QUOTE(Margareta @ 2009 11 19, 11:34)
o mums tai labai patinka, berots, Jol@ntos rugine duona
ta receptuką buvau radusi ankstenėje temoje, tai pakartojau ir jis pasidarė jau J@lantos duona
man ši duona ir pati pačiausia - tik medaus nededu, nes kepu be raugo, tai ir taip to salstelėjimo užtenka
QUOTE(Taurė @ 2009 11 20, 10:29)
Po kiel laiko nuo ciklo pradžios tikėtis to pyspėjimo ?
geriausia , tao būtų perskaityti duonkepės instrukciją, ten turėtų būti surašyti visi ciklai minučių tikslumu.
aš tai išimu menteles jau iškart po pirmo maišymo, kad nepamirščiau ir duonelė kyla sau ramiai, tuomet kažkur po valandos seka antrasis trumpas permaišymas( tačiau jokio garsinio perpėjimo nebūna, tiesiog ima maišyti ir tiek ), tai kai aš būnu išėmusi menteles, nieko ten nepersimaišo, bet man nuo to duona ne prastesnė
QUOTE(irminija @ 2009 11 20, 10:57)
gal vilnietės gali padėt: rašėt apie dieduką, pardavinėjantį miltus kalvarijų turguj. Sekmadienį išvaikščiojau beveik visą turgų, arba neradau, arba jo nebuvo. Kurioj tiksliai vietoj jis stovi?
aš rašiau apie tą dieduką
pasižiūrėk kur stovi prekiaujai su bulvėmis, tai ten ir tas diedukas turėtų būti
p.s. ar tik nebuvome susitikusios prieš porą metų poroje siuvinėtojų susitikimuose ?
mingdžiau prieš porą dienų vaiką, o ji kaip tyčia nesiduoda, tai ir neišėjo man išimti mentelių, o iškepus įdėjau iškart į maišiuką, kad nebūtų traški plutelė, nes nepatinka tokia ir atidaviau lauktuvių duonelę su visom menelėm užsimiršusi, tai jau trečia diena nekepu duonikės
teko pirkti parduotuvinę, šiandien gal jau atgausiu vakarop tas menteles
merginos šį savaitgalį Maximoje -
Malsenos produkcijai 30% nuolaida