QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 25, 23:21)
Į modernų namą - ne. Į modernią klasiką (kaip daro daugelis) - kodėl gi ne, jei toks stilius patinka. Tik reikia erdves, kad nesugrūsti, nes gausis ,,pirtis,,.
Tik yra vienas bet - pažiūrėkit kaip stalčiukai darinėjasi, kad nereiktų kaip tarybiniais laikais muilu tept
O kokias renkiesi pati? Plokste daug kas dabar renkasi , taciau man ji antipatija kelia salta. Nes taip norisi nedzio rasta matyti
QUOTE(kristik @ 2009 11 26, 01:09)
Nei gražu, nei praktiška, bet čia juk skonio reikalas
O kokios yra grazu Jusu sk ?
QUOTE(Tagulia @ 2009 11 26, 03:31)
O koks cia medis? pusis?
Siaip man butu graziau, jei butu dazyta-beicuota kaip nors, o jei dar su tokiais kaip apvadais truputi tamsesniais, atrodo panasiai, kaip sendinta, bet nevisai, - tai labai grazu butu. Nes jei palikti taip, kaip yra foto, tikrai atrodo kaip pirtis
Tokie baldai, mano galva, labiau tiktu i sodyba, kaima, na arba bent jau i privatu nama. Be to, jeigu jau daryti tokia virtuve, tai ir likes namo stilius turetu buti atitinkamas
Bet cia tik mano nuomone, svarbu, kad seimininkei patiktu
Aha pusis sako maziausiai dregmes bijo. Buvo pas mus sproges radiatorius , daugybe garu vandens ciurksles ir nieko tik kojytes vos vos issipute bet nesimato o lieciant jauciasi tikai. Cia apie lova as
QUOTE(vida777 @ 2009 11 26, 10:43)
kas turi modernias virtuves, tai, zinoma, nepirktu
.
Man grazu butu, jei tai butu kaimisko stiliaus name, nes nedazytas medis net ir modernioje klasikoje is esmes nelabai tiktu. Bet jei dazytas - tada net labai super
. Kadangi turiu antipatija lentynelems (del dulkiu ir niekniekiu kaupimo) ir labai megstu stiklines dureles, tai man grazesne be lentyneliu.
Apie sulkes nepagalvojau. yra du pasirinkimai sendinata arba naturali.
Papildyta:
oi dulkes
Norejau paklausti O kokias virtuves pacios rinkotes ir ko daugiau nesirinktumete is klaidu mokomes
As tai nesirinkciau pailgo stalo, vis i kampus uzkliunu
O pakabinamos spinteles virs kriaukles super indus nuvarvint