QUOTE(Elika @ 2009 11 23, 04:35)
Aš kažkaip dėl to nesu susimąsčiusi - gerai tai ar ne. Tik pastebėjau, kad kai kamuoliukas susisuka dailiai, tada viršus neskyla. O dailiai man susisuka, kai kamuoliukas būna minkštesnis. Kai tešla kietesnė, tai ir susiminko ji ne tokia dailia forma. Tiksliau, kai minkštesnė, tai ji sugula gražiai, o kai kietesnė - tada tada ir skilimų būna, ir labai grublėtas paviršius pasitaiko (toks kaip ežiukas). Gerai tai ar blogai, tikrai nežinau
Nu va lygiai tas ir gaunasi ką aprašei
QUOTE(nataliuncik @ 2009 11 23, 06:32)
Taurė, pabandyk su kiaušinio trynių patept, nustebsi
Mėginsiu. Šiandien vėl reiks kepti, neliko ano jau, vaikai reikalauja daar Skani ta parmazano duonytė labai ir man pačiai
Tik kada aptepti, kai menteles išimu ?