QUOTE(Renacio @ 2009 11 18, 19:39)
Labas vakaras. Aš čia su tokiu klausimu. kepiau duoną šiandien tik antrą kartą. pirmą kartą pasinaudojau receptu, kuris buvo prie duonkepės. tai gavosi gerai. o šiandien pabandžiau iškepti Borodino duoną, bet tik pradėjus kepti ji įdubo. o galutiniame rezultate buvo pusžalė. dariau viską tiksliai pagal receptą. gal kas žino, kodėl taip nutiko? plutelę paragavau, tai skonis šios duonos man tinka, norėčiau tokią kepti
Pamenu, kad is pradziu, t.y. is pirmo karto, daug kam (tame tarpe ir man) nesigavo sitos duonos issikepti taip kaip noretusi. Idubusi gaudavosi. Tai as daugiau ir nebekepiau jos, o tos, kurios nusprende kepti dazniau, tai matyt turejo atidirbti miltu/skysciu/mieliu santyki pagal save, tiksliau pagal savo produktus ir duonkepe.