QUOTE(Hastalavista @ 2009 12 05, 00:44)
O man tokia mintis šovė, pasižiūrėjus į Jusų brėžinuką - o ar labai Jums reikalinga pati kampine spintele virtuvėje? Pati laikaus nuomonės, kad virtuvėj spintelės niekada nepamaišys, bet kai nukenčia patogumas, jau verčiau aukočiau spintelę..
Gal (aišku, jei tik dera prie svetainės vaizdo) galima būtų viryklę su orkaite stumti iki pat kampo (t.y. viryklę sukeisti vietomis su ta 60cm spintele). Taip gautųsi 60 cm pločio stalviršis tarp kriauklės ir viryklės. O tą patį kampuką būtų galima išnaudoti įdėjus dureles ar lentynėles iš svetainės pusės, tik jau aišku pritaikius prie bendro dizaino...
Kitas variantas - jei atskirai yra kaitlentė ir orkaitė, gal tada tik kaitlentę pastumt link kampo? Tada liktų visa kampinė spintelė virtuvėje. Bet čia jau šiek tiek keistai atrodytų gal
Dar karta pasižiūrėjau į brėžinuką - o kriauklės sukeisti su indaplove vietomis? Tada išvis gautųsi puiki erdvė darbastaliui
Kai taip arti kriauklė ir viryklė tai tikrai labai nepraktiška - ir ne dėl taškymosi. Pas mane dabar taip (darbastalis - už viryklės, kaip ir pas Jus būtų) - tai pvz. kepi kokią mėsyte ant viryklės, ir nusprendi salotų pagamint - tai nuplauni salotas, jas varvancias turi perkelt virš viryklės (varva į keptuvę), supjaustai ant darbastalio, paimi lentelę nuplaut - vėl visą varvančią virš viryklės... Tad jei tik yra galimybė - tikrai nedarykit tokio išdėstymo, spjaudysitės po to labai
gerai, akd pamastymu daug, visus variantus apgalvojau, virykles i desine kalti neiseina, nes nu visiskai nesiziures. Graziausiai atrodo, jei gartraukis vidury (jei bus atviras). Ir ten desinej yra siena, tod4l spintele butu visiskai paaukota.
Dabar lyg esu apsisprendusi, kad badysiu kriaukle stumti prie saldytuvo. Vistiek produktai is saldytuvo dazniausiai keliauja i kriaukle arba ant stalvirsio, o jis per kriaukle bus nesunkiai pasiekiamas.
Aciu
QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 05, 12:20)
mergaites,gal galit parasyti is kur galima tasisiusti kokia programele virtuvei planuot paprastesne,aldo ar kaip ten ji pas mane 3D tik veikia bet nesusitvarkau as su ja
buciau labai dekinga
man visai neblogai gavosi su ikea programele, labai paprasta naudotis