QUOTE(Taurė @ 2009 12 19, 23:08)
Kaip rasti delona pardę online ?
Papildyta:
Minkau tešlą aguonų vyniotiniui. Turiu įtarimų, kad vėl nesigaus. Sudėjau viską pagal receptą, bet tokia skysta tešla minkėsi. Dadedinėjau miltų, nežinau ar nepridirbau ko nors. Kildinasi dabar, žiūrėsim kas gausis
Taure aš vakar irgi kepiau vyniotinį
Tešlą užminkiau, irgi per skysta buvo tai miltų dar savo nuožiūra įdėjau
Ir citrinos žievelę į tešlą įtarkavau. Kai tešla iškilo pirmą kartą ištraukaiu ją ir iškočiojau kokio cm storumo lakštą. Aguonas nuplikytas sumaičiau su tarkuota apelsino žievele ir įdėjau dar kokius tris šaukštus medaus, išmaišiau viską ir šia mase padengiau tešlą, palikdama po cm nuo kraštų. Aguonų negailėkit, aš atrodo jau nemažai pridėjau, bet kai iškepė, atrodo, kad pradingo jos kažkur... tai va, suvyniojau tą vyniotinį,padalinau į 4 dalis ir sudėjau jas vieną ant kitos į duonkepės kubiliuką. Kadangi buvo jau vėlus vakaras tai palikau kilt per naktį. Ryte atsikėlus radau jau pilną kubiliuką, iškepiau - namai nuo visų citrusiukų kvepėjo dieviškai. Ir pyragas gavos kvapnus, skanus, vnž kepsiu dar ir į darbą ryt tokį nešiuos
ai kitą kartą vietoj citrinos į tešlą tarkuočiau pusę citrinos žievelės ir pusę apelsino žievelės....