QUOTE(Lillita @ 2009 11 19, 19:42)
kampas is orkaites kaires puses, kampas is desines puses bei is galo. o stalvirsis - jei dedama orkaite i kampine spintele, tai tos spinteles krastines prie sienos (kad tiesi briauna ties kaitlente gautusi 600 mm) turi buti maziausiai po 1050 mm, tai lengva paskaiciuoti, kad 90 laipsniu kampo atzvilgiu prarandate stalvirsio i abi puses mazdaug po 450 mm..
zinoma, jei variantas patinka, tai Jūsų reikalas
as pati toki varianta siulyciau tik nebent prie dideles, klasikines virtuves, bet cia mano nuomone, nebutinai turite sutikti
priimu jusu nuomone, bet nesutinku
su tokiu variantu padideja darbastalis(tarp kriaukles ir kaitlentes). kitu atveju(kaip buvau ikelus anksciau) tas kampas visvien lieka tik smutkem susideti, o darbastalis gaunasi 60cm trumpesnis. Taigi, del praradimu drystu priestarauti
QUOTE(kristik @ 2009 11 19, 19:45)
Rašiau rašiau ir pradanginau...
Kas dėl stalo, tai pas mus bus valgomasis, todėl net jei norėčiau stalo virtuvėje, jo nesirinkčiau, kadangi du stalai nekaip atrodytų...
Dėl virtuvės, tai man irgi užkliuvo perskirti viršutiniai stalčiai... Dar nepatinka lentynėlės prie gartraukio.. Kažkaip man labiau patiko ideja su neįmontuojamu gartraukiu
Dėl šaldytuvas/plautuvė/viryklė išdėstymo, žinoma būtų geriau minėtas variantas, bet sprendžiant iš projekto apie virtuvės dydį, nebus tų kilometrų - turiu panašų kaip projekte variantą dabar bute, tai nepasakyčiau, kad vargina
Būtinai įrėmink šaldytuvą
O aš šiandien sulaukiau savo ieškotos plokštės, bet pasirodo, kad ne ta....
Ne toks paviršius... Kol kalbėjau su kompetetingu žmogum bandydama paaiškinti ko man reikia, pasijutau toooooookia įnoringa kliente, kad iki šiol nesmagiai jaučiuosi.... Išsipūtė kažkaip tos paieškos, kad nei toliau ieškoti, nei viską mesti
del stalciu tikrai sutinku, tik pagalvojau, kad 800mm plocio stalciukas gali buti nepatogus. bet gal klystu? ir neaisku kaip su virsutinem spintelem tuomet. kitos atsidaro paprastai i sona, o 800mm per placios, i virsu atsidaranciu nelabai noreciau(brangu
) beje, kaip ir kampinis gartraukis
(nuo 1500Lt) lentineles man taip pat nepatinka
jos po 30cm plocio. gal tada irgi su durelem daryt.
kristik, apie tavo ploksciu paieskas nieko nezinau
as siandien buvau rinktis stalvirsio ir ploksciu. ir bijau, kad nesu isitikinusi savo pasirinkimu