Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

galvojau dalyvausiu konkurse,ale atostogauju nuo puodu lotuliukas.gif

as tai valgyciau visus isskyrus:drugeli,sreka ir blynus rolleyes.gif

paziurejau laiko dar yra,reikes gal ka seimynai paruosti bigsmile.gif ideja turiu,tik realizuot reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 23:04)
Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges..... ax.gif  ax.gif Tokio nei vaikui duociau,nei pati valgyciau -  nebent nulupus ta degesi.....

Paukštienos sparneliai visiškai nėra sveikas maistas, juolabiau, kepti, juolabiau padegę. Vat krūtinėlė, file, mėsytė be odos- taip mirksiukas.gif
Man vis dar labiausiai patinka antigripinė (pagal ingredientus) sriuba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 15 lapkričio 2009 - 22:56
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 15, 22:55)
Vat krūtinėlė, file, mėsytė be odos- taip mirksiukas.gif

ir ta pati tik mociutes auginos vistos,kuri lese kruopas biggrin.gif nera sveikos kitos vistienos,jei ji ragavo spec pasaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 15, 23:57)
ir ta pati tik mociutes auginos vistos,kuri lese kruopas biggrin.gif  nera sveikos kitos vistienos,jei ji ragavo spec pasaro ax.gif

Na o kam dar blogiau daryti? Kam tą skūrą sudegusią maitinti vaikui?
Atsakyti
O man paskrudus skūra(na ne sudegus), pats skanumas, ot. biggrin.gif Iš konkurso tai valgyčiau viską be išimties. Aš neišranki maistui hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 lapkričio 2009 - 23:19
smile.gif+2009 11 16, 00:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 16, 00:18)
O man paskrudus skūra(na ne sudegus), pats skanumas, ot.  biggrin.gif Iš konkurso tai valgyčiau viską  be išimties. Aš neišranki maistui  hihihi.gif

nu jo, mano vyras visas skūras susirenka iš mūsų lėkščių, o jei dar padegusios thumbup.gif . Bet tema: maistas vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 15, 22:52)
drinks_cheers.gif  beje, ar girdėjote, jog pirma vaikams reikia duoti saldumynus, o tik po to rimtą maistą unsure.gif . Dabar užkrito kas taip mokė, berods, dr. Šimkūnaitė, na, prisiminsiu. Ta prasme, salumynai- kategoriškai ne po pietų, geriau jau prieš pietus arba, jei pakankamai sotūs ir sveiki ( ten nuotraukoje ir obuoliuko yra ir pieno)- vietoj pietų ax.gif

Taip, butent, pirmiausia reikia valgyt deserta, nes angliavandeniai skrandyje greiciausia isskaidomi , suvirskinami mirksiukas.gif Jei suvalgysit pirma rimtus patiekalus, o po to tik deserta - maistas skrandyje pus.
Papildyta:
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 15, 23:39)
nu jo, mano vyras visas skūras susirenka iš mūsų lėkščių, o jei dar padegusios thumbup.gif . Bet tema: maistas vaikams ax.gif

As irgi nevalgau vistienos skuros, va o vyras nenulupa jos - jam skanu, nors ir nesveika.
O i konkursa as irgi nesiusciau foto su apdegintu maistu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 20:30)
Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka..
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka blush2.gif  Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....

Tai tada pasakykit, koks turi but vaiko gimtadienio tortas? Paprastut paprastuteles isvaizdos? Pvz. per mano dukrytes gimtadieni buvo boruze, o sunaus - zirgas. Vaikams patinka. Bet negalima, ane? Nes gi realybej nei boruziu, nei arkliu nevalgom doh.gif
Atsakyti
Su taškeliais. Bet taškelių ir nevalgom... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 lapkričio 2009 - 00:34
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 21:40)
deja,nėra galimybės rodyti pvz,kodėl-nesiplėsiu  wink.gif

pritaikei sau ta vieta apie etatines kritikes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 11 16, 00:09)
Tai tada pasakykit, koks turi but vaiko gimtadienio tortas? Paprastut paprastuteles isvaizdos? Pvz. per mano dukrytes gimtadieni buvo boruze, o sunaus - zirgas. Vaikams patinka. Bet negalima, ane? Nes gi realybej nei boruziu, nei arkliu nevalgom doh.gif

nu pasisakysiu ir as lotuliukas.gif kadangi kepu tortus biggrin.gif tai kas mane zino,pagrinde savas ratas,zino kad niekad nekepsiu kazkokios boruzes,ar kitokio mikimauzo schmoll.gif galiu iskepti torta kokios nori formos(apvalu,kvadratini..)bet geriau as jau papuosiu ji figurelem,boruzeliu,drugeliu,nei iskepsiu drugi ar boruze schmoll.gif o vaikai daznai nori to ka tevai primeta blush2.gif tikrai vieneriu metuku vaikas(pirmasis tortas daznai buna ohoho koks) nenori boruzeles,ar masineles.. biggrin.gif ziurekit,krikstynu tortas dazniausiai buna su batukais,bet ne tortas batu formos,ir tuos batukus dazniausiai pasilieka teveliai prisiminimui,tai kodel negali nuo gimtadienio torto nusirinkti tu boruzeliu,masineliu,meskiuku ir pasilikti prisiminimui,o suvalgyti skanu,tradicini tortuka,kuris nera dengtas spalvotom masem unsure.gif

nu ir issipleciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 11 16, 01:09)
Bet negalima, ane? Nes gi realybej nei boruziu, nei arkliu nevalgom doh.gif

tai kad arkliena valgoma, tik ne visi valgo mirksiukas.gif

o del to drugelio apdegusiu sparnu, manau, kad mamyte ideja "uzsipatentavo", o dabar tik iskept is naujo reiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 21:28)
tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Aidulia @ 2009 11 15, 23:55)
Paukštienos sparneliai visiškai nėra sveikas maistas, juolabiau, kepti, juolabiau padegę. Vat krūtinėlė, file, mėsytė be odos- taip mirksiukas.gif
Man vis dar labiausiai patinka antigripinė  (pagal ingredientus) sriuba 4u.gif

Konkurso aprašyme minima, kad maistas turi būti sveikas. Sakyčiau nelabai atitinka reikalavimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 16 lapkričio 2009 - 09:12