rekomenduokit prasau kokia duona su cukinija, nes ziuriu kad maniskes jau pradeda gesti, o jau blynai atsibodo...
Aciu
labasvakaras,norejau paklausti,gal kuri kepeja turi duonkepe clatronicBBA2865,gavau panaudota ir neturiu jokio aprasymo.Neisivaizduoju nuo kurio galo pradeti
as siandien minkiau duona,buvau radus nete, patarima, kad i tesla reikia deti ne cukru o isvirta sirupa,pabandziau, na mase isejo isejo idomi,bus idomu koks bus skonis
Labas vakaras, jau kelis kartus kepiau borodino duoną pagal nataliuncik receptą duona skani, bet kiekvieną kartą viršus kažkiek sukrenta. Ką darau bogai
patarkit
patarkit
QUOTE(dzhina @ 2009 12 14, 15:34)
rekomenduokit prasau kokia duona su cukinija, nes ziuriu kad maniskes jau pradeda gesti, o jau blynai atsibodo...
Aciu
Aciu
Ne duona, bet man labai skanu moliugus ar cukinijas taip daryt:
vakare (ar pries tris-keturias valandas) supjaustau kubeliais ir sumaisau su prieskoniais. Tada paskleidzau vienu sluoksniu ir kepu orkaitej kol suminksteja. Po to gausiai uzbarstau tarkuotu suriu ir dar penkteta minuciu palaikau orkaitej.
Galima patobulinti - mesytes kelis smulkius gabaliukus idet
Atsiprasau, kad ne i tema
QUOTE(AngeleZ @ 2009 12 14, 18:08)
Labas vakaras, jau kelis kartus kepiau borodino duoną pagal nataliuncik receptą duona skani, bet kiekvieną kartą viršus kažkiek sukrenta. Ką darau bogai
patarkit
patarkit
Kokiu šaukštu sumažink vandens, čia gali skirtis miltų rūpumas, dėl to
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 12 14, 16:29)
labasvakaras,norejau paklausti,gal kuri kepeja turi duonkepe clatronicBBA2865,gavau panaudota ir neturiu jokio aprasymo.Neisivaizduoju nuo kurio galo pradeti
Pabandykit pasižiūrėti čia. Modelis ne visai toks pat, bet yra tikimybė, kad mažai skirsis
Apie kučiūkus.
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
QUOTE(Upė @ 2009 12 15, 01:17)
Apie kučiūkus.
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
man ir kuo daugiau aguonu, na o vidurys gali i kietokas but
Apie kučiūkus.
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
[/quote]
Aš vakar kaip tik tokius kepiau. Labai skanu ir valgosi kaip "sėmkos", niekaip neina sustoti , vis norisi ir norisi.
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
[/quote]
Aš vakar kaip tik tokius kepiau. Labai skanu ir valgosi kaip "sėmkos", niekaip neina sustoti , vis norisi ir norisi.
[quote=Terra2,2009 12 15, 09:44]
Apie kučiūkus.
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
[/quote]
Aš vakar kaip tik tokius kepiau. Labai skanu ir valgosi kaip "sėmkos", niekaip neina sustoti , vis norisi ir norisi.
[/quote]
O aš stengiuosi laikytis tradicijos, kad per kūčias negalima nieko pieniško ir kiaušinių, tai ir kūčiukus maišau vandeny.
Apie kučiūkus.
Man šližykai/kučiūkai skanūs tuomet, kai būna minkštučiai viduje, o iš išorės paskrudę, todėl traškūs. Dar jie būtinai turi būti saldūs ir su daaaaaaug aguonų. Tokius ir kepu jau seniai seniai. Tešla būna tokia, kaip saldžioms bandelėms, (su kiaušiniais ir pienu beigi sviestu) tik kiek riebesnė ir beveik juoda nuo aguonų. Niama. Net seilė nutįso
[/quote]
Aš vakar kaip tik tokius kepiau. Labai skanu ir valgosi kaip "sėmkos", niekaip neina sustoti , vis norisi ir norisi.
[/quote]
O aš stengiuosi laikytis tradicijos, kad per kūčias negalima nieko pieniško ir kiaušinių, tai ir kūčiukus maišau vandeny.
QUOTE(Terra2 @ 2009 12 15, 08:44)
Aš vakar kaip tik tokius kepiau. Labai skanu ir valgosi kaip "sėmkos", niekaip neina sustoti , vis norisi ir norisi.
QUOTE(Renatelem @ 2009 12 15, 09:14)
O aš stengiuosi laikytis tradicijos, kad per kūčias negalima nieko pieniško ir kiaušinių, tai ir kūčiukus maišau vandeny.
Manau, kaip juos bemaišytumėm, ar su pienu bei kiaušiniais, ar besilaikant tradicijų tik ant vandens, vis tiek naminiai kūčiukai žymiai skanesni už pirktinius. Nėra nė ko lyginti.
aciu upe
visgi vakar taip rupejo isbandyti duonkepe,kad nelabai svarbu buvo jog nezinojau kokius smygtukus suspaudyt reikes pasitelkiau intuicija ir stai,pirma mano kepta duonele Nors gal labiau reiktu sakyt kad saldus pyragas,nes kepiau su dziovintom slyvom,abrikosais ir dejau seleneliu.Tiesa,sonai siek tiek paskrudo daugiau nei norejau,taciau virsus turi labai grazia plutele ir kas svarbiausia ne kieta
visgi vakar taip rupejo isbandyti duonkepe,kad nelabai svarbu buvo jog nezinojau kokius smygtukus suspaudyt reikes pasitelkiau intuicija ir stai,pirma mano kepta duonele Nors gal labiau reiktu sakyt kad saldus pyragas,nes kepiau su dziovintom slyvom,abrikosais ir dejau seleneliu.Tiesa,sonai siek tiek paskrudo daugiau nei norejau,taciau virsus turi labai grazia plutele ir kas svarbiausia ne kieta