QUOTE(Taurė @ 2009 12 09, 16:45)
Panos, kepam mes visos duonelę, o ką ant duonelės tepam ? Man užėjo stiprus noras pasigaminti sviestą pačiai. Jau sužinojau kokios grietinėlės reikia, tik sunku rasti ne per daug pasterizuotos, bet rasiu.
Dabar toks klausimas, gal žinote kokioje sviesto gaminimo stadijoje galima dadėti prieskonių ( česnakas ar krapai, ar šiaip prieskoninės žolelės). ?
Dabar toks klausimas, gal žinote kokioje sviesto gaminimo stadijoje galima dadėti prieskonių ( česnakas ar krapai, ar šiaip prieskoninės žolelės). ?
Manau, kad paskutinėj stadijoj - kai jau formuoji gražų sviesto gabaliuką. Nes pamenu, kai vaikystėj pas močiutę mušdavom sviestą, tai gale dar jį reikia pamaišyt, paspaudyt, kad "vandens" pertreklius pasišalintų. O tada manau jau galima maišyt su prieskoniais