QUOTE(giedre.v @ 2009 12 03, 22:02)
nemanau kad ten taskysis labai. o jei ir apsitasko nuvalai ir viskas. ir isvis, tie vyrai, nors jiems kaip sako, dalampacki, bet vistiek koki komentara skelia
TIPO VYRAS VALYS, ARBA JAM GAILA ZMONOS DARBO ......
kriaukle ir orkaite vistiek labai suspaustos viena prie kitos. kas issyk krenta i akis...
ir dar man nelabai tas baras
juolab kad salia stoves normalus valgomasis stalas
.. nzn mano galva bereikalingas kedziu kilnojimas ir stumdymas valant grindis ir pan
del taskymosi - nemanau kad labai jau taskysis ant akvariumo.Jei pasirinksit kriaukle dar su giliu dubeniu. ir akvariumas tiek pakiles ( 30CM) nuo darbastalio. tai kazin kiek jau ten pateks tu lasiuku
o stoveti i akvariuma ir prasiplauti kavos puodeli ech kaip malonu sirdziai
atperkantis daznesni pavalyma...
mergaites kurios norite daryti tas zaliuzes ant darbastalio, tai man asmeniskai tikrai graziau ziurisi to pacio fasado durele. Ir beje kiek teko (furnituru parduotuvese) pakiloti tas zaliuzes tai tikrai nera jos jau labai patogios
ir nelabai jau lengvai jos ten darinejasi... Nu man tai tikrai jos neeeee....
O mano virtuve jau i pabaiga. Turejom nesusipratimu del rankeneliiu
O db beliko pajungti elektra ir santechnika tai tikiuosi per savaitgali bus viskas jau ciki... virtuve faina viskas ok
beliks tik pradet gaminti
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2009 12 03, 22:32)
smilgeleee, o jus nenorit atsisakyti dar ir tos spintos kur bus imontuota orkaite ir mikrobange prie saldytuvo? prie akvariumo pasidarytumete plautuve, darbastalis butu ilgesnis, o technika galima butu imontuoti i sala, kaip cia:
Man pasirode labai praktiska, nes kai kuriem nepatinka, kai visur buna prikimsta daug technikos. Na cia tik mano nuomone
Turejau omeny, kad iejus i vortuve, nesimato technikos
tikrai manau mintis labai faina
Zinot mergaites turiu gera patarima pries uzsakant baldus nepatingekit nuvaziukit i furnituru parduotuves) galima i diforma (Kaune ji prieisvaziavimo i klaupeda verslo gatvej) arba kad ir i furnitana kiek
gyvai visokiu gerybiu spinteliu viduj isspresti yra
Viskas gyvai ir vienoj vietoj Siandie pati buvau tai super ypac diformoj patiko ekspozicija
Papildyta:
QUOTE(smilgeleee @ 2009 12 03, 22:38)
Papildyta:
Na visai neblogas variantas
issisaugojau jei ka ,nors visada norejau orkaites imontuotos auksteliau,aciu
Labai tuo nesizavek ne tiek jau ir daznai prireikia tos orkaites, o vat vaizdas..... jei butu kad ir toj saloj tai tikrai geresnis...