Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite sunkiai sergančiam cistine fibroze vaikui

Radau ši Inhaliatorių, jis kainuoja apie penkis šimuts litų. O jums kitoks inhaliatorius tinka, ar jūs butent šito norite. Turiu prisipiažinti, kad truputelį per brangus. Bet aš jums žadėjau... Aš galėčiau pigesnį inhaliatorių nupirkti. Pvz šitą http://www.buerozeug...tail/B000XYOQUS
O gal kas nors norėtų prisidėti...? Aš galėčiau iki kokia penkesdešimt eurų ką nors nupirkti. Pasakykit ka man daryt, ar jums pinigelius pervesti, tiek kiek minejau, ar užsakyti panašų į mano atsiustą inhaliatorių.

Suprantu jus labai gerai. Norisi gero aparato, viskam reikia pinigelių, o laikas svarbiausias jūsų ,,priešas,,. Liudna, kad jus dar tiek mažai surinke esate būtent tam didžiajam aparatui... Nepykit prašau ant manęs. Aš jums labai noriu padėti..., bet ir aš galiu tik iki tam tikros sumos verysad.gif
Aš kaip jau minėjau tik kitos savaitės gale grįšiu... gal iki to laiko atsiras kas nors , kas prisidės prie butent jusu nurodyto inhaliatoriaus pirkimo. Prašau, nelikit abejingi...

Atsakyti
sveiki. norejome pasakyti, kad atsakeme jums asmeniskai.
sveremes:svoris musu per savaite nukrito 500g . dabar svereme 9.200kg. mums vienu sykiu dygsta 8 dantukai ,todel mazai valgome. dygsta visi iltiniai ir pirmieji kruminiai. siandien sakaiciavau jau turime 3 kruminukus blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
sveikatele jau paprastejo. atsirado daug dregnu karkalu ir padidejo svokstimas, atsirado daugiau dusuliu. atsirado didesnis poreikis vaistam ir didesniais kiekiais.
hemoglobinas kraujyje yra per mazas, bet taip visi kraujo tyrimai yra pakankamai geri.
gydytoja dar leidzia mums buti namie, bet liepe buti pasiruosus vykti i klinikas jei tik stipriau pabloges.
tikimes to neprireiks

aciu visiems susidomejusiems ir padedantiems mums wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip laikosi mazylis?
Atsakyti
sveika,
maziuko sveikata gereje svere 9,540 i klinikas vaziuoti nereikes aciu mamytei paaukojusei 50€
bendrai surinkta suma 500lt
aciu visiems 4u.gif
Atsakyti
Aciū visiems apsilankiusiems ir padedantiems
Atsakyti
aciu mamytei pervedusei beveik 200 lt.mes svereme jau 10,220 kg
Atsakyti
Sveiki;-) vasarele jau pasibaige. Lukutis sveria 10 kg ir 7g. Turime jau visus 16 dantuku :-) Rugpjucio menesi praleidome KMUK buvo pablogejimas stiprus. Dabar jau vel viskas gerai kiek leidzia jo sveikatele
Atsakyti
Smagu girdėt kad viskas gerai mirksiukas.gif Aš vis jus atsimenu, pagalvoju kaip sekasi.
Prieš metus kartu gulėjom vaikų skyriuje, po to buvom susitikę reanimacijoje.
Atsakyti
Laba diena.
As turiu sunu su kepenu problema,puikiai jus suprantu 4u.gif As dabar gyvenu ne Lietuvoj,tad cia gavau labai gerus vitaminus,ADEK`s,galit pasikonsultuoti su daktaru,jei tik jum tiktu,galeciau atsiusti.jie geri tuo,kad turi sudetyje vit.K,kuris yra labai svarbus.
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeks: 10 spalio 2010 - 19:33
Sveiki. Su gydytoja pasitarusi apie siuos vitaminus,ADEK`s,vit.K,sake,kad labai gerai butu ju gauti maziukui. Mes svereme 10kg ir 390 g. Ugis 83 cm. O kojyte tai istyso ;-) 24 ismera. Lankemes pas lokopede ir pramokome kalbeti. Apetitu nesiskundziame.
Sunku tik tai, kad vaikucius dabar tenka auginti vienai, nes su vaikuciu teveliu issiskyrem nes gere. ;-( bet svarbiause,kad maziukus aprupinu kiek galiu is savu lesu.
Atsakyti
Aciu mamytei paaukojusiom mums dar 250 lt
Atsakyti
Sveiki musu sveikatele vel blogeja nesenai sverėmes ir svoris buvo 10 kg 700g,o penktadieni nukrito iki 10 kg500g. Sustiprejo kosuliai
Atsakyti