Įkraunama...
Įkraunama...

1997m gimusių paaugliukų mamos

QUOTE(skurdas @ 2010 01 22, 17:45)
ne taip pat 10, juk visoj lietuvoj taip, vadavosi jis su neigiamu, bet siandien vel parejo dziaugdamasis 9 gavo, vuot ka reiskia ka isaiskinau  didis.gif, o kai nesuprasdavo ir gaudavo neigiamus, kol mama nepasiziurejo  blush2.gif

va va manasis gal ir noretu, bet dabar pinigoiuku truksta ir sako eik man virs 30 tuoj 35 eik jau ne man  doh.gif

ax.gif aišku. O tai įskaitomas yra nuo 5 ar ne. Pas mus 4 jau neigiamas, t.y. neįskaitomas balas unsure.gif Turėsi daugiau dėmesio ir laiko skirti mokslams smile.gif

Na jau, tikrai rimtas argumentas - tokio amžiaus pats tas mokintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 01 22, 20:59)
ax.gif aišku. O tai įskaitomas yra nuo 5 ar ne. Pas mus 4 jau neigiamas, t.y. neįskaitomas balas unsure.gif Turėsi daugiau dėmesio ir laiko skirti mokslams  smile.gif

Na jau, tikrai rimtas argumentas - tokio amžiaus pats tas mokintis  ax.gif

iskaitoma yra nuo keturiu, univere 4 jau neigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skurdas @ 2010 01 22, 20:05)
iskaitoma yra nuo keturiu, univere 4 jau neigiamas  mirksiukas.gif

blush2.gif oi, vadinasi aš jau atsilikusi nuo vertinimų sistemos doh.gif
Atsakyti
labas vakaras

na va jau išvesti semestrai maniškiui matematikos išėjo 6,muzika 7,istorija,anglų 8,kiti dalykai 9 ir 10.tai labai nepatenkintas,kad anglų 8išėjo,nes pernai lengvai 9 išėjo,tai naująjį semestrą pasiryžęs mokintis iki 9

o kaip jūsiškiai baigė ax.gif
Atsakyti
Mano šeštokė vakar pareiškė:
"visos klasiokės dažosi blakstienas, tik viena aš ne"
Ir tipo mama kalta, nes jai neleižiu būti kaip visoms doh.gif

Mano įrodinėjimai, kad tavo juodos ilgos blakstienos ir taip labai gražios, kad nereik daryti "kaip visi" niekuom negelbėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 03, 17:56)
Mano šeštokė vakar pareiškė:
"visos klasiokės dažosi blakstienas, tik viena aš ne"
Ir tipo mama kalta, nes jai neleižiu būti kaip visoms doh.gif

Mano įrodinėjimai, kad tavo juodos ilgos blakstienos ir taip labai gražios, kad nereik daryti "kaip visi" niekuom negelbėjo unsure.gif

nu va, kaip su panelemis yra, gerai, kad pas mane vyrukas, nors mano panelei dar tik 10, bet jau einant i mokyklos renginius irgi panasiai pareiskia lotuliukas.gif
Atsakyti
laabs rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktune @ 2010 02 01, 20:23)
labas vakaras

na va jau išvesti semestrai o kaip jūsiškiai baigė ax.gif

4u.gif sveikos

pas mus trimestrais mokinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Ar priimsit dar viena paaugliuko mama i savo bureli ? ax.gif
Mano prmagimis - Kornelijus, 1997 m. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2010 02 08, 17:11)
Sveikutes smile.gif Ar priimsit dar viena paaugliuko mama i savo bureli ?  ax.gif
Mano prmagimis - Kornelijus, 1997 m.  4u.gif

žinoma priimsim,junkis drąsiai.papasakok daugiau 4u.gif
pirmieji vaikai švenčia gimtadienius tą pačią dieną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktune: 09 vasario 2010 - 09:05
QUOTE(viktune @ 2010 02 09, 09:03)
žinoma priimsim,junkis drąsiai.papasakok daugiau 4u.gif
pirmieji vaikai švenčia gimtadienius tą pačią dieną thumbup.gif

Lanbas rytas smile.gif
Jo, pirmieji gime ta pacia diena... Visus metus gimtadienius keldavom kartu, o siais metais mano paaugliukas pareiske, kad nori "atskiro" gimtadienio..mat ji "uzkniso" brolio sveciai, kurie slankioja paskui jo svecius smile.gif doh.gif
O siaip mano pirmagimis geras...kaip aukletoja sake:"kaip zmogus - idealus, pagelbes, uzjaus...bet va su mokslais reikia tempti..." ax.gif Is pradziu labai "lauzdavau", bet ziuriu, kad naudos jokios...Tai dabar truputi laisviau leidziu...
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2010 02 09, 11:56)
Lanbas rytas smile.gif
Jo, pirmieji gime ta pacia diena... Visus metus gimtadienius keldavom kartu, o siais metais mano paaugliukas pareiske, kad nori "atskiro" gimtadienio..mat ji "uzkniso" brolio sveciai, kurie slankioja paskui jo svecius smile.gif  doh.gif
O siaip mano pirmagimis geras...kaip aukletoja sake:"kaip zmogus - idealus, pagelbes, uzjaus...bet va su mokslais reikia tempti..." ax.gif Is pradziu labai "lauzdavau", bet ziuriu, kad naudos jokios...Tai dabar truputi laisviau leidziu...

o sveika prisijungus, musu ne tik didieji panasaus amziaus, bet ir maziukai. o tu rugsejinuku temoj nebendrauji? g.gif
Atsakyti