QUOTE(Matelyk @ 2009 11 26, 12:52)
kaip sakoma dlia fkusa i cveta - druzei netu
...
Visiškai sutinku
Tik drįstu pasakyti, kad klasikinė virtuvė gali būti labai graži ir iš LMDP. tik nelygu kokias plokštes pirksi.. Tarkim iš Vilniuje siūlomų Egger, Cronopol, Ecopal, termopal, wodego ir pan. aš nieko sau priimtino neradau, tačiau yra gamintojų, kur laminatas tikrai įspūdingai atrodo
Ir dėl praktiškumo man yra priimtinesnis už medį
QUOTE(Noe @ 2009 11 26, 18:21)
O kalbant apie siuksliadezes, ar darot ju vieta spinteleje?
Mano virtuvej jai skirta vieta po kriaukle, ten pat yra vietos sudeti valymo priemonems ir maiseliams. Norejau paklausti, ar daretes pastatomas siukslines, ar tas, kur kabinasi ant dureliu?
Pas mus bute šiukšliadėžė stovėjo spintelėje, bet man nebuvo patogu, todėl vyras padarė metalinį tvirtinimą, ant kurio pakabinome kampuotą kibirą - daaaug patogiau
Spintelės gale (tiksliau per pusę jos gylio) stovi valikliai(kibirui netrukdo), dar kampe padarėme beveik trikampio formos lentynėlę, kur laikau piršines, kempinėles ir šluostes
Name šiukšliadėžė bus stalčiuje, šalia plautuvės, nes po plautuvę spintelė bus užimta vandens fitru ir smulkintuvu
QUOTE(Temidė @ 2009 11 26, 18:45)
Koks turi būti geras virtuvinis maišytuvas? Į ką kreipiate dėmesį rinkdamosis? Ačiū iš anksto.
Pirmiausia tai aukštis - daug patogiau, kai maišytuvas nėra žemas. Antra - maišytuvas turėtų sukiotis bent 180 laipsnių. Trečia - metalo kokybė, kad mažiau matytųsi pirštų atspaudai (nors jis dažniausiai būna šlapias
) Ketvirta - būtų gerai ajeratorius, kuris maišo vandenį su oru, taip susinaudoja mažiau vandens ir ne taip tiška vanduo į šonus. Penkta - patogi rankenėlė, ji turi būti ergonomiška ir lengvai valdytis. Šešta - patinkanti išvaizda. Dar priklausomai nuo dugno vožtuvo gali būti svirtelė dugno vožtuvui uždaryti. Lygtais tiek