QUOTE(griegzde @ 2013 09 21, 21:49)
Na tai gaivinam tema.
Kaip mamkos gyvenat. Kaip vaikuciai. Jau visai dideli. Ar turit kokiu problemu , ar susikalbat su savo vaikais ? Kiek paaugo per metus , ar peraugo jau tevus ? Ar mokslai dar rupi ? Ar tik panos ir bernai galvoje ? Ka masto toliau po viduriniu mokslu , o gal jau kas kitur studijuoja.
Gyvuojam kazkaip

rudeniskais orais dziaugiames, mokykla dziaugsmo kelia nedaug, bet gi ten draugai

Mokslai ... na jie pas mus sustyguoti taup, kad vaikinas zino...kiek ides, tiek ir gaus, zino kokiu atveju jo tolimesnes studijos bus remiamos tevu, tad stengiasi. Aisku man kaip mamai atrodo jog stengiasi per mazai, jam atrodo jog ganetinai daug

Rezultatai mokslo metu gale parodys viska. Kol kas pasineres sportiniuose siekiuose, tad daznai tenka priminti, kad sportas yra nr2 prioritetuose po mokslu. Ka studijuos plius minus masto, bet bijau kad tai labiau mano norai nei jo...matysim, laiko turi dar nemazai iki kol baigs mokykla, gal persigalvos.
Panos rupi...rupi

naturalu tai. Bet kadangi namie turim kleckiuka toki parekaujanti, tai va tikiuosi akivaizdi jam auklejamoji priemone kalboje apie santykius tarp jo ir merginos
Problemu neturim. Susikalbam..retkarciais

bendra kalba randam, aisku tradiciskai randam del ko ir pasipykti, nes tas amzius toks, kai jie zino ir ismano viska geriau nei vyresni...kai jau nebe vaikai, bet dar ir nesuaugusieji...nors isivaizduoja save labai protingais ir subrendusiais.
Del dydzio...

ojojoi koks aukstas, mane tai pries keleta metu praaugo, dabar jau ir teva praaugo bet dar 2m nesiekia...kol kas
Tai va tiek pas mus, o kaip pas jus griegzde
Man vis vien, ką jūs apie mane galvojate, nes aš apie jus negalvoju visiškai." Coco Chanel