sepeteliams, kempinelems, virykles gremztukui ir kt. smulkmenoms, apacioje - kargas ranksluosciams.
Platesnes spinteles vizualiai gal ir graziau atrodo, bet gerai pagalvojus - man jos yra neefektyvios, nes jei mano puodai telpa i 60 plocio spintele, tai ka deti i likusius 30 - salia puodu sukrauti lekstes?
Virtuveje pas mane ant darbastalio turi buti tuscia, o spintelese - kaip vaistineje - viskas tiksliai isrikiuota be jokiu nukrypimu
.
Ir dar vienas nemalonus dalykas - stalciai/istraukiamos spinteles yra negincijamai patogiau nei lentynos, bet... jus pasiziurejot kada kiek del stalciu prarandama vietos? Nuo kiekvieno sono bent po 4cm, matuojant nuo spinteles sonines sienos. Kiek apziurejau virtuviu, visu stalciu (tiek paprastu, tiek giliu) vidine sienele eina ne statmenai, o nuozulnai arba dar kazkaip gaubtai i vidu. Jei pastatai buteli ar tarkim kokia kartonine pakuote, ji nestovi (nes negali) prisiglaudusi prie stalciaus sono - lieka min 2 cm oro tarpas. Ir dar darinejant stalciu tie buteliai tabaluojasi i sonus.
Gal jus turite kitokios patirties
?