Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(Margareta @ 2009 11 16, 17:14)
tai kad dz. slyvos sako mazylio pilvukui nekenkia  g.gif sau sau nerejau  ax.gif

Tai kad skistina, o dabar jie ir taip nekietai daro smile.gif Bet pabandyk, suvalgyk gabaliuką, jei po maitinimo vaikas jausis normaliai, tai galėsi drąsiai valgyt
Nors pavėluotai, bet sveikinu su mažyle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 11 16, 17:23)
Tai kad skistina, o dabar jie ir taip nekietai daro  smile.gif Bet pabandyk, suvalgyk gabaliuką, jei po maitinimo vaikas jausis normaliai, tai galėsi drąsiai valgyt
Nors pavėluotai, bet sveikinu su mažyle 4u.gif

vienu dziovintu slyvu jau valgiau blush2.gif sunku cia pasakyti ar yra mazylei poveikis ar ne, nes kaip minejai, ir taip skystai daro biggrin.gif bet atrodo, kad nieko bloga..
Atsakyti
Laba, visoms 4u.gif

noreciau paklausti pas patyrusias duonos kepejas. smile.gif

Nusipirkau duonkepe ir noreciau issikepti duona Borodino. Bet jai reikia salyklo. Kakur pas jus, kazkurioj temoj buvau aptikusi minint, kad vietoj salyklo bandysit naudoti giros misini. Labai temos issipletusios, tai trumpindama savo laika noriu paklausti ar bandet kas nors su gira daryti? Jei taip, tai kokiu santykiu dedat i tesla, nes ten ieina ir mieles. Kaip tada su receptinem mielem, kiek ju deti?

O gal kas zinot kur ta salykla galima nusipirkti. Radau kazkur, bet 25 kg blink.gif , man tiek per daug.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2009 11 16, 18:35)
Laba, visoms  4u.gif

noreciau paklausti pas patyrusias duonos kepejas.  smile.gif

Nusipirkau duonkepe ir noreciau issikepti duona Borodino. Bet jai reikia salyklo. Kakur pas jus, kazkurioj temoj buvau aptikusi minint, kad vietoj salyklo bandysit naudoti giros misini. Labai temos issipletusios, tai trumpindama savo laika noriu paklausti ar bandet kas nors su gira daryti? Jei taip, tai kokiu santykiu dedat i tesla, nes ten ieina ir mieles. Kaip tada su receptinem mielem, kiek ju deti?

O gal kas zinot kur ta salykla galima nusipirkti. Radau kazkur, bet 25 kg  blink.gif , man tiek per daug.

Aciu

del giros salyklo nieko nezinau, bet pirmam puslapyje yra ingredientus perkame cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 16 lapkričio 2009 - 18:43
Nataliuncik, aciu uz Greitukes receptuka, Siandien kepiau, kokia skani...niam. Mazius mano kerta, ramu namuose lotuliukas.gif
As raudonelio nebeturejau, dejau ciobreli ir Italisku zoleliu ax.gif
Atsakyti
ratuto mano duonkepė ir kenwood 350 su dviem kibirėliais. Jei išeina duonelė Jums tai tikriausiai išeis ir man.Produktų dėjimo tvarkos nesilaikiau ir ir nebuvau atidarius dangčio pažiūrėti tešlos, maniau, kad negalima. Iš klaidų mokysiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 11 16, 19:41)
del giros salyklo nieko nezinau, bet pirmam puslapyje yra ingredientus perkame cia

aciu uz atsakyma ir nuoroda 4u.gif pasinaudosiu, kaip tik radau, ko jieskau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Margareta tiksliai gi sviezutelaitis leliukas pas jumi wub.gif wub.gif Sveikinimai wub.gif wub.gif

Vakare kokia cia duonele? kaip as cia praziurejau lens.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 11 15, 20:51)
Gardžioji greituko duona
260g  karšto vandens
35g sojos padažo
2 a.š. cukraus
1ą.š. raudonėlių
35g aliejaus
410g miltų
2 v.š. sėlenų
2 a.š. mielių
Sauja kepintu moliūgų sėklų
Kepiau su greitąja programa (1.58val)
user posted image
Duona gavosi su traškia plutele, o viduje minkštutėlė ir tokia porėta thumbup.gif  Sojos padažas ir kepinti moliūgų sėklos davė išskirtinį skonį ir subtilų kvapą

Stai si 4u.gif Tik pas mane duonkepeje neleido ilginti kepimo laiko. uzteko ir taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 16, 20:12)
Stai si 4u.gif  Tik pas mane duonkepeje neleido ilginti kepimo laiko. uzteko ir  taip ax.gif

o kam tu ilgint norejai? greitukas musu duonkepese 1val 20 uztrunka 4u.gif ir iskepa puikiai biggrin.gif

hmmmdaug ingredientu neturiu, jau laikas man i delona biggrin.gif majonezines dar nekepiau irgi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
Papasakokite kokias duonkepes turite tam skirtoje temoje, nes nelabai ten kas pasisako. Šiuo metu renkuosi kokią pirkti. Duoną jau bandžiau kepti orkaitėję, ruginę, gavosi skani, bet kai atšalo kietoka, sunkiai pjaustoma. Domina ar daug elektros valgo duonkepės? ax.gif 4u.gif

O kad būtų į temą, taip atrodė mano pirmas duoninis 'blynas' rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Give2Get: 16 lapkričio 2009 - 21:25
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 16, 20:12)
Stai si 4u.gif  Tik pas mane duonkepeje neleido ilginti kepimo laiko. uzteko ir  taip ax.gif

Prašom blush2.gif
Kiekviena duonkepė turi savo greitąja programa, pas mane ji trunka 1.58val, pas kitas 1.20val, svarbu rezultatas bigsmile.gif

Papildyta:
klee, kiekvienoj forumu temoj, pirmame puslapyje, patalpinta LABAI daug informacijos tam, kad kiekvienas norintis užsiimt kažkuo, galėtu susipažint nors nuo pradžios, pagrindu, o ne eitu į paskutinį puslapį ir uždavinėtu tuos pačius klausimus

Give2Get, labai skaniai atrodo pirmas blynas thumbup.gif
O šiaip, apie duonkepes yra atskyra tema čia arba paieškok kitose duonos kepimo temose, nes jau ne karta buvo aptarta bigsmile.gif
Atsakyti